søndag, april 13, 2008

En kultklassiker, åpenbart


Jeg har en forretningsidé til dere som er ute etter å tjene penger. De store sminkeselskapene selger forskjellige ting i USA og Europa, og en spesiell øyenskygge fra Lancôme er de visst helt gale etter i USA - i allefall ifølge en av de største beautybloggene der borte. Den finnes ikke der lenger, men her i Norge er den absolutt å få tak i. Og på eBay kan det gå hett for seg...! Bare et tips, hehe.

10 kommentarer:

Anonym sa...

:) Tydeligvis kan man tjene en del på å selge ting som ikke er på markedet i USA. Denne fargen ser jo også spennede ut! Dette vekket lysten min til å sjekke nye (eller gamle, jeg er ikke særlig orientert på området) øyenskyggefarger. Gode forslag som passer bra til grønne øyne og ganske lyst brunt hår ville være fint!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, den er virkelig fin! Ikke en typisk olivengrønn-farge - den er kjølig, og dermed ikke så kjedelig som slike har tendens til å bli.. Lancome har mange fine farger. Kjøp deg en kvartett med litt av hvert i!

Anonym sa...

Akkurat opp i gata mi! Vet Glamourbibliotekaren tilfeldigvis om noen parfymerier i Oslo som har denne?

Glamourbibliotekaren sa...

Alle som har Lancôme! Det vil si de aller fleste.

Anonym sa...

Den ble innkjøpt i Tromsø i dag :) (de hadde flere i skuffa så jeg)

Fargen er veldig fin, ligner på en fra Elisabeth Arden jeg hadde for noen år siden, men den var en anelse grønnere. Og som alltid er Lancome kvaliteten overlegen!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Ja, den er fin!

Anonym sa...

Det var forresten glamouringeniøren som kommenterte som anonym ovenfor.

Av en eller annen grunn så får jeg ikke forhåndsvist eller publisert innlegg når jeg velger "navn/nettadresse". Dette i Firefox både i Windows og i OS X, så nå må jeg kanskje begynne å signere innleggene. Til det virker igjen :)

-Glamouringeniøren

Eva sa...

Jeg gikk ut og kjøpte den jeg.. den er nydelig! Og forresten er damene som jobber på Kicks utrolig hyggelige og hjelpsomme!

Eva sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Til opplysning: Jeg kjøpte min på Glasmagasinet, og der fant de etterhvert ut at det er nytt navn/nummer på Erika F 133. På min eske står det Ombre Absolue G40 der det før sto 133 Colour Focus (Erika F). Bakpå står det at det er denne som før var Erika F, men det kanskje de fjerner etter en "overgangsperiode".
Fin skygge!

Populære innlegg