onsdag, januar 02, 2008

The neverending story


Man kan knapt se at det er spist noe som helst fra kakeboksene våre. Vi spiser og spiser og begynner å bli temmelig lei av julekaker, men det minker overhodet ikke. Jeg fatter ingenting. Formerer pepperkakegrisene seg?

Dere tenker vel å sende inn svar på konkurransen, forresten?? Alle kan delta; venner og familie og fremmede. (Og kanskje sender jeg ut trøstepremier i form av pepperkakegriser, haha.)

12 kommentarer:

Mari sa...

Nå fikk jeg uhyre lyst på den grisen foran i bildet, den med hele 4 nonstop på! At jeg ikke spiste flere julekaker;)

Glamourbibliotekaren sa...

Kom hit, så skal du få en gigantisk gris (jeg kjøpte en kjempediger form på Folkemuseet før jul) full av nonstop! Jeg tipper det er plass til rundt 35-40 på den.

Mari sa...

Hm, kanskje jeg sender mannen innom for å hente på vei nordover;) Hvis den ikke blir konfiskert i sikkerhetskontrollen da...

Anonym sa...

Fikk tips om å lage dessert av knuste julekaker + f.eks. mangomousse. Tror noen lagde noe sånt på God Morgen Norge før jul? Ellers kan man finne oppskrift på Tilslørte julekaker i avisen Sunnhordaland: http://www.sunnhordland.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061229/DESSERT/61230002 Tror det kan være en fin dessert. :) Kanskje det funker som bunn i ostekake også?

Anonym sa...

Vi arrangerte frokost/lunsj/middag 1.nyttårsdag, og inviterte venner og familie for å spise opp restene. Synes det var kjempe lurt, for nå slipper vi å ha rester til ut januar:)
Dessuten er det sosialt, og vi får en sjanse til å si hadet til de som reiser til hver sitt når julen er ferdig:)

Olstad sa...

pepperkaker er supert i ostekake.

Anonym sa...

Masse kaker igjen her også.. Må få brukt det til noe, for jeg har ikke lyst til å kaste det!!

Og sambo prøver å bli sunn, så han mener vi ikke skal spise _noe_ søtt i januar...

Glamourbibliotekaren sa...

ostekake, aye....? Ingen dum idé! :)

Anonym sa...

bare et spørsmål om pepperkaker i ostekake - de fleste pepeprkaker er dekorert...hvordan blir effekten med melisglasur og kanskje nonstop?

Anonym sa...

Mini-husmor: Pynten bør kanskje plukkes av? Burde være enkelt med en kniv til å sprette av melis. Og så får "noen" ta på seg ansvaret for å spise opp non-stop etc. ;)

Anonym sa...

La merke til at du hadde en boks med kakao i bakgrunnen. Har sett at de har denne typen på godtebutikken på kvadrat, men har ikke turt å kjøpe den enda. Vil du ambefale den?

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: Fikk den til jul og har prøvd den én gang - veldig god!

Populære innlegg