fredag, februar 08, 2008

Glamorøs fredag (sørgelig men fin)


God morgen,
Glamourbibliotekaren er kledt i svarte dressbukser, brun blondetrøye fra Noa Noa, svart kasjmir/silke-genser fra Massimo Dutti, perlekjede rundt hals, mormors perler i ørene, oppsatt hår, og mormors Chanel no. 5.


Jeg overlater resten av glamorøs fredag-skribleriene til dere i dag.


mvh
Glamourbibliotekaren.

16 kommentarer:

Britt Åse sa...

God morgen :-)
Dongeri (blå) med litt vidde nederst i beina og svart belte; svart 'silky' singlet under svart, kort linjakke med 3/4 ermer. Svarte sko (lav hæl) m/hvite sømmer og 'sølv' metallspenne fra Bianco. Tynt kjede m/'mynt' rundt halsen, ørepynt i mørk rød emalje og liten dingleperle.
På hals og håndledd: Gucci Eau de parfum no.II.
Munn: rød
Øyelokk: mørk grå.

Jeg føler meg i grunnen klar til å møte verden :-)

God fredag!

Anonym sa...

Her har dagen startet med uglamorøs, men god havregrøt, lang dusj og deilig kroppsolje fra Clarins. Snart skal jeg ta på nye jeans, og sort høyhalset genser fra Tiger og rusle til spennende jobbedag med konferanse. Helgen innledes for alvor med yoga i ettermiddag og jazzkonsert i kveld. Men den virkelig god-glamorøse magefølelsen jeg har kommer fra i går kveld....da fant jeg brudekjolen min! Tenk Audrey i Funny Face, dansende med Fred Astaire. It´s wonderful, it´s marvellous! God fredag alle sammen!

Mari sa...

God morgen! Endelig på en god "stå opp og faktisk være på jobben klokka 8"-bølge, føler meg flink. Rosa grapefrukt til frokost, mørkeblå høyhalser til mørkeblått kort skjørt og rosa Sigrun Berg-skjerf. I ettermiddag går turen til Tromsø for å ha en koselig urban helg og se Chicago.

Glamourbibliotekaren sa...

Guri S: Ååå, den er nydelig :) Grattis!!

Anonym sa...

En god fredag med lang dusj og yndligsbodylotion Spa Covent Garden – den sorte strikkejakken fra Noa Noa med en ”tapetlignende” topp innenfor. Perler fra Hawaii rundt håndledet og ørepynt i sølv.
Yndligsskoene fra Camper – Selskaplighet med gode kollegaer i kveld

Ha en fin helg

Anne

Anonym sa...

Hei igjen, og takk kjære glambibliotekar. Tok litt tid før jeg skjønte at du sikkert skal i begravelse i dag, og fikk litt dårlig samvittighet for min overentusiastiske brudekjoleprat. Livet er fullt av kontraster!
Kondolerer. Håper det blir en fin dag.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det, ikke ha dårlig samvittighet - du kunne jo ikke vite! :) Kos deg med brudekjolen din, det er en herlig følelse! :)

Anonym sa...

Kondolerer, Glamourbibliotekaren.

Etter en uke med møter og en heller mørk, konservativ stil har jeg idag kledd meg i lyse jeans fra Replay og lys rosa cardigan fra Benetton for å sitte på kontoret. Litt rouge i kinnene og lipgloss på leppene frisker også opp.
I ettermiddag skal jeg skylle tarmen, det er vel ikke så glamorøst akkurat det, men følelsen etterpå er desto bedre. Luksus for kroppen, og en fin start på helga :)

Håper du får en fin helg.

Anonym sa...

Kondolerer.

Grønn skygge på øyelokkene og Elizabeth Ardens Soft red på leppene er eneste "krydder" her i dag, samt en guerlain-parfyme jeg ikke har brukt på en stund. Helgen er behagelig fri for planer!

Ønsker deg en fin, om enn vemodig, helg!

Anonym sa...

Kondolerer til Glamourbibliotekaren.

Og gratulerer til Guri, veldig bra følelse når man finner Kjolen.

Antrekk i dag: Sort cardigan med sjalskrage, sort bomullstopp med litt drapert hals (komboen er muligens litt snål, men det synes ikke så godt), mørkeblå draktbukser fra Tiger og sorte støvletter. Sminken er litt ymse, måtte bruke nød-kit'et siden jeg ikke rakk å gjøre hele greia i morges, og skulle i kundemøte. Bittelitt Nantucket Briar Rose fra Crabtree & Evelyn i dag.

Plan for kvelden og resten av helgen: Sykurs! Planen er å sy en kjole i bringebærrød lin. Hvis den blir bra, så blir det antrekk til neste glamourøse fredag. :)

Anonym sa...

Kjære Glamourbibliotekar, kondolerer. Men - etter bloggen din å dømme har du mye mer etter mormor enn perler, Chanel no 5 og fine minner :-)

Anonym sa...

Du hørtes kjempefin ut, kjære glamourbibliotekar! Håper du har en bra dag tross alt - det er fint å være sammen med familien og kanskje også minnes noen hyggelige/morsomme episoder fra et langt og svært innholdsrikt liv.

Min helgeglam: skjørt, brunt fjes (takket være litt gele i går kveld), enkelt tykt sølvkjede og rødlakkerte tånegler(!) I kveld blir det middag på restauranten vi besøkte den gangen vi fant ut at det nok ble oss to. *gulp* nesten litt nyforelska jeg gitt! :-)

Anonym sa...

Kondolerer nok en gang. Håper det ble en fin og verdig begravlese for mormoren din.
Jeg syns det Koristen sa var veldig fint.

frikke sa...

Hmm.... dette var litt spesielt synes jeg. Det har seg slik at to av mine beste venninner (uten tilknytning) begge har vært i sin mormors begravelse i dag. Kondolerer så mye, Glamourbibliotekar.

Anonym sa...

Det var trist å høre om mormoren din, jeg føler med deg. Det er godt å ha minnene etter de som er blitt borte, og vite at vi tar de med videre i livet.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Takk for kondolanser!

Wannabe: Det var absolutt en fin begravelse, helt i hennes ånd (og hennes regi for den del, hun hadde sagt hvordan hun ville ha det). Kranser av lyng og granbar fra hennes barndoms skog :)

Populære innlegg