mandag, juni 11, 2007

Jeg er gjeldfri!


...eller, jeg har selvfølgelig studielån og huslån og kommer jo ALDRI til å bli kvitt dem, men nå er i allefall mastercardet (og New York-turen) betalt ned takket være de herlige feriepengene som trillet inn på kontoen i dag. Ka-ching!! Noe går jo fort ut igjen, regninger og nødvendigheter, også har jeg en liten handleliste som skal følges slavisk i dag. Resten settes av til ferie. Bare fem uker igjen nå..

Flere som har lykkedag? Og hva skal pengene brukes til?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Høres deilig ut!

Det er ulempen med å være selvstendig nærngsdrivende. Ikke får man feriepenger, og skatteoppgjøret kommer ikke før til høsten. Ikke at det er noe å hente der, forresten, for det blir som regel restskatt.

Jeg kjenner meg litt Pippi-aktig nå: Jeg vil gjerne ha fast jobb så jeg kan få ferie. Eller i hvert fall feriepenger.

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, haha, men det er jo veldig forståelig. Lettere å ta ferie med god samvittighet når man har fast jobb enn når man er selvstendig. Men jeg synes du fortjener en riktig lang ferie med gullende ren samvittighet også, jeg!

Anonym sa...

uglamorøse rekningar, rekningar, rekningar.. og ein sårt etterlengta frisørtime. Og kanskje undertøy fra agent provocateur... og ein is kvar dag ut august ;-)

Anonym sa...

Juristen får svært etterlengtet lønn med feriepenger i morgen, og har planlagt i detalj diverse innkjøp! Musikk (Bach, Scarlatti, Chopin, Lully, Bach, Bach, Bach...), bøker (laaang liste), te, løpesko og fabelaktige sølvsko med hæler som gjør Juristen ca. 10 cm høyere! Det er mange fordeler med fast jobb:-)

AM sa...

Det blir frisør, betaling av mastercardregning fra London, betale gjelda jeg har til faren min og ellers en deilig sommer uten de altfor store økonomiske bekymringene. Jeg får lønning + feriepenger + skattepenger denne mnd, og ingenting i juli. Nesten litt farlig å få så mye på en gang, så det må nok posjoneres ut.

Anonym sa...

Her i glamourgrammatikerland kommer ikke lønn og feriepenger inn på konto før den 15., og en god del av det settes til side som sparing til min New York-tur i oktober! Hvis noen har penger til overs og mangler idéer for sommerferien, kan jeg på det sterkeste anbefale en tur til Lofoten kammermusikkfest: http://www.lofotenfestival.com/default.asp

Anonym sa...

Mine feriepenger har gått til nedbetaling av ferier til Australia, USA og Japan. Ikke så mye penger til ny ferie, men jaja. Får dra på rimeligere ferie i sommer. :)

Populære innlegg