søndag, desember 09, 2007

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 9

Kor hører førjulstiden til. Mange kor har julekonserter nå, og Glamourbibliotekaren har luket ut tre anbefalinger til dere: Oslo Domkor synger julen inn i Trefoldighetskirken i kveld kl. 17 og kl. 19.30, og samme tidspunkter på torsdag 13. desember. Deres julekonserter er alltid en opplevelse, så det er verdt å få med seg. Uranienborg vokalensemble fremfører Händels Messias i Uranienborg kirke i kveld kl. 18, med bl.a. dyktige Ebba Rydh som solist. Og på tirsdag og onsdag fremfører Oslo Bachkor selveste Juleoratoriet av J.S. Bach, under ledelse av Iver Kleive. Dette skjer hhv i Helgerud og Fagerborg kirker.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Juristen er fullstendig betatt etter Juleoratoriet i Nidarosdomen fredag og Et Juleeventyr i teateret lørdag...sukk.. Sistnevnte var faktisk noe av det beste "julete" jeg har sett:-D

Torunn sa...

Korentusiast som jeg er benytter jeg anledningen til å reklamere:
Kvindelige Studenters Sangforening har Luciakonsert sammen med aspirantene i Det norske Jentekor. 13.desember kl 07.30 (morgen) i Gamle Aker Kirke! Det blir en stemningsfull morgenkonsert med servering av kaffi og lussekatter. Konserten er i samarbeid med Flyktninghjelpen.
Se www.kvindesang.no for mer informasjon.
(Og hjertelig takk for en god blogg!)

Populære innlegg