fredag, desember 07, 2007

Casual fredag


Vær hilset fra glamourkontoret! Her nytes en kopp adventste til tonene til easy-listening i dag, og Glamourbibliotekaren dufter av Coco Chanel og har regnvått hår. Og i dag skal det ikke jobbes overtid, for jeg skal rett hjem for å få orden på min kjære leilighet som har stått på hodet siden forrige helg. Derimot skal det jobbes i morgen - musikken tar jo ikke pause men skal spres til folket. Også skal jeg fullføre Hemingwayboka som har ligget på vent litt for lenge nå.

Ha en god fredag alle sammen, hvorenn i verden dere er! Og se på bildet jeg fant - er det en kortkatalog vi ser i bakgrunnen? Kan man kanskje tro at Audrey er en glamourbibliotekar her? (Jeg er redd det er fra politistasjonen i filmen "how to steal a million"... men man kan jo alltids late som.)

8 kommentarer:

kristin sa...

Her er stilen ganske avslappet enda, helt enkel sort v-genser og sorte bukser.. Men det er julebord med jobben om ikke så mange timene så da blir det sort kjole innkjøpt på Macys ved Stanford i høst (et kjoleparadis- prøvde ca 35 sorte kjoler og fant den perfekte lille sorte som jeg har ønsket meg lenge!!) Samt gullsko og gullveske, oppsatt hår, glitrende dingeldangel i ørene og røde lepper. Ha en fin dag- og takk for en flott blogg, har stemt på deg i hver runde!

Anonym sa...

Juristen er særdeles glamorøs i dag! Sort ullskjørt, sort kasjmirgenser, støvletter og Serge Lutens-parfyme - alt fra Paris - kombinert med arvede perler. Sushi og Juleoratoriet i Nidarosdomen i kveld, mens lørdag benyttes til kafémiddag og Et Juleeventyr på teateret. Åååå, som jeg gleder meg:-D

Jenny B sa...

Jag är mycket casual, eftersom jag har varit sjuk hela veckan. Nu sitter jag i morgonrock och dricker kaffe, och lyssnar faktiskt på modeprogrammet Stil i svenska P1. Det känns ändå rätt så bra.

Anonym sa...

Prøver å være litt glamorøs i søleværet, men ikke alltid det letteste det! Sort kasjmirgenser over høyhalset sort topp, grå-sorte fiskebensmønstrete bukser og sorte støvletter. Kom nå på at jeg hadde glemt å ta på leppestift. Det skal gjøres sporenstreks! I kveld skal jeg på Nøtteknekkeren i Operaen. Hurra for julestemning!

Anonym sa...

Glamnovisen har vintage ullskjørt, svart cardigan og ankelboots i dag, Silver Rain bak ørene og KissKiss på munn'... Plan for dagen: kjøpe ny julemusikk (takk for mange flotte tips her!) pakke inn gaver som skal sendes i post - og et lite glass vin til. God helg!

Anonym sa...

Avslappet i stilen ennå også her, men med parfyme på som minner om sommeren, Kenzos Flower i rød parfymeutgave, og rød leppestift. Skal i kveld på førjulsbarbesøk semmen med et par kollegaer, og da blir det svart kjole, støvletter, røde negeler og ellers røde detaljer i nål og ring. Ellers vil helgen gå med til prøver og konsert, er nemlig amatør-"musiker", og da blir stilen også helt svart. Deilig da med parfyme som gir fargeassosiasjoner og minner om sommeren! (den røde Flower'en er tung og gir assosiasjoner til sensommer og tidlig, ennå varm høst.)God helg til alle dere, og lykke til glamourbibl med det å få orden i heimen!

Bokomaten.. sa...

Känner mig inte så glamourös idag. Har en fake-chanel-klänning gjord på en gammal collagetröja men humöret är lite crashat efter att ha fått veta att jag inte kan bli fast anställd på min arbetsplats eftersom jag fattas poäng i min utbildning..:( Får fortsätta som vikarie istället. Skall trösta mig med premiären av The Golden Compass ikväll.

Anonym sa...

Globetrotterglam her i dag: Antrekket består av klær fra 4 forskjellige kontinenter i tillegg til tilbehør som er julegaver. Grå bomullskjole med empiriesnitt og går til knærne, grå og sort småstripete genser med lange ermer, off black (a.k.a. mørk grå) strømpebukse og sorte skoletter. Orangemelert silkeskjerf og røde pulsvarmere med gule stiklinger liver opp litt. Er på kurs i England, med 13 deltakere fordelt på 11 land.
Plan for helga: Komme meg hjem og kose meg sammen med min kjære.

Populære innlegg