onsdag, september 05, 2007

Hello gorgeousStreisand er suveren i "Funny Girl" fra 1968. Perfekt syssel på en forkjølet dag. Omar Sharif er ikke så dum han heller (selv om jeg må le litt av at han heter Arnstein til etternavn...)

Filmen fikk åtte oscarnominasjoner, og Barbra vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle.5 kommentarer:

Anonym sa...

Er Funny Girl den filmen som foregår i San Fransisco, og det er et skikkelig styr med fire identiske skotskrutete bager som forbyttes hele tiden? Jeg var bare jentungen da jeg så den, men jeg syntes den var veldig morsom.. God bedring med høstforkjølelsen!

Anonym sa...

Filmtittelen er notert! Har du noen flere filmklassiker-tips? Tenker å hamstre noen gode filmer på Amazon nå som høsten kommer :)

Anonym sa...

Det minner meg av en eller annen grunn på å prøve og finne "A star is born". Den har jeg ikke fått sett enda..

Glamourbibliotekaren sa...

Sirkeline: Nei, den handler om livet til Broadwaystjernen og komikeren Fanny Brice som var stor på 20-tallet. Du tenker nok på "What's Up, Doc"!

Anon: åå, jeg elsker jo alt av Woody Allen, alt med Audrey Hepburn, alle Film Noir-filmer, Bogart, Ingrid Bergman, Katharine Hepburn, Peter Sellers... Og "The way we were" med Barbra, såklart.

La Dolce Vita: Jeg har heller ikke sett den, men jeg har soundtracket på LP :)

Anonym sa...

Jeg vil anbefale Sunset Boulevard, It's all about Eve, The night of the hunter, Children of paradise og The rules of the game.
Romantiske komedier som Bringing up baby, The apartment og His girl friday er også veldig bra. :)

Populære innlegg