tirsdag, oktober 30, 2007

Finn stilen: November


Litt hippieinspirert collage i dag - men det er nok dessverre ikke noen hippieideologi når det gjelder prisene på klær og tilbehør... Bortsett fra kjolen og strømpene - de er fra Ellos. Kåpa er fra Graeme Black, støvlettene er Bottega Veneta, veska er Chloés Heloise, smykket er formet som en sky og kommer fra Zoe&Morgan, plata er Joni Mitchells klassiker "Court and Spark", leppepomade fra Kiehl's, og parfymen er franske Reminiscences patchouli-duft.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Fint antrekk!

Anonym sa...

Heisan, fint antrekk du har plukket ut:)) Er leppepomaden og parfymen å få tak i i norge?
Leter etter en god leppepomade:

Mie sa...

Åh, så fint! Jeg elsker den vesken. Og smykket var utrolig sjarmerende!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Takk! :)

Pleier: Parfymen finnes på Carpe Diem i Skovveien i Oslo. Leppepomaden har jeg ikke sett her noen gang, men kan sikkert kjøpes et eller annet sted på nettet. Ellers kan du se her.

Anonym sa...

Tror dessverre nærmeste Kiehl's-utsalg er i Stockholm. Synes de har mange bra hudpleieprodukter, også en varm muskparfyme som ikke er tyngre enn at den også funker på dagtid - i liten dose :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Stella: "Dessverre"? :) Det er jo mye nærmere enn New York i allefall, hehe. Jeg har alltid hamstret i New York, så det er suverent at de i det hele tatt finnes i Skandinavia :) Muskoljen er kjempefin.

frikke sa...

Er imponert over "finn stilen"-serien din. Alltid glamorøst og vakkert :)

Anonym sa...

Deilig veske...sukk!

Anonym sa...

Stella og Glamourbibliotekaren:
Takk for tipset:))
Må kanskje prøve den muskoljen også.

Populære innlegg