fredag, september 28, 2007

Dagens kjole


En riktig klassisk og elegant kjole fra Fendi. Ser ut som noe Lauren Bacall kunne hatt på 40-tallet i en Bogie-film.

6 kommentarer:

A sa...

Så fantastisk fin! Denne skulle jeg veldig, veldig gjerne hatt... Kan brukes til absolutt ALT

Mie sa...

Oooh, så flott!
Jeg elsker Lauren Bacall, hun er og var en fantastisk flott kvinne. Jeg vet ikke om jeg våger å si det i dette selskapet, men hun var kanskje enda mer glamorøs enn Audrey back in the day..?

Jenny B sa...

Mmmm, så snygg! Vilken klassiker!

Glamourbibliotekaren sa...

Amalie & Jenny: Helt enig, en klassiker som kan brukes til alt!

Mie: Jeg vil heller si det er to forskjellige typer glamour! :) Lauren var femme fatale, den mystiske kvinnen i slacks som røkte sigaretter, mens Audrey var den friske og naturlige i capribukser og hestehale. Vanskelig å sammenligne eller rangere! :)

Anonym sa...

Veldig fin kjole. Hmm, den så ganske lik ut to kjoler jeg kjøpte i Australia i fjor. De er muligens enda mer aktuelle i Norge i år enn i fjor. :)

Mie sa...

hm, ja, ja, jeg er jo enig da. Men jeg hører jo til dem som straks tenker Breakfast at Tiffanys når de hører navnet Audrey Hepburn, og der er det ikke hverdagsglamouren som ruler. Det vil si, det er jo det, men det er ikke en veldig kjernesunn og naturlig glamour, men en mer in-your-face givenchy-påkledd, røykende glamour.. hehe. Jeg tror kanskje det er glamourdefinisjonen som er problemet ja, min er nok ganske snever. Oh well.

Populære innlegg