lørdag, juni 09, 2007

Finn stilen: Ved bassengkanten


Old-school glamour ved bassengkanten er vel noe å strekke seg etter. Denne badedrakten er fra Burberry (den har til og med Burberryrutet belte...), høyhælte sandaler fra Bottega Veneta, bredbremmet stråhatt fra J.Crew for å beskytte ansiktet mot solen, smykke fra Kenneth Jay Lane, sommerfuglmønstret kaftan fra Alexander McQueen om det skulle bli for mye sol... Solbrillene er fra Prada, lesestoffet er et vintage Vogue fra 1939, og duften er årets beach-parfyme: Azurée Soleil fra Estée Lauder. Husk nå endelig solkrem, ladies!

3 kommentarer:

elisabeth sa...

Ah så herlig inspirerende nå 23 timer før jeg lander på Nice flyplass... riktignok er jeg en levende Keiko med mine to slukhalser i magen, og den eneste jeg har å sprade for er ektemannen og nabodama med fem unger og en rotete terrasse... Men basseng har vi, og jeg tar med så mye glamourinspirasjon som mulig! Nå er det koffertpakking. God sommer, biblio!

Glamourbibliotekaren sa...

Heldiggris! Nice er et av mine favorittsteder. Matisse-museet, togturen til Cannes via Antibes, lyset og den glassblå fargen på havet.. God tur!

Anonym sa...

Kjempefin badedrakt! Min første assosiasjon var J-Lo:-) My love don't cost a thing - yeah right.

Populære innlegg