tirsdag, august 14, 2007

Dagens kjole


Dagens kjole fra italienske Luisa Beccaria passer kanskje til sensommerbryllup? Jeg likte fargene så godt, og toppen, og lag-på-lag-skjørtet... blomstene er en litt quirky detalj, men den blir ikke like festlig uten. Man burde arrangere dansemoro på Ekebergrestauranten en stjerneklar sensommeraften, så kunne Kringkastingsorkesteret spille Cole Porter-slagere på terrassen...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig!

Anonym sa...

Veldig fin kjole!
Og dansemoro på Ekebergresturanten høres ut som en veldig fin ide! Gjerne hvis man kan få leie dansekavalerer for en kveld, for de av oss som ikke har danseglade partnere.

Glamourbibliotekaren sa...

Jaaa, kanskje man skulle arrangere en danseaften for Glamourbibliotekarbloggens lesere... Dansekavalerer, ja. Hvem kan man leie, tro? Garden? Sivilforsvaret? :-D

Anonym sa...

Dansemoro på Ekebergrestauranten? Det har det jo vært tidligere! Før oppussingen riktignok, og til litt andre toner?

Glamourbibliotekaren sa...

Haha, ja, det var nok andre toner og muligens et litt annet klientell da :)

Anonym sa...

Jeg elsker filmer fra 40- og 50-tallet hvor de nettopp går på slike restauranter hvor et orkester spiller smektende musikk og hvor det danses og flirtes akk så glamourøst. Hvor har disse restaurantene/dansestedene blitt av!?!?

Jeg var forresten på operaball i gamle logen en gang, og det kan virkelig anbefales! Selvfølgelig litt kamp om kavalerene, men jeg fikk svingt meg i fotsid kjole!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, si det. Hvor ble de av? Tenk å være i selskap på et gods (f.eks. hos the Larrabee's), og skride inn i en spesialdesignet Givenchy-gown - sånn som Audrey gjorde i Sabrina..

Anonym sa...

Garden har jo sitt gardeball, så man kunne kanskje foreslått et samarbeid. Dansemoro på Ekeberg-restauranten et par uker før ballet, så de kan prøvekjøre noen steg. Og så kanskje igjen et par uker etter ballet, slik at man kan måle progresjon i danseferdighetene.

Anonym sa...

Ny anledning i 2012 - lørdag 18.februar kan kjolene luftes i Gamle Logen ...

Populære innlegg