fredag, september 07, 2007

Glamorøs fredag


God morgen, ærede lesere!
Å glemme paraply på en dag som i dag var kanskje ikke så smart, men who cares - jeg hadde Ella Fitzgerald på øret og vannfast mascara, så da gikk det bra allikevel! En nokså tom fredag står foran meg - kanskje trene etter jobb, men ellers skal det slappes av. I morgen er det teaterpremiere med følgende premierefest, søndag vet jeg ikke. Men det er nok å lese, nok musikk å høre på, nok filmer å se, et piano å spille på - så fritidsproblemer har jeg overhodet ikke. Den glamorøse fredag feires med min kjære Serge Lutens'
Vetiver Oriental, øredobber fra Tiffany's, Bogota Blackberry fra OPI, og grå dress.

Ha en strålende fredag alle sammen!

P.s. Min gode venn Balder har også en glamorøs fredag.... se bare her!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Et kulturelt tips er at Oslo Operafestival begynner på lørdag. Jeg gleder meg masse til det.

Glamourbibliotekaren sa...

Det er sant! Og i kveld er det jo Kulturnatt, det må heller ikke glemmes.

Anonym sa...

Her er det sort som gjelder! Sort bluseskjorte med detaljer rundt midjen og knyting på ermene, sorte dressbukser i ull, sort cardigan og sorte MBT-sko. (Ikke så glam, dessverre.) Liver opp med rødt smalt belte og rødt og hvitt tørkle i halsen, knyttet smalt, og røde lepper. :) Det ble rød jakke med hette til utendørsbruk, så får man litt farge i gråværet.
Planen for helgen er å dra i familiebursdag på søndag, og muligens rydding av bokhyller før hussalgsstylist dukker opp. (Har altfor mange bøker, og ikke plass til en ny bokhylle. Neste bolig skal ha bibliotek!)

Anonym sa...

GOD HELG:)

Og helgen starter med en tur ut i det fri med Fjällräven-bukse og ulltrøye...Med frykt for å se ut som om jeg har forsynt meg litt vel mye av tyttebærene, drister jeg meg til litt Rosebud på leppene...Men det mest glamourøse med min lille utflukt, er at jeg får med meg naturens rouge (kanskje jeg jukser litt...) til middag med venninner i kveld. Ha en fortryllende fredag, alle sammen:)

Anonym sa...

En småsyk jurist er glammet opp i grå dress, sølvsko og rosa silketopp, med duftblanding av parisisk vaniljeparfyme og høstlig Poison. Det høljer ned, og helgen bør brukes til glovarm kakao i sofaen, bok og rolig Chopin trillende ut i stuen..

God helg til alle glamorøse:-)

Anonym sa...

Svart og varm ullgenser her, og koksgrå bukser til. Flott regnfrakk dog på vei til jobb; her i Trondheim regner det nemlig i bøtter og spann. Ikke så glam i tøyet, men yndlingsøredobber, Diors rouge noir på neglene og White Iris parfyme fra Trish McEvoy holder humøret oppe en kjølig og våt dag!

Mari sa...

Jeg kan ikke melde om et glamorøst ytre i dag, men et glamorøst indre! Når så den nye frisyren har blitt "min" (etter noen dager hvor jeg følte meg som en hund av uheldig blanding) og jeg har god flyt på jobb (for en flott jobb!) så er alt gulle godt!

Jeg skal dog fiffe opp det ytre før quiz i kveld, så alle skjønner at jeg er glamorøs bibliotekar OG det rette valget på stemmeseddelen mandag.

Populære innlegg