torsdag, juni 12, 2008

Finn stilen: Blå


Hvor mye blått kan man ha før det blir for mye? Jeg har herved gjort et forsøk som passer i disse dager, når man ikke helt vet om det blir sol eller regn eller vind eller hva. Lag på lag, litt i allefall:

Boyfriend-jeans fra Republic, lyseblå bluse med striper fra Dorothy Perkins, blå cardigan fra Tim Hamilton, blå converse-sko, Midnight Poison fra Dior, Jane Austens samlede verker, tekopp fra Paulawalla.com, og den nydeligste innspillingen av Chopins nocturner - nemlig Maria João Pires sin. Også noen Morning Glory-blomster da.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Så lenge man ikke går for kobolt fra topp til tå, så tenker jeg at man kan gå for all over blue. :) Det hender at jeg gjør det i hvertfall. Men da med jeans, ville nok ikke gått for en vanlig blå bukse.
Blomstene var veldig søte!

Unknown sa...

Me encanta tu pagina, siempre la visito aunque no entienda nada!!!

Saludos...

:) :D

Anonym sa...

Da jeg så Chopin-plata fikk jeg assosiasjoner til Debussy... Har du en yndlingsinnspilling av Suite Bergamasque du kan anbefale?
Elsker ellers dongriblått i alle varianter - det kan man ha til alle andre farger i verden :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Jeg dyrker dem på balkongen! Spent på hvordan de blir i år. I fjor eksploderte de virkelig!

Bibliotekaro: :-D Ditto!

Anonym: Jeg synes Håkon Austbø sin (Simax) er veldig fin. Han spiller inn Debussys komplette klavermusikk, og akkurat denne er på cd nr. 3 - der også de nydelige Arabesquene er. Kjøp den!

C-mor sa...

Hei! Vet ikke om du skjønner spansk men jeg oversetter allikevel: "Jeg liker siden din kjempegodt og er innom ofte selv om jeg ikke skjønner noe. Beste Hilsen!"
Og selv synes jeg eksperimentet ditt ble veldig vellykket, slik som jeg synes om alle de andre "finn stilen" collagene dine!

Glamourbibliotekaren sa...

C-mor: Jeg fant ut av det selv, men takk allikevel!

Anonym sa...

YESSS!!! akkurat det jeg valgte i dag! veldig fint!

Populære innlegg