lørdag, februar 09, 2008

Barca


Fra det ene til det andre. Straks reiser jeg til Barcelona. Glamourgemalen har spillejobb der, og jeg blir med som groupie... Antagelig er det nettilgang på hotellet, så kanskje blir det oppdateringer - kikk innom i blant!

Vil dere se mer fra New York Fashion Week, se her.

10 kommentarer:

Britt Åse sa...

Heldiggris! Jeg var der i september, og besøkte katedralen. Jeg hadde ikke forventet at den skulle gjøre noe særlig til inntrykk på meg pga alle stillasene osv., -men det gjorde den! Fantastisk :-)
God tur!

Anonym sa...

Oooh, heldiggris! Er veldig glad i Barcelona. Og der er det sikkert litt varmt og vårlig til og med. God tur!

Anonym sa...

God tur! Det hørtes herlig ut.

Jeg trodde forresten jeg så deg på det lokale kjøpesenteret her i dag, men du er kanskje allerede tilbake i Oslo? Lik deg var personen i allefall :-)

Anonym sa...

Vår i sør Europa, sukk... Vi har faktisk fått en forsmak på våren her i Danmark også, med 9-10 grader og sol store deler av dagen.

Kos deg i Barcelona! Fin by, spesielt den gamle delen.

Anonym sa...

Så komisk, jeg reiser i morgen og skal på mobilmesse :-)

Nyt Barcelona!!

wine-fueled narcissism sa...

Ah, det er en vakker by. I hvertfall i følge min kjære som kom hjem derfra etter en ukes filminnspilling i går. Ha en hyggelig reise! :)

Anonym sa...

Jeg skal til byen for første gang til høsten, så kom gjerne med glamorøse tips.

Catbert sa...

Barcelona har et sjokolademuseum, ved Carrer de Commerç 36. Der kan du foruten å kjøpe sjokolade også se utgaver av kjente kunstverk laget i sjokolade. Veldig fasinerende og litt sært.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Takk!!

Wannabe: Det var sikkert meg - jeg var innom i full fart for å kjøpe en presang før jeg ilte til flyplassen!

Serendipitycat: ja nemlig - det var i den forbindelse vi var der også. Var du på Telenor-festen? Jeg var i reisefølget til alle de som spilte, men jeg var ikke på festen selv.

Anonym sa...

Ser du har hatt det fint i Barcelona :-) Vi kom oss ikke på Telenor-fest, men jeg har noen ekstra dager her med min "gemal" og det er selvfølgelig bare helt genialt!

Populære innlegg