onsdag, januar 16, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Veske til laptop

Jeg er på utkikk etter en veske til min 15,4 tommers laptop. Det er så mange stygge vesker og sekker på markedet, og jeg ønsker meg en som jeg også kan bruke som vanlig (dame-)veske.Kan du/noen andre gi meg gode tips? Anne

Hei!
Det finnes helt sikkert noe, men jeg tror jeg overlater det til leserne - og særlig de som ferdes mye med laptop i veska. Har dere noen tips?

mvh
Glamourbibliotekaren

14 kommentarer:

Anonym sa...

Ah - det er jeg også seriøst på jakt etter! Har lett litt, og om du bor i oslo har de noen fine på veskebutikken på Steen og Strøm (men de er ganske dyre). Eplehuset.no sender, de har noen som er litt mer ladylike i ulike prisklasser. Sjekk også ut norsk-design: www.moolight.com, de er ganske kule (men dyre..)Jeg har ikke bestemt meg for en enda - er det andre som vet om flere alternativer?

Anonym sa...

det finnes en del fine der ute, spesielt de som er tilpasset mac. du kan feks sjekke på apple sin nettbutikk. det som er litt dumt med disse er at de er ganske så dyre.. (fra 2000 og opp)

selv har jeg funnet ut at den beste løsningen for meg er å bruke et softshell-trekk på mac'en (ganske tynt, vannavvisende og litt støtsikkert), og så putter jeg den i den veska eller ev. sekken jeg vil bruke den dagen.. da slipper jeg å tenke på at jeg må kle meg etter veska..

Anonym sa...

Talene Reilly har noen kjempefine med god løsning inni. Ikke billige, men ikke avskrekkende dyre heller.

http://www.talenereilly.com/

For et billigere alternativ har granit en i mykt sort skinn. Den har bare ett rom inni så du trenger et etui til pc i tillegg. Men fordelen er at du fin kan bruke den som vanlig veske når du ikke har pcn med. Bruker den masse!

Anonym sa...

Amen to that. Si nei til stygge laptopvesker! :) Jeg er veldig fornøyd med min knallrød skinnvekse fra Knomo(www.knomobags.com). Lekker og topp kvalitet. De har selvfølgelig mere diskré vesker også :) ,dyre men likevel mye rimligere en Moolight og de koster mindre på Apple Store's websider en på Knomo's websider:
http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nostore/

Også Mobile Edge vesker ser fine ut. Bra priser og de sende til Norge:
http://www.mobileedge.com/products_her.asp?cid=12&scid=12

Ellers, masse tips her:
http://www.squidoo.com/laptopbag

Lykke til.

Spis, løp, les sa...

Jeg har en stor veske fra Marc by Marc Jacobs. Den er en helt vanlig fin veske og rommer min laptop i tillegg til alt annet jeg drasser på. Litt usikker på om de selges i Norge. Jeg kjøpte min på Shopbop.com.

MissLucy sa...

sorry, fikk ikke med meg hele navnet. Dette er riktig link: janinekingdesigns.etsy.com

All That Glam sa...

Da synes jeg du burde sjekke denne adressen: www.lilly-k.no, ellers så har de også noen søte og morsomme på Ting på Akersgaten!

Anonym sa...

Her (http://www.ebags.no/venstre.asp?gruppe=0300) har du mye fint!

Lykke til :)

Anonym sa...

DeathPunkBibliotekaren anbefaler:

http://www.kailochic.com/LaptopBags.htm

Anonym sa...

Jeg kjøpte to oversized clutcher i lakk på en bruktbutikk som akkurat rommer laptopen min, så jeg ville definitivt sjekket ut bruktbutikker også!

Anonym sa...

Var i danmark før jul, og kom over en butikk som solgte artige vesker og sekker mm. fra Crumpler. Etter et raskt søk på nettet ser jeg at det også finnes en butikk i Oslo:
http://www.crumpler.no/laptopbags.html

Mari sa...

Svenske Tiogruppen har også store vesker, noen i voksdukstoff - god beskyttelse i regnet:) De har ikke nettbutikk ennå men det ser ut som man kan bestille på epost.

Anonym sa...

Norske VIPS har ei veldig fin laptopveske: http://www.vips.no/collection.cfm?path=3,10,16&id=10

monica.figueroa sa...

Det finnes mange fine laptop vesker på nettet til alle størrelser, men vær obs på at om du kjøper en "billig" en på en nettside fra utlandet og den koster mer enn 200kr inkludert frakt kommer det moms og toll avgift på toppen, så selv om du finner en som i utgangspunktet er billig, så kan det bli billigere å finne en her hjemme. Her er et par linker med et ok utvalg her hjemme:

http://www.lilly-k.no

http://www.deal.no/kategori.cfm?kid=3924&WT.svl=deal_menu_left

Populære innlegg