fredag, august 01, 2008

Glamorøs fredag


Ah! Så er det endelig min tur til å ha sommerferie! Siste arbeidsdag i dag, og det feires med kjole, blomst i håret og hæler. Smykker glemte jeg fullstendig i farten, men jeg dufter av L'Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons Extreme og det er slett ikke et dumt valg.

Nå: Jobbe jobbe jobbe. Mye skal ordnes før jeg kan flate ut.

Ha en fin fredag alle sammen!

19 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen. Siste dag før ferien for meg også. Gleder meg til å spasere ut av jobben klokken 17 i dag. Er forøvrig kledd i blomstrete kjole og marineblå repetto ballerinas. Dufter sommerlig av Coco Mademoiselle.

Anonym sa...

Jeg har også siste dag før to ukers ferie idag :-) Antrekket er sommerlig hvitt med et søtt lite skjerf med roser, duften er selvsagt min Chanel fra NY. Jobbe jobbe jobbe hørtes kjent ut, Glamourbibliotekar, men om noen timer er det HURRAAAAA!!!!!

God ferie til de som skal ha det og god helg til alle!

elisabeth sa...

Er i evig mammapermisjon/vente-på-barnehageplasspermisjon, men markerer glamorøs fredag like fullt hver uke. I dag ser det ut til å bli den siste soldagen på en stund, så tvillingprinsessene på 11 måneder og jeg skal til fjorden på en skyggefull plen. Jentene er iført lysegule Petit Bateau-drakter (med romantisk traktor-i-solnedgang-og-trær-siluett på, aldeles nydelige!), digre gule solhatter, rosa BumGenius tøybleier og turkise smokker. Det ble ikke mye tid til selvglamorifisering i dag tidlig, så for mor får et par digre solbriller, strass-birckenstocker og siste US Vogue i stelleveska gjøre susen. Ah! Ha en herlig ferie, kjære bibliotekar.

Grorudpalmen sa...

Selv er jeg dessverre ferdig med ferien, men nyter stillheten på kontoret og gleder meg til å besøke Fretex i Storgata etterpå, der det hang noen originale og morsomme sommerkjoler som jeg umiddelbart forelsket meg i. Har på meg svart linskjørt, lyseblå t-skjorte med påtrykt ansikt (Veronica fra Archie-bladet), turkise Pilgrim-smykker (halskjede, armbånd og ørepynt), stor turkis ring fra Indiska. Kvelden skal tilbringes på verandaen med middagssalat, Chablis, Les Negresses Vertes fra høyttalerne, min kjekke sommerbrune mann og de to minste barna plaskende i et lite oppblåsbart basseng.

Anonym sa...

Skal på en mini-ferie til vakre Gjøvik, så i anledningen er jeg kledd i stripete lang og flagrende kjole, har oppsatt hår, vakre øreringer fra Anthropologie og lekre gullsandaler.Dufter Emerald dreams og i veska har jeg macaroner fra Pascal. Så denne helgen tror jeg blir fin;-)
Men du/dere som er så flink med spennende parfymer. Jeg er på jakt etter en parfyme som dufter hvite blomster, noen som kan tipse meg om en god en?

Anonym sa...

Jobber med innspurt av masteroppgave, men i helgen er det fri så feirer med relativt ny bukse, hvit tunika, svarte ballerinasko og søte små diamanter i ørene- litt mer pyntet enn den vanlige skoledagen. Matpakken er lagt igjen hjemme til fordel for lunsj på Godt Brød :)

Anita sa...

En flott og inspirerende blogg som nå er lagt til på favorittlista.
Håper du får en flott ferie.

Lekkermunn sa...

Sortkledd i lin fra topp til tå i dag, skal i begravelse. I bilen ligger det fjelltøy og nyinnkjøpte vernebukser til motorsagarbeid, det var jo ikke så veldig glamorøst (men så lenge man har perler i ørene:-))
Ha en fin ferie

Camilla Simone sa...

Siden du skal på ferie, er det på sin plass med en liten hilsen.

Håper du får en finfin ferie.

Her er det ikke så veldig glamorøst, da jeg runder uke 40, sitter med rygg ondt og mensensmerter. Kanskje kommer det en liten baby på din siste arbeidsdag?

Som alltid, en nydelig blogg med hjerte.

Anonym sa...

Juristen er innom for et glamorøst input mellom feriestedene:)Landlig idyll viker nå for "hjemreise" til Paris og strengt tatt enda mer landlig idyll i Frankrike. Etter løpetur á 2 mil (formen er sannelig bedre enn forventet!), er jeg iført Den lille sorte, peep-toes, favoritten fra Serge Lutens, perlesmykker og rouge noir som alltid. Kofferten er pakket, et gjensyn med Proust, pass og billetter ligger i vesken- herlig:D

God ferie til alle og smiiiil til alle glamorøse dager (da blir de jo glamorøse)!

Anonym sa...

Seint oppe etter krabbelag med venner i går kveld og ferdiglesning av Mankells siste i natt.
Antrekk i dag blir bikini og solfaktor 15. For øyeblikket; nydusjet og iført stort håndkle. Kaffe i krus og ferierende mann ved min side - han leker med sin pc :-D.

Det er herlig å ha ferie om dagen! Været er fullstendig på vår side, og vi gjør sommerting hele tida. I dag blir det ut i båt igjen.

God ferie til både Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

Anonym sa...

Med fare for å høyres litt "stalkeraktig" ut, den blå kjolen din var nydeleg. Eg kunne umiddelbart forstå at du var glambibliotekaren, fordi eg har sett kjolen i bloggen ;0)

Dagens trening på jobb er gjort unna, noko som hjelp godt på glamkjensla. Skifta til enkle svarte bukser, og ein sommartopp etter treninga. I dag skal eg unne meg voksing av leggar på ein salong. Eg skal også ha litt ferie no, turen går til sunnmøre og svigers. Kryss i taket for godt ver!

God ferie!

Anonym sa...

Jeg har hatt ferie siden midten av juni, og har en måned igjen ;) Så er det slutt på slaraffenlivet, men siden jeg landet drømmejobben i går blir det fryd og glede å begynne å jobbe igjen :D I kveld skal det feires med champagne, men før den tid blir det sparkling av gipsplater iført minst mulig klær (varmt!).

Ha en fortreffelig ferie!

Anonym sa...

Jeg vet jeg ikke bør klage over varmen, men den vedvarende hetebølgen sender meg ut i akutt garderobekrise. Klarte såvidt å sette sammen et hvitt og småblomstrete antrekk i dag. Dagens fremste glamourelement er min nye ipod (som også er min første - forstår ikke hvordan jeg har klart meg uten alle disse årene.)Helgen byr på tur i skog og mark, og middag til fjells så sant været holder.

God helg til alle, og strålende ferie til Glamourbibliotekaren!

Anonym sa...

God ferie!
Jeg har siste feriedag i dag, og er ikke helt klar for 8 timers arbeidsdag fra mandag, kjenner jeg. Særlig ikke siden det er ute hos kunde og ikke "på basen" i firmaet jeg jobber i.

I forhold til de fleste fredager er det lite glamour, jeg rusler rundt i stripete shorts og en rød off-the-shoulder t-skjorte. På den annen side, vi våknet i nyvasket dyne og pute i tillegg til sengetøy i dag, så litt glamour har det vært.

Plan for dagen: Rydde ferdig på syrommet (er godt i gang), feire venninnes bursdag i kveld, se VIF-FFK i morgen kveld og muligens avslutte ferien med en tur til familie og venner i Østfold.

Anonym sa...

Jeg går sykemeldt etter bilulykke, men i dag har jeg malt tåneglene knallrøde, har hjerteøredobber med innslag av rød, rød Emely-tskjorte (i anledning nerdefestival), og sort skjørt med blonder på. :)

fru winther sa...

Riktig god ferie, Glamourbibliotekaren!
Jeg venter på Rekonvalesenten (min mann kommer hjem fra sykehuset), og i den alnledning vasker og rydder jeg, og har sterke planer om å klemme til med etpar typer kake- er sikker på at det virker positivt inn på helbredelsesprosessen.Dessuten har jeg ny, svensk kakebakebok ( "A piece of cake"-Leila Lindholm).Ellers vasker og rydder jeg iført kakifarget silkekjole med perler på, og med kobberfargede Repetto-ballerinaer på føttene-hater å vaske, men det hjelper når man glammer det opp!
Riktig god helg til alle sammen!

Anonym sa...

Jobbefredag=jobbeantrekk, men etter litt surfing og en dusj er det klart for middagsgjester hos meg etterhvert. Da blir det en hvit og blaa kjole fra Monsoon, dongeriblaa taanegler og bare bein. Huden ble venner med Hypnose fra Lancome i dag og enkle krystaller preger oerene. Noe sier meg at en fiskerett med hvitvin til vil bli en utmerket prikk over i'en denne fredagen:)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle flotte rapporter og ferielykkeønskninger! :) Det høres virkelig ut som at dere kan kunsten å nyte deres glamorøse fredager, jenter!

Susy: Den første jeg tenkte på var fjorårets Estée Lauder-parfyme, "Private Collection Tubereuse Gardenia" (jeg skrev om den 24.juli i fjor). Den andre jeg tenkte på, er L'Artisans "La Chasse aux Papillons" - kjempefin blomsterduft. Michael Kors' første parfyme er en tuberoseparfyme, og Marc Jacobs sin første er en gardeniaduft. Fine alle sammen!

Populære innlegg