lørdag, februar 02, 2008

Film-lørdag

UPDATE!! Katharine Hepburn som Clara Schumann i filmen "Song of Love" på TCM kl.00.35 bør man ikke gå glipp av! Kjekkasen Paul Henreid, mest kjent som Ingrid Bergmans ektemann Victor Laszlo i Casablanca, spiller Robert Schumann. Mmmm... søt musikk. Jeg er jo så glad i Schumann. Dette må jeg få med meg.-----------*------------ (og nå kommer den originale posten) -------------*----------------


Mye interessant på filmfronten i dag, hvis man har er i tv-humør men vil ha alternativer til ski-NM, Klassefesten og Spellemannprisen (sistnevnte viser jo uansett bare de mest kommersielle vinnerne og dropper alle de regner som smale... sukk):
"Anastasia" fra 1956 med Ingrid Bergman går på tv2 Filmkanalen fra 13-17 - en riktig langfilm."The Big Sleep" - film noir fra 1946, med Humphrey Bogart som privatdetektiv Philip Marlowe og den elegante Lauren Bacall som Vivian, Marlowes arrogante love interest. TCM kl. 15.55.
"Sense & Sensibility" fra 1995 med Kate Winslet og Emma Thompson som søstrene Dashwood. Hugh Grant som den følsomme Edward. Alan Rickman som Col. Brandon. Svt2 kl.21.05 .

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oioi. Takk for tips om The big sleep, to timer til funsville!

Faustina sa...

Japp! Förnuft och känsla, som er den svenske tittelen, blir det.
Dvs, hvis ungene lar seg oppsluke av Risk lenge nok...

Anonym sa...

Åh! Fornuft og følelser. Det var filmen min mann og jeg så på vårt andre stevnemøte (den første var forøvrig Farinelli). Nydelig film med flotte skuespillerprestasjoner; elsker Alan Rickmans rolle i denne filmen.

Populære innlegg