fredag, januar 04, 2008

Lesernes beste glamourtips!


Takk for alle fine tips som strømmet inn! Dere har sansen for glamour i hverdagen, det er helt klart! Det tipset som flest kom med, var å rette seg opp i ryggen og smile. Deretter kom høye hæler, rød leppestift og parfyme. Ellers tipser dere om f.eks. varme bad med ansiktsmaske og fin musikk, friske blomster på kontoret, vakre skjerf, velstelt hud, svarte klær, kjoler på hverdager, leppestift, rouge/blush for en friskere teint, velstelte føtter med fotbad, luksuriøse produkter på badet, champagne fra fine skåler, pene duker til hverdags, drikke vann, nypussede sko... Dresse seg opp til et besøk på bibliotekbaren på Hotel Bristol... Morgenstund på balkongen iført morgenkåpe, med en kopp te i pent servise.. Gjøre lystbetonte ting hver dag... og å ha selvtillit og ikke bry seg om hva andre mener.

Det har vært veldig vanskelig å kåre en vinner. De to jeg satte igjen med, klarte jeg ikke å rangere. Ergo: To vinnere!

Marie: Mitt aller beste glamourtips er å lage en regel om at uansett hvor trøtt og sur man er om morgenen, skal man klare å pynte seg bittelitt. Samme om det bare er et fint smykke, en fin øyenskygge eller et ekstra fint undertøy, eller full pakke med kjole, sminke og fine sko. Det hjelper på glamourholdningen, og det er et glamournivå alle kan leve med. Mitt nest beste er å høre Dean Martin på vei til jobb.


Trine: Mitt glamourtips er å ta seg tid (og råd) til å leve. Jeg skjemmer bort meg selv med konserter, teater, en god bok, en reise, et par sko eller kanskje en tur i skogen når jeg helst burde jobbet eller vasket opp. Alle de små tingene jeg unner meg selv, er med på å sette farge på hverdagen min, og som en bonus føler jeg meg litt mer glamorøs av det. Jeg blir litt trist av alle de som haster gjennom ukene, uten å oppleve noe annet enn jobb og stress, og som synes jeg flotter meg ved å gå på konsert midt i uka. Det er ikke noe nytt over tipset mitt, men det er iallfall det som er glamour for meg! Og så har jeg mer sansen for en personlig hverdagsglamour enn "kjendisglamouren" med hund i veske og solbriller som "alle" har!! :)


Begge disse tipsene gjenspeiler jo veldig det jeg forsøker å formidle her i bloggen. Bingo!

Gratulerer til begge vinnere - Marie kan heretter høre på Ella på vei til jobb, mens Trine får en CD med Bach-kantater.

Og til alle sammen: Fortsett med å spre glamour slik som dere har bevist at dere gjør - både for dere selv og for andre. Takk for alle bidrag, og for å gjøre en glamourbibliotekar stolt av sine lesere!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer til vinnerne ! Flotte glamourtips.

Anonym sa...

Veldig bra tips fra Trine og Marie! Litt pynt og kos hver dag er overkommelig. :)

Anonym sa...

Mitt beste tips fikk jeg aldri sendt inn, men det gjelder situasjoner for glamour med barn, dvs når man ikke har tid til glamour. Man står da overfor harde prioriteringer av typen: Lese en artikkel i Morgenbladet eller legge mascara? Min anbefaling er det første. Det er viktigere og mer glamourøst å få påfyll i hodet enn pynt på vippene.

Unknown sa...

Leppestift, en god duft og et lekkert skjerf gir glamour i hverdagen.

Populære innlegg