onsdag, januar 16, 2008

Salvador Dali Laguna

Denne er vel et kjent syn for mange. Salvador Dalis "Laguna" fra 1991 - ganske annerledes enn alt annet på den tiden. Jeg var besatt hele høsten-91 og ønsket meg den intenst. Det nærmeste jeg kom, var en deodorantstick...
Men nostalgien tok overhånd for et par år siden, og jeg kjøpte en flaske. Jeg liker den fremdeles Skikkelig godt. Den føles heldigvis ikke fruktig, selv om alle toppnotene er frukter.
Toppnoter: Mandarin, grapefrukt, solbær, fersken
Hjertenoter: Jasmin, rosewood, hageiris, liljekonvall
Basenoter: Seder, patsjuli, tonkabønne, vanilje

Flasken har den klassiske Dalifasongen, men er herlig lysegrønn. Alt ved den peker mot sommer, men for meg er det en senhøst- og juleduft, og det er selvfølgelig fordi det var på den tiden jeg var så gal etter den i utgangspunktet. 

15 kommentarer:

@afjo72 sa...

Haha, det var en skikkelig nostalgisk tilbaketur ja. :o)
Oppdaget deg og bloggen din nettopp, via en annen side som jeg har glemt forlengst... Men glamour ihverdagen er jeg helt for, så nå blir du en del av mitt daglige rituale! :o))

Ha en strålende dag!

Glamourbibliotekaren sa...

Velkommen hit! :)

Anonym sa...

Finnes denne fortsatt! Den må jeg kjøpe. Jeg er inne i en nostalgisk steam om dagen og fant forleden ut at jeg bare måtte ha Chloe "Innocence" ettersom jeg elsket denne for ti år siden. Den er jo nesten umulig å få tak i, men jeg klarte det til slutt og den er på vei i posten til meg nå. Er veldig spent på om jeg fortsatt liker den. . .

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, Innocence har jeg helt glemt. Jeg hadde den originale Chloé på ungdomsskolen, og har nesten litt lyst på den igjen.. en pudderaktig romantisk blomstrete duft. Ok, det kan kanskje bli litt vel mye nostalgi. Den jeg derimot HATET, og fremdeles avskyr, er Chloes Narcisse. Magen vrenger seg. Jeg tror det må være kombinasjonen fioler og jasmin - blomster jeg elsker i virkeligheten, men ikke fikser i kombinasjon i parfymer.

Anonym sa...

Hvordan klarer du å finne parfymers topp-, hjerte- og basenoter? Har du nese for sånt, eller har du et oppslagsverk?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg bruker diverse parfymesider på nettet - aller mest osmoz.com.

cammie sa...

Åh, her snakker vil memory lane altså. Husker jeg kjøpte denne på tax-free'n på danskebåten *flire*

Anonym sa...

susy q: Chloe Innocence var min stora favorit under många år. Undrar också om jag skulle gilla den lijka mycket idag. Jag trodde att den inte tillverkades längre! Snälla, berätta var du hittade den... /Lotta

Anonym sa...

He, he dette synes jeg var gøy å se! Husker jeg hadde den for mange år siden, så gikk jeg over til Dalissime, før en av mine venninner fortalte hun hadde kjøpt den, noe som førte til at jeg startet på igjen!
Hmmm, hva var det den venninnen het igjen....? ;-D

Glamourbibliotekaren sa...

Anna Lovinda: Jeg husker at du brukte denne paa den tiden da vi ble kjent! Mange aar siden naa..

Anonym sa...

Provade Laguna på lunchen idag och den luktar ju fantastiskt gott! Har för mig att jag aldrig köpte den på 90-talet eftersom precis ALLA hade den. Roligt att du uppmärksammar äldre godingar. De kan annars lätt försvinna i den strida strömmen av nykomlingar. /Lotta

Unknown sa...

Heh. Ser man det, ante ikke at denne parfymen var såpass utskjelt som dere beskriver. 90-tallets mest utbombede duft for min del var min storesøsters Exclamation. Ramlet over en flaske i en pappeske på loftet for et par år siden, og var rett tilbake med nesen i min søsters skoledagbok, med ett øye på døren. Whoa.
Utrolig hva dufter kan trigge, gitt...;)

Glamourbibliotekaren sa...

Lotta: Ja, den er veldig fin! Og veldig annerledes enn alt annet.

Eirin: Utskjelt; jeg vil heller si HYLLET! :) Jeg skjeller den i allefall ikke ut, jeg er jo veldig glad i den. Exclamation derimot.. Jeg delte rom med en venninne et år (folkehøgskole), og hun dusjet i Exclamation + Naturelle hårspray hver morgen. Jeg holdt på å bli kvalt. Får fremdeles panikk når jeg ser den hvite og svarte flasken.

sissa sa...

Hvor får man tak i den?

Glamourbibliotekaren sa...

Enkelte parfymerier med bra utvalg.. :) Evt. nettbutikker, vil jeg tro.

Populære innlegg