fredag, mai 02, 2008

Glamorøs fredag


Vær hilset kjære lesere! Det er mai og det er fredag, et godt utgangspunkt for en økt glamourfølelse! Jeg våknet grytidlig av en jublende svarttrost og klarte ikke å sovne igjen... men jeg klager ikke, det er jo den vakreste fuglesangen jeg vet.

Glamourbibliotekaren stiller i ny gråblå cardigan, silkeskjerf og smykker fra Tiffany's. Og en riktig klassiker fra Guerlain - Mitsouko. Her lyttes det til jazz hele dagen! Ellers bringer helgen mye forskjellig, men litt tid til å være doven og lat har jeg absolutt. Dessuten har jeg tenkt å gå en lang tur for å jakte på hegg og syrin. Fioler er heller ikke å forakte.

21 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg får utlevert hjemmeeksamen i dag, og skal skrive 20 sider de neste to ukene. Tilværelsen muntres opp med sort omslagskjole, fiskebeinsmønstret strømpebukse i hvit og svart, samt svarte sko, lange øredobber og Fendi Palazzo.

Anonym sa...

En etterlengtet fridag her. Foreløpig er antrekket morgenkåpe og ullsokker strikket av mormor mens jeg drikker kaffe og leser avisen. Usikkert hva antrekket blir, men dagens plan er formiddagsmat med gode venninner og litt vin når kvelden kommer. Ha en god helg!

Bokomaten.. sa...

Mmm... barnen på jobbet har lov och här är tyst och skönt så man kan lyssna på radio och ljudbok medan man jobbar. Ny, beige kofta och blommig blus och glömde tyvärr parfym i morse. Hittade dock ett doftprov på Kate Moss nya parfym i väskan så den har jag bak öronen nu.:) I helgen blir det restaurangbjudning på en riktigt gammeldags rustik restaurang med lokal mat från början av förra seklet.:) Troligtvis blir det en liten shoppingtur idag också...

Anonym sa...

Eg kosar meg med Liptons persian earl grey, det einaste som duftar bortsett frå teen er handkremen, som er white musk bodylotion frå the Body Shop. Antrekket er blåstripete bluse utan krage, jeans og mine favoritteccosko med blondeperforering. Eg er ein smule våt etter å ha sykla over Arkitekt Rivertz plass utan hette i regnveret, men det tørkar. :D

Anonym sa...

I dag jobber jeg hjemme, så det blir mer komfort enn glamour. Så grå bomullskjole med empiriesnitt og sorte overkneesokker med innfelt mønster, og på et eller annet tidspunkt en cardigan. Alt dandert med hvite kattehår, siden vi nå har fått en hvit røytekatt i hus! (20+ år gammel og snill som dagen er lang.)
Kjøpte en ny PaintPot fra Mac på mandag, farge Greenstroke, som jeg blir kjent med. Lys grønngrå metallic, veldig kul! Og mascara.

Plan for helgen: Middagsbesøk av foreldre og søster før vi alle skal på "Singin in the Rain" på lørdag. Ellers: hjelpe min kjære med å montere soveromslampe og borre hull til nettverkskabel gjennom vegg. Og kose med katten.

Anonym sa...

Her står det venninnefjelltur på programmet. Difor er eg ikkje så glamorøs i antrekket. Men sola skin frå skyfri himmel, og eg ser fram til ei flott helg på hytta!

Anonym sa...

I'm siiiingin' in the rain...fordi jeg fikk frisørtime kl 18.00 idag :-) Jeg gjenoppdaget Elizabeth Ardens Green tea i skapet og fant ut at den passer fint som vårparfyme, ellers er antrekket uglamorøst i regnet. Helgen skal brukes til rydding i klesskap, tur og glamorøs lesing - hva jeg skal lese er jeg ikke sikker på, noe vakkert og engelsk tror jeg. Kanskje Virginia Woolf, To the Lighthouse... Ha en strålende helg!

Jenny B sa...

Jag är så lycklig för jag har ledigt idag! Jag tänker åka till Millesgården och se utställningen där, och läsa i Thomas Manns Bergtagen så långt jag hinner. Innan dess skall jag laga Engelbergsk Klostersoppa på en påse sopp-mix jag köpte på plats i Schweiz häromveckan, och ikväll skall jag mjuka upp hela kroppen i ett pass Body Balance. Jag har mörkrosa läppstift och doftar av Armani Night. Ha det bra, allesammans!

Anonym sa...

Travel fredag på jobb, men vårstemningen er sterkt tilstedeværende! Jeg føler meg litt Coco Chanel; stripete genser, perlesmykker, bukse i 20-tallsstil, rouge noir og selvsagt Chanel no 5! Vårteen er grønn te fra Paris, mens jeg benytter andres fravær til ipodlytting; en salig blanding av Lykke Li, Piaf og Bach hittil. Sartre og Morgenbladet ligger i vesken, og jeg er klar for kafébesøk etter jobb:-) God helg, alle sammen og nyyyyt våren!

wine-fueled narcissism sa...

Jeg sitter på en av Universitetets lesesaler, og fryder meg over at jeg ser en ende på eksamensoppgaven min i komparativ politikk. Skal jobbe i kaffebar i ettermiddag, og ut for å høre min kjære spille soul og funk på et av byens utesteder i kveld. Jobb i morgen også, men masse kos på søndag. En halvtimes spa-session var en fin start på dagen, og jeg dufter ganske så deilig av Coco Mademoiselle. Det er dagens glamour for meg. Ha en fin fredag! :)

Gryda sa...

En blanding av regnværsdag og hagedag i dag...det betyr våte klær, vått hår og kalde fingre. I utgangspunktet ikke mye glamour over det, men her er botemiddelet: I New York nå nettopp var jeg på Barnes&Nobles og kjøpte en krukke vaniljeduftende krem fra Laura Mercier. med den på hendene etter avsluttet hageøkt (nå nekter jeg å gå ut mer i dag!), lukter jeg glamour, og har fått varme fingre.

Anonym sa...

Antrekk = uglamourøst, men jeg har fri og har 4 ukers ferie foran meg og på søndag reiser vi 3 uker til USA. Skal blant annet til San Francisco, Grand Canyon og Napa Valley før det hele avsluttes i NYC. Behøver jeg å si at jeg gleder meg? :o)

Dessuten synger fuglene utenfor i solskinnet.

Gryda sa...

Jeg mente selvsagt Bergdorf Goodman, ikke Barnes& Nobles. Oh la la for en parfymeavdeling ;-)

Anonym sa...

Volda har blitt forvandla til Noregs filmmetropol og i høve det har eg pynta meg med kort tweedbukse, ein klassisk grøn gensar, skjerf med roser på, liksom- chanel solbrille og håret er satt opp med kinafletter og lugg. Kinna og munnen er raude, såleis med neglane.

Helga går med på å jobbe på dokumentarfilmfestivalen og sjå filmar i pausene.

Anonym sa...

Er litt småglamorøs i dag;
Erika F (super!) og den nyeste Dior-mascaraen på øynene, diskré lipgloss fra Estée Lauder (har vel snart ti stykker...), kremfarget kasjmirgenser, mørkeblå, lavtsittende bomullschinos fra Gap, og sneakers fra Adidas (Missy Elliot-kolleksjonen, tror jeg). Har vært ute å flydd i dag, og da hadde jeg selvfølgelig matchende blå øyemaske (zzz) og blå oppblåsbar pute. Duft er det dårlig med, da jeg er superallergisk (og fortsatt dårlig etter å ha sittet ved siden av et helt parfymeri...).
God helg alle sammen, nå skal jeg ut å nyte solen :-)

Anonym sa...

Kveldsjobbing på meg i dag. Fikk derfor gått tur i solskinnet med hunden før jeg måtte på jobb. Har på meg kremhvit blondekjole og sorte ballerinasko. Dufter sommerlig av Chanel Mademoiselle.

Anonym sa...

En historisk glamorøs fredag; fått bekreftet opptak på Mastergrad ved både London School of Economics og University of Cambridge! Jippi! Feirer med lunsj i solen, blå kajal og Cinema fra YSL, mens antrekket domineres av sort.

Anonym sa...

Lite glamour på meg i dag, har vært opptatt med konfirmasjonsfestforberedelser hele dagen, men med deilig duft av Miller Harris´Coeur d´Ete rundt meg. Min stedatter skal konfirmere seg i morgen, og selskapet skal være hjemme hos oss, så kvelden blir nok også lang fylt med praktiske ting. I morgen bunad og borgerlig konfirmasjonsseremoni i Olavshallen. Solen skinner og det er sommerlig deilig her i byen også, og seremonien blir det spennede å oppleve, så jeg gleder meg! :) God helg til alle dere!

Anonym sa...

En tämligen oglamorös fredag, men en sväng på den årliga vårmarknaden livade upp det hela.

Anonym sa...

lu: gratulerer med opptaket! Inspirerende med denslags

Glamourbibliotekaren sa...

God tur til alle som skal reise, god fornøyelse til alle som skal oppleve mye, lykke til med alle eksamener, god helg til alle sammen - og gratulerer så mye til lu som kan velge og vrake i gode utdanninger i England! :)

Populære innlegg