fredag, mai 18, 2007

Glamorøs fredag


I dag er det fridag, det er sol, og glamourgemalen har bursdag som skal feires. Glamourbibliotekaren stiller i grå bukse og småblomstrete sommerlig bluse, og her dufter det både av Burberry Brit Red og av kake som stekes i ovnen. Hva med dere lesere, har dere glamorøse fredager i dag?

12 kommentarer:

Ane sa...

Jeg forsøker å være så glamorøs jeg kan, til tross for at det er jobb og dagen derpå! Pene øredobber, en anelse Chanel-parfyme og høye hæler gjør susen. Samt fin musikk på radioen.

Unknown sa...

Jeg er på jobb, men jeg er pen i tøyet. Det går i blått. I kveld skal jeg, mann og venner i konserthuset og høre Goran Bregovic. Vi har flottet oss med billetter på rad ti. Dette blir en fin og glamorøs dag.

Anonym sa...

Juristen skal på hyttetur, noe som er en ufordring rent glamourmessig.. Imidlertid er det jobbing først, og Diesel, Dior, Armani og enkle perlesmykker lar seg lett overføre til hytteliv og kakebaking. Bach, bøker og Gramophone ligger i sekken - den hvite teen venter..

Takk for gode råd forresten, Glamourbibliotekar!

Anonym sa...

Ikke altfor glamorøst her. Sort t-skjorte med pen båthals, sort hettejakke med puseører, jeans og sorte sko. Det mest glamorøse er nok undertøyet, som min kjære plukket ut helt selv på Victorias Secret. Men det deler jeg jo ikke med mine kolleger.
Satser på å høyne glamorfaktoren i kveld, siden vi skal feire 30-årsdagen til en kompis.

Anonym sa...

I dag har jeg på jeans, første fredag på lenge. Men pynter meg med perleøredobber og parfyme fra dior. Grunnen til at jeg ikke har på skjørt, er fordi jeg skal fly hjem til trøndelag i dag. Jippi:)

Anonym sa...

Glamorøs fredag ja, selv om det jobbes. Mørke jeans (som alltid :), hvit kortermet bluse, svart cardigan og nytt sjokoladebrunt pashmina (kjøpt i Istanbul av kjære søster) rundt halsen. Dufter Ralph Lauren Romance med løse lokker, rosa kinn og masse fregner!

Mari sa...

Endelig har jeg også prøvd å markere glamorøs fredag. Det hjelper å stå opp når klokka ringer... Jeg har hvit kjole med fisk på! Og eksklusiv ansiktssolkrem. Etter å ha fått årets solbrenne i ansiktet for etpar uker siden, tror jeg solkremen må inngå som fast morgenrutine. Sommertid på jobb, så klokka tre spaserer jeg langs havet til byen, og møter andre glamorøse bibliotekarer på fredagspils. Kaisa, fortell mer om hettejakke med puseører, er du snill!

Anonym sa...

Det hadde jeg definitivt, jeg var i London... En av tingene jeg gjorde var å sitte i en park og drikke min "tall soy latte" fra Starbucks... :D

Faustina sa...

Du har den fineste, fineste bloggen ;-D
Føler meg glamorøs bare av å lese den. Og det atpåtil på en mandag...

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk, så hyggelig! :)

Anonym sa...

Hettegenseren med puseører kjøpte jeg på eBay i vinter.

Den er sort, har hvit leopardpels som for i hetta og som mansjetter. I tillegg har den små ører på hetta. Veldig fin, du ser bilder nederst på linken (hvis linken dukker opp.)

I utgangspunktet skal det ikke være noe særlig problem å lage egen kitty hoodie: Skaff en hettejakke og litt ekstra stoff. Det bør være stoff som går på baksiden av ørene og litt ørefor. (Mine er sorte bak og leopard foran.) Ta på hoodie og trekk hetta opp på hodet. Nål fast ørene der det passer seg, og sy de fast for hånd etterpå. Fint å kante ermene i samme stoff, så ser det mer proft ut. :)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=ADME:B:EOIBSAA:US:31&Item=320044401411

Mari sa...

Tusen takk, Kaisa! Kjempestilig. Jeg tror ikke jeg blir like glam i hjemmesydd, men... Jeg har til gjengjeld en selvstrikket rev til å ha rundt halsen - med hale, ører og glassøyne... Mangler dog de labbene som henger slapt ned fra dens ekte brødre.

Populære innlegg