torsdag, mars 13, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Hverdagskjoler


Hei,
Noen tips til knekorte hverdagskjoler som gjerne har litt ermer og ikke er utringet? Som man kan pynte opp iblant? Evt hvem som pleier ha sånt av butikker og designere?
Takk for hjelpen!

Ingvild


Hmmmmm... Godt spørsmål. Kanskje Mette Møller? Eller Benetton? Marimekko? Husk også de svenske og danske merkene på Steen&Strøm. Det er forøvrig uendelig lenge siden jeg har vært på handletur, så kjære lesere; hjelp meg!

mvh
Glamourbibliotekaren

p.s. Husk secondhand-muligheten også! Man kan finne mange unike kjoler på Uff.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes Oasis har en del fine hverdagskjoler, som også kan brukes ved finere anledninger.

Anonym sa...

Oasis er godt tips. Akkurat nå har de en fin svart kjole med halv arm og empireliv. Veldig fin firkantet utrigning som ikke er for dyp og ikke for tett i halsen. Jeg skulle gjerne sett den i litt mer vårlige farger, men hey, man kan ikke få alt ;-)

Catbert sa...

Du leter kanskje i hovedsak etter en butikk som har fine men litt uformelle klær som kan lyse opp hverdagen? Jeg foreslår Mexx og Vero Moda på Majorstuen (som faktisk er helt anderledes enn Vero Moda på f.eks Oslo City) og Noa Noa

glamoursosiologen sa...

By Marlene Birger har tøffe kjoler som kan brukes til fest og hverdags. De selges flere steder, men dersom du er på Majorstua foreslår jeg at du sjekker ut Company i Bogstadveien.

Anonym sa...

Eller hva med tulip & tatamo:
http://www.tulipogtatamo.no/

Siljesfashion sa...

Asos har flere fine på nett, både blomstrete som er veldig in nå og helt enkle klassiske kjoler. By Marlene har mye fint ja, Vila, Principles, Warehouse har også endel. Forøvrig har jeg sett flere kjoler på Zara som ville passe.
Sjekk ut bloggen min om du ønsker flere kjoletips:-

Anonym sa...

Jeg er enig med "siljesfashion". De har mye pent hos Zara. Jeg er jurist og har kjøpt mange pene og "ikke-utringede" kjoler der. Ellers slår jeg som alltid et slag for j.crew. Kjeden finnes ikke i Norge, og dustemiklene sender ikke hit. Det selges dog mye av j.crew på ebay. Størrelse 8 tilsvarer ca 40, så vet du det:)

vaffelhjerte sa...

Eller hva med Cubus! Jeg har kjøpt mange fine kjoler på Cubus, helt enkle, som også er lette å pynte opp.

Anne på Moseplassen sa...

Studio G på majorstua (ved tatlerhuset) har mye lekkert i som er pent og pyntelig og alikevell litt sexy og frekt. Fest eller hverdag alt etter styling.

Om du kunne like Mette Møller så er Merete Taule også verdt en titt, samme sjanger som Møller.

Anonym sa...

Takk for mange gode forslag! Skal skrive alle sammen ned og begi meg ut på jakt i Oslo - lettere når man har noen mål :) Gleder meg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk til alle forslag fra meg også!

Unknown sa...

Fine Ting på Byporten! Masse fine kjoler og lange tunikaer. Merker som Mads Nørgaard, Soaked in Luxury, BZR, Twist & Tango, Hübsch und, Maggie Wonka og Odd Molly m.m:)

Populære innlegg