tirsdag, august 21, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Tips til Chicagoreise


Hei! Jeg skal være i Chicago halve mandag, og hele tirsdag. Siden jeg aldri har vært i byen før, trenger jeg en skikkelig smørbrødliste med gallerier, museer, spisesteder (frokost/brunch, lunsj, middag, te, kaffe, nightcap) shopping, og hva som ellers er å se og gjøre. Jeg tar også i mot tips for Guatemala City og omegn, om noen skulle sitte inne med noe. Skal jobbe mest da, men kan jo være greit å være forberedet om man får litt fritid.

-Marte-


Hei! Du kan jo være publikum hos Oprah...hehe. Jeg tenker vi spør leserne! Noen som har tips?
mvh Glamourbibliotekaren

4 kommentarer:

Anonym sa...

Siden du ikke skal være der så lenge, kan det være lurt å bare velge en bydel.Magnificent Mile er jo den mest kjente handlegata, og veldig lett å finne.Jeg ville vandret rundt down town inkludert Streeterville.Der finnes det meste. Mye kjeder, men mange litt mer high end, som f.eks Ralph Lauren.
Når det gjelder andre ting ville jeg sett Art Institute of Chicago, kanskje satt meg ned med en Krispy Kreme original glazed og en starbucks og sett skyline'en speile seg i den store "gelebønna" i Millennium Park.
Hvis du liker biff, MÅ du spise det i Chicago. F.eks Harry Caray's (når man snakker om Oprah; hun har spist der og likte maten:)
Chicago er en flott by. Masse å gjøre.
-Margrethe

Glamourbibliotekaren sa...

aaahh.. jeg får høyt blodsukker bare jeg TENKER på Krispy Kreme... bør egentlig kombineres med limonade, for å dempe søtsjokket litt :) Takk for supre tips!

Anonym sa...

Jeg har vært i Chicago flere ganger, og det beste tipset jeg fikk var å ta en råkalt "River architect tour". Da får man et helt fantastisk inntrykk av ben. Se lenke: http://www.chicagoline.com/archcruise/gallery.asp

Anonym sa...

Tusen takk for gode tips. Ja, her blir det hard prioritering.

Anonym:
Tror Art Institute of Chicago er bankers! Takk. Vet du forresten hvor det beste stedet å kjøpe Krispy Kreme? (Slik som på Harrods i London der du kan kjøpe de i det de kommer ut av maskinen. Mmmmmm)

Hege: Anbefaler du noen spesielle av turene til "River architect tour" fremfor andre?

Populære innlegg