lørdag, mai 31, 2008

Første dag i frihet

Å rusle hånd i hånd med kjæresten sin en solfylt lørdag, med flagrende kjole og vind i håret og iskiosk og en benk i sikte, er som å komme til himmelen etter å ha ligget inne en uke og hostet.


Fine lille Tåsen Hagesenter måtte besøkes. Her har jeg kjøpt alt jeg trenger til balkongen min i over ti år, og jeg vil ikke bytte det bort mot all verdens Plantasjer. Her får man service og gode råd. Og de har ikke tre kilometer lange bord med margeritter og samlebåndfølelse.

Dagens innkjøp ble dog bare en liten pose med dorotheanthus-frø. Jeg har ti sorter blomster/planter på balkongen i år, og mer er det ikke plass til på tre kvadrat.

Slike dager, når det nyvaskede fine Borås-sengetøyet vi fikk i bryllupsgave tørker på to timer ute på klessnora - slike vil jeg ha mange av i sommer.

5 kommentarer:

yoginimaria sa...

Så fint att du är frisk igen =)
Tänkte bara tipsa om den underbara lilla blomsterbutiken på Torshov om du inte redan varit där!? Där handlar jag allt från lavendel, margeritter, tulpaner och rosor. Kvalitet till ett rimligt pris =) Dessutom är de 2 bröderna(?) jättetrevliga och enormt hjälpsamma! Jag befinner mej på Bjølsen och det är bara några minuters cykelväg dit =)

Glamourbibliotekaren sa...

Er det den som ligger nesten helt oppe ved Sandakersenteret? :)

yoginimaria sa...

Ja det är den =)

Glamourbibliotekaren sa...

Aha. Det er lenge siden jeg har vært der - takk for påminnelsen! :) Det er fint med slike små butikker i lokalmiljøet.

Kaisa sa...

Jeg føler meg litt som en bibliotekar-stalker, men i går måtte jeg innom Tåsen Hagesenter. Siden det er første gang vi har veranda, prøver jeg å kartlegge hagesenter i Oslo. Til nå har jeg vært på Plantasjen på Nydalen og på Olsens Enke. 1-0 til Olsens enke.
Jeg tror jeg holdt på å overdose på Tåsen. Jeg hadde greit med tid, det var veldig varmt i været og jeg hadde en sånn omtrentlig ide om hva jeg ville ha. Jeg fikk det jeg ville ha, og kommer nok til å dra dit igjen. Det mest spennende var om kattemynteplanten jeg kjøpte ville ha noen effekt på pus. Det hadde den ikke. Men det er jo en fin plante likevel.

Populære innlegg