søndag, oktober 28, 2007

Dagens glamourtips: Hvordan få øyenskyggen til å sitte


Jeg har kanskje nevnt det før, men MAC sine paints er absolutt den beste øyenskyggeprimeren jeg noensinne har prøvd. Jeg har vært trofast mot mine paints i fem-seks år nå, no looking back. Dette er altså kremskygger på tube, som sikkert kan brukes på egen hånd ettersom de finnes i mange friske farger - men jeg har holdt meg til de to nøytrale "Untitled" og "Bare Canvas", ettersom man kan bruke hva som helst over dem. I tillegg har jeg en sølvfarget, "Pixel", som jeg bruker til grå/gråblå/sølv-skygger (den på bildet over). Og øyenskyggen er stuck, hele dagen lang. Anbefales virkelig!

Forøvrig synes jeg de matte funker aller best. Jeg har testet "Shimma", en skimrende lys gråbrun, men den la seg i striper utpå dagen. "Untitled" er derimot suveren! Jeg kan bruke alle mine øyenskygger over den, og de striper ikke i det hele tatt.

14 kommentarer:

Annikken sa...

Er det stor prisforskjell på å kjøpe Mac i Norge i forhold til i Frankrike? Jeg er nesten tom for mitt yndlingspudder, og lurer på hva jeg skal gjøre...

Glamourbibliotekaren sa...

Tror ikke det er så veldig stor prisforskjell. Jeg har i allefall aldri tenkt over det. :)

Anonym sa...

Takk for tips! Jeg har holdt meg lenge til Mary Kay sin og er superfornøyd (bitteligen tube, tar liten plass, er superdrøy, fargeløs, øyensyggen sitter hele dagen :-) - men er alltids åpen for nye tips! Takk!

Du har en fantastisk blogg!

Mina

Glamourbibliotekaren sa...

Mina: Takk for det! :)

Anonym sa...

Hva med prisforskjell Norge - USA? Skal til NY til våren og lurer på å hamstre der... Antar dollaren spiller en viss rolle...

Glamourbibliotekaren sa...

Det er jo selvfølgelig litt billigere i USA, men MAC er i utgangspunktet ikke så veldig dyrt i Norge faktisk - i allefall ikke sammenlignet med andre HighEnd-merker.

Anonym sa...

Jeg må jo si at jeg er evig takknemmelig for at du anbefalte meg Bare Canvas i sin tid. Den er fantastisk! Jeg bruker den stort sett hver dag.

Glamourbibliotekaren sa...

Ingen årsak!

Mari sa...

Men ingenting sitter på mine øyne... Heller ikke denne. Søt tube å ha i sminkepungen likevel, da.

Anonym sa...

Stoler blindt på deg, og kjøpte meg en slik en i går. Hvordan legger man den på? Og man kan vel ha pudderskygger over..?

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Du skviser ut biiiiiittelitt på fingeren (det kommer fort altfor mye, og less is more), og legger det på øyenlokket - helst i en nedadgående bevegelse, for jeg har hørt at hvis man legger det bortover, er det lettere at den striper. Så legger du en ønsket pudderskygge oppå! Øvelse gjør mester. Hvilken kjøpte du?

Anonym sa...

Jeg kjøpe "Untitled". Tar du den bare på øyelokket, ikke opp til brynet? Er vel et poeng å ha den over globallinjen, i hvert fall..?

Glamourbibliotekaren sa...

Ta den på så høyt opp du vil. Litt høyere enn øyenskyggen er vel smart. Husk at den ikke skal synes - bare jevne ut. Tynt, tynt lag.

Anonym sa...

Prøvde den for første gang i går - og er superfornøy! Hjertelig takk for tipset!

Populære innlegg