torsdag, august 14, 2008

Oslo Fashion Week S/S 2009: FIN

Kom meg endelig ut av huset, og valgte å gå på den visningen som hadde mest økologisk appell: FIN.

Økologisk bomull, håndplukket villsilke, økologisk bambusstoff, alpakkagarn... music to my ears. Vakre draperier, myke behagelige farger, anvendelige plagg. 

Her er noen smakebiter:









alle bilder: Glamourbibliotekaren

5 kommentarer:

Helene i enga sa...

Hei, så fint å få et glimt! Her var det jo faktisk noen fine og anvendelige plagg. Godt du kom deg ut en tur :-)

Anonym sa...

Oooh, den gammelrosa kjolen man bare ser ryggen på, var knall! Resten var også fine, men denne var best.
Og kult å se at det er en god miks med etnisitet. Leste en artikkel i Vogue US(tror jeg) i sommer om at de fleste runways er strictly white. Ser ut som om FIN går for mer blandings, kanskje litt i tråd med et generelt engasjement?

Glamourbibliotekaren sa...

Helene mm: Veldig fine!

Kaisa: Har akkurat sjekka bilder jeg har tatt de siste par årene på diverse visninger, og det ser ut til at så å si alle designerne her går for blandings. BRA. (Skulle virkelig bare mangle; skikkelig guffent det du leste i Vogue.. mener jeg leste det et sted jeg også.)

Anonym sa...

Den rosa var min favoritt også, men mye fint hos FIN. Droppet du Undorn i operaen på tirsdag? Den var nydelig. Klærne, balletten, sangen og alt. Fikk også med meg et foredrag på onsdag, og Vera & William på salg! Så nå har jeg hamstret nok ullundertøy til å holde gjennom denne vinteren :)

Glamourbibliotekaren sa...

Var dessverre bortreist første del av uka og gikk glipp av både Undorn, Leila Hafzi og Maggie Wonka. Synd! Har jo sett visningene deres tidligere år og blitt svært betatt.

Populære innlegg