torsdag, juli 31, 2008

Finn stilen: Basis jobbgarderobe


Jeg har ingen intensjoner om å skrive om høstklær ennå, selv om alle magasiner og postordrekataloger har begynt for lengst. Jeg har ikke gått ut i ferie ennå! Det er sommer fremdeles!! LENGE! However... Jeg har fått flere spørsmål om jobbgarderobe i det siste, fra nylig uteksaminerte bibliotekarer og andre som trenger inspirasjon til sin nye jobb. Så derfor smeller jeg sammen følgende collage i full fart, som en liten kick-start til alle som liker den litt klassiske Miss Moneypenny-stilen:

Kasjmirskjørt og -cardigan fra Dolce&Gabbana, hvit bluse fra Proenza Schouler, høstens dressbukse fra Lanvin, klassiske pumps fra Christian Louboutin, veske fra Mulberry, paisleymønstret skjerf i friske farger fra Accessorize, lilla trench fra Burberry, Nars herlige rosa blush i fargen "Desire", og Lolita Lempica parfyme. For eksempel. Så kan man selvfølgelig legge til andre plagg i mye sprekere farger, kombinere og matche som man vil.

10 kommentarer:

Snåta sa...

Kjempeflott og nyttig kollasj! Nå skjønner jeg at jeg har da masse klær;-) Men jeg sliter med høye heler pga vonde føtter og mye gåing (som bibliotekarer flest) og trenger tips om type pene lave sko - litt hel tåles. Så setter stor pris på en kollasj med lavere sko:-) Fortsatt god sommer!

A. sa...

Sånn, for å komme med et litt blånnt spm. så lurer jeg på hva macarooner er for noe?
Mannen synes de så så gode ut her han hang over skulderen min, oppskrift kanskje?

Glamourbibliotekaren sa...

Snåta: Jeg har ikke vært i en skobutikk på et halvt år! :-D Aner ikke hva som finnes der ute. Men slike klær går fint til lavere sko også, helt klart.

Alma: Franske små dessertdelikatesser - har ingen oppskrift; kjøper dem på Pascal!

Anonym sa...

Alma:

Macarons er litt som marengs, eggehvitte, sukker og mandler, med diverse fyll (bringebær, sitron, kaffe, the sky is the limit). Jeg er alltid innom www.chocolateandzucchini.com hvis jeg leter etter oppskrifter på noe.
Et kjapt søk på siden hennes og jeg fant denne oppskriften fra forumet (hun har helt sikkert en eller flere oppskrifter i arkivet sitt og):

225 grams icing sugar
125 grams ground almonds
110 grams egg whites (about 4), aged overnight at room temperature
30 grams granulated sugar
Pinch of salt

Prøv evt å google "recipe macarons" så kan du velge i mangfoldet :)

Marte sa...

Herlig trenchcoat:)

Cathrine sa...

Nydelig collage! Dette er helt min stil.. klassisk og rent. Så forresten en "prikk lik" lilla trench-coat på Oasis som jeg sugla veldig etter. Løp og kjøp!

Glamourbibliotekaren sa...

Grace: Takk for den!

Marte: ja, den er ikke dum!

Cathrine: Takk for tipset! Trenger en ny, min tre år gamle og svært velbrukte fra New York er utslitt! Altfor dårlig kvalitet.

Anonym sa...

Hva med en collage for jobbreiser på to-tre dager? AKkurat nok til en av de søte små håndbagasje-koffertene, men allikevel pent kledd i flere dager?

Anonym sa...

Altså; Hva koster egentlig et par Christian Louboutin? Jeg har sett dem i Hegdehaugsveien, men har ikke gått inn for å spørre, i frykt for å bli kjeppjaget:D "Frøken, hvis De må spørre, er De ikke ønsket som kunde hos oss" + et par illsinte dobermann-bikkjer( i min fantasi) hindrer meg derfor å være i besittelse av slik kunnskap. Noen som er modigere enn meg? Tenker på paret i collagen, da de har (mer enn vanlig) moderat hæl...

Glamourbibliotekaren sa...

Aner ikke hva de koster her i landet... Tror disse kostet mellom 3000 og 4000 på net-a-porter. Gå inn og spør! I dare you! :-D

Populære innlegg