fredag, januar 04, 2008

Glamorøs fredag


Årets første glamorøse fredag. Jeg feirer med et sammensurium av mer eller mindre glamorøse elementer: Fransk luksuriøs parfyme (Serge Lutens Vetiver Oriental). 7 år gammel ullkåpe som har sett bedre dager. Hvitt pashminaskjerf fra Paris. Raggsokker fra Trøndelag. Grønn Nine West-veske fra New York. Jeans fra Strømmen Storsenter. Bittesmå engleøredobber kjøpt på Urban Oufitters i L.A. i 1995. Farfars gamle gullklokke. Rød Armani-leppestift. Osv osv.

Og det aller beste er jo den nye kasjmirgenseren. Mmmmmmmyyyyyk.

Men nok om materielle ting!

Helgen blir lat og fin tror jeg - jobbe litt i morgen, besøke god venninne i et koselig lite hus på Nesodden, lese-lese-lese. Hilse juletreet farvel på søndag?

Nå skal det kåres en vinner i glamourtips-konkurransen. Stay tuned!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Årets første glamourøse fredag feires med tynn ullgenser med puffermer, tajta jeans, kjempestort skjerf (det er kaldt her på jobben), sorte støvler og bringebærrød leppestift. Vurderer å gå ut og kjøpe en kaffelatte for å kvikne litt til. Å få en deilig kaffe i lanken er første glamourhøydepunkt foreløpig!

Ellers skal esken med julepynt flyttes fra gangen og ned i boden, kakeboksen skal vaskes og sånn generelt skal det ryddes. Jeg er veldig glad i julen, men på lillenyttårsaften melder det seg en sterk trang til å få ryddet julen ut. Og på første nyttårsdag er det ingen bønn - da er det rett ut med all julepynt og opp med alle vinduer for å få luftet ut røkelse- og pepperkakeduft. Det beste med nyttår er å legge på rent, hvitt sengetøy :)

God fredag fra Gullpels

Jenny B sa...

Jag är förkyld och inte så jätteglamourös, men jag har en härlig vinröd cardigan, svart topp, byxor, skor och örhängen, och så doftar jag gott av Givenchy Hot Couture. Ikväll skall jag dricka te, se på TV och ta det lugnt, lugnt, lugnt.

Anonym sa...

Juristen prøver å holde varmen som urban chic, iført svart lammeullsgenser (kasjmir er politisk ukorrekt, tydeligvis...), smale jeans fra Paris, svarte støvletter fra samme by, og sannelig er min Lutens-parfyme derfra også! Jeg er dypt nede i min tredje teporsjon, og gleder meg til ny musikk, nye bøker, kafé og kino i helgen:-)

Helene sa...

Jeg hadde veldig lyst til å ta på joggedress i dag... men så kikket jeg i skapet og så en deilig, blå, myk heklet boldero, og en passende himmelblå topp med litt perlebroderi, og mine nye, sorte bukser med innslag av sateng.. og da var det bare igjen å ta litt Kenzo Amour bak ørene, og smykker i hvitt gull..så ble det visst glamourøs fredag allikevel....

Anonym sa...

Jeg er inspirert av dette med røde lepper, så i dag er jeg iført svart mascara + Diors 'Autumn rose', som ser rød ut i mitt ansikt. Etter diverse mislykkede kjøp av 'filmstjernerøde' (og dyre) leppestifter er jeg kommet til den gamle sannhet - jeg må kle fargen om det skal være noe glamour.
Ingen ting i ørene - jeg forsov meg i dag, men jeg rakk parfymen; "L" fra Lolita Lempicka.

Svart topp med silkekant, svart cardigan, mørk blå dongeri m/svart belte, og fornuftige, beige Mephistosko. Yttertøyet nevner jeg ikke - det er ufyselig vær her jeg bor, og fornuft og komfort råder.

Hos meg skal juletreet i alle fall ut i helgen. Det er tid for Primula, tulipaner, lys og luft!

God helg fra Britt Åse

Nanne sa...

Ikke så veldig glamorøs fredag i dag - dårlig hårdag, og iskaldt ute, så har på min kjære koksgrå bukse i ullblanding og ny, fin chenillecardigan i sort (julegave fra min kjære samboer!)med grå singlet under. Øreringer som vanlig, minmalt med sminke og ingen parfyme. Gleder meg til helgen, huset skal "avjules" og ellers skal det bare slappes av - det var tungt å begynne på jobb og stå tidlig opp etter en herlig og lat juleferie!

Anonym sa...

Maries tips å oynte seg bittelitt hver dag synes jeg er veldig bra. følger det i dag og har latt en rød glitrende sjøstjernenål være i fokus, mot svart ullgenser med rullekrage, smale jeans og svarte lave støvletter. En "minimalistisk" ring på hver hånd, sølv og hvitt gull. Kenzos Flower i parfymeversjon (tung, fyldig og varm, rin motvekt til kulden ute:-) Glamour for meg er helhet, enkle linjer og balanse. Deler et nyttårsforsett om å redusere forbruket og tror det å legge vekt på kvalitet og affeksjonsverdi når det gjelder klær og tilbehør, som vår kjære glamourbibliotekar gjør, er positivt for et slikt prosjekt!
Skal bruke helgen til (sukk)sensurarbeid, men også til å rydde bort jula! ha en fin fredag :-)

Anonym sa...

Sort topp, sort pencil skirt i satin, sorte høye skinnstøvler og blå second hand kashmircardigan, som kom i posten fra eBay i går. :)
Prøvekjører mineralfoundation fra Kiss Me Minerals i dag, fornøyd så langt. I tillegg litt grå Mac-øyeskygge og Elisabeth Arden 8 hour lip balm i rød.

Plan for helgen: Gå på visning!!! Solgte leilighet før jul, og nå er vi klare for å kjøpe nytt krypin. :)

Populære innlegg