søndag, mai 20, 2007

L'eau par Kenzo


Vann-aktige parfymer er vanligvis ikke noe for meg, men denne fra Kenzo liker jeg veldig godt. Den er annerledes enn de typiske aquaduftene. Den har heller ikke melon- eller sitrustendenser, noe mange slike parfymer kan ha. Den ble kreert i 1996, og er en såkalt floral-aquatic. En meget behagelig parfyme. Jeg innbiller meg at det er slik vannliljer dufter.


Toppnoter: Syrinblader, mynte, mandarin
Hjertenoter: Pepper fra Guinea, vannlilje, amaryllis, vann-jasmin, hvit fersken
Basenoter: Blått sedertre, blomstrende musk, vanilje

4 kommentarer:

Anonym sa...

Denne er glamingeniøren den stolte eier av. Var min faste dag-duft i flere år, helt til jeg ble litt smålei og ville ha noe nytt. Så nå dufter jeg litt av hvert, men en dag skal jeg ta denne frem fra skapet igjen. For den er virkelig god!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, den er fin - den har ikke kjempemye personlighet, men den er heller ikke kjedelig og upersonlig som de aller fleste parfymene i butikkene her er..

Tanken teller sa...

Hei! Denne har jeg også. Fikk den av forloveden min til fødselsdagen min. Enig i det du sier om aquaparfymer, er ikke noe fan av sitrusduft.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg synes sitrus kan väre fint i blant, men den aqua-noten som går i retning melon (?) har jeg litt problemer med i blant.

Populære innlegg