fredag, januar 04, 2008

Dagens grand prix-låt


(Hva gjorde vi før youtube?)


Her er den: "Eres tu", Spanias bidrag i 1973 som kom på 2. plass.

Dagens Grand Prix-låt er fra det herlige 70tall, da de fremdeles kunne å skrive pompøse GP-låter, med fullt orkester og ikke et sekund av musikken på teip. Men derimot med skjeggete bebrillede menn som korer og danser i sine innsvingede dresser.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grand Prix var definitivt bedre før. jeg surfet forbi frokost-tv i dag, og oppdaget at lene alexandra øien og ole ivars skal delta i en av de norske finalene. er det virkelig nødvendig å selge norge som et land befolket av innavlede bygdetullinger med større brystmål enn IQ?

Anonym sa...

Oi1 Den sangen husker jeg. Den var fin, men har gått og nynnet på den på norsk. Tror den het "i mitt liv#.Men husker ikke hvem som sang den norske versjonen. Lene Alexandra og Ole Ivars? Det var da litt av noen motpoler.:))

Anonym sa...

Ååå, jeg husker både originalen og den norske versjonen "i mitt liv" som ble sunget av Inger Lise Rypdal - et av de store idolene fra min barndom, mimre-mimre... Mye finere enn Grand prix nå. Det har sine fordeler å være så gammel som meg ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Sydamen: Hehe, ja, store brystmål har vel begge de du nevnte :-D

Glampl og anonym: Ah, selvfølgelig måtte det være en norsk versjon. Jeg tror det ble laget norske versjoner av nesten samtlige Grand Prix-hits på den tiden, og stort sett av "På treff"-gjengen :)

Populære innlegg