fredag, august 15, 2008

Glamorøs fredag


God formiddag!
Sola skinner og det blomstrer så vakkert på min balkong. Bilder kommer!

Faste planer for dagen: Konsert med jazzpianisten Paul Bley i kveld. That's it.

Også skal jeg svare på alle deres spørsmål. Kanskje lage iste. Ta min mann med på kafé. Sette meg ned med september-Vogue. Lage smoothie av frosne bringebær (fryseren er full takket være glamourgemalens bestemor). Kjøpe mer økologisk vaskemiddel. Og ellers det som faller meg inn. Noe sånt. Eller ingen av delene. LOVELY!

Ha en fin dag, kjære lesere!

P.S. Jeg anbefaler Beethoven-dagen i morgen på kammermusikkfestivalen! Disse "en dag viet en komponist"-greiene deres er så bra. For fire-fem år siden var jeg på Brahms-dagen, konserter fra 11 om formiddagen til halv to om natten. HELE dagen. Ikke fullt så mye i år, men mye bra.


Obs! Spørretimen er snart over, så etternølere bør skynde seg!

15 kommentarer:

Anonym sa...

På vei til et todagers seminar med middag i kveld for å feire 70-årsdagen til en professor på instituttet vårt som også går av med pensjon. Det blir en fin markering av hva han akademisk står for! :) Passende kledd for anledningen, og med ørlite parfyme på siden jeg skal sitte i et trangt auditorium: Opium eau d'été.
sptember Vogue og iste, høres deilig ut!
God helg til alle!

Anonym sa...

September-Vogue og iste på verandaen.. det hørtes deilig ut! Selv skal jeg tilbringe ettermiddagen med september-Cosmopolitan på tog, og i morgen er det bryllupsfest, med alt glamour det innebærer :)

En god helg ønskes alle!

Bokomaten.. sa...

Oh, jag vill också dricka smoothie och läsa Vogue.. Sitter på jobb med en kopp kaffe istället, men är ganska ok eftersom eleverna inte stormat in för terminen än...
Bakom öronen doftar Calvin Klein och i ansiktet har jag en glamourös knallröd nyans från YSL Lipduo och på kroppen ett par höga röda shorts och svarta tajts. Allt för att fira sista dagen innan kaoset bryter ut med terminsstarten. I helgen blir det bröllop som så många helger tidigare den här sommaren, men ska bli trevligt eftersom det är i min egen släkts gamla kyrka och festen på Österlen i Skåne. Som tur är har vi bil så jag kan ta med 3 par finskor och ett par gummistövlar, allt för att stå emot vädret..

Anonym sa...

eg feirar min siste glamorøse fredag i Kairo, med Egyptisk white musk bak øyrene og svart tunika med lange tights og ein kvit og svart lett, langarma topp over, for ikkje å støte sarte egyptiske menn. Grmpp...

Lunch i dag blir på den norske restauranten Freskobar, så ein rask tur i Khan el Khalili før vi møter vertskapet vårt for ein middag i kveld. Flyet heim til Oslo går i natt, og vi lovar å ta sol med heim. :-)

Anonym sa...

Siste dag i fadderveka i dag. Godt brød med tomat, frisk basilikum og nokre dråpar balsamico til frukost. Nydeleg! Antrekk i dag blir ny trench coat og fin-fine sko til. Då det ikkje lenger er så varmt i Bergen har eg bestemt for at det er tid for rutete skjerf igjen. Mitt yndlingsplagg haust/vinter.

Skal snart ut på eit føredrag og i kveld er det "kle-deg-ut-som-studiet-ditt-fest". What to wear når ein går på bachelor i engelsk? Nokre gode tips?

Ellers skal eg bruke helga til å kjøpe nye hudprodukt då mykje er brukt opp. Tenkte også at eg skulle innom Make Up Store for å sjekke sminken deira. Er det nokon som har nokre erfaringar? Har aldri vore borti sminken deira før.

I tillegg blir det litt kikking på haustens pensum, trening og mykje tedrikking!

God helg folkens!

wine-fueled narcissism sa...

God fredag!

Min kjære har reist på hytta med kompisgjengen, og jeg er alene i helgen. Ganske deilig egentlig! :) Planene er masse sunn mat, masse tedrikking, noen glass riesling og Funny Face i kveld. Dessuten skal jeg rydde og vaske litt. Også er det innflyttingsfest hos en venninne i morgen. En bra helg med andre ord.

:)

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: God helg til deg også!

Lene: Ah, bryllup, herlig!

Bokomaten: Enda mer bryllup! Heldiggris.

Glamourinnkjøper: God reise hjemover!

Austen: Makeup Store har veldig fine øyenskygger! Jeg liker godt en som heter Velvet,

Wine-fueled: Oooh, Funny Face! Morsomt. Audrey er så søt som nerdete bokhandelassistent.

Anonym sa...

Fint med litt sol, og iste og magasin høres deilig ut!
Her startet dagen med en "Fersken Melba"-smoothie til frokosten.
Har på hvit topp, blått silkeskjørt fra Muji og hvite ballerinas + strømpebukser. (Mulig det er varmt nok i dag til å gå uten, men tok ikke sjansen.) Eyeliner, mascara og plommefarget leppestift + farget gele i stedet for foundation. (Med hvitbleket hår trenger jeg litt ekstra fargeboost. Blir nok mørkere når høsten kommer, ja.)

Plan for helgen: Middagsbesøk hos foreldre i morgen, og muligens slaraffenliv på verandaen hvis det blir bra vær resten.

Austen: Kle deg ut som din yndlingsforatter fra faget? Evt hvis du har tid: Kjøp et hvitt plagg og stofftusj og dekorer plagget med de beste sitatene du har kommet over i løpet av studiet, både fagsitater og fra skjønnlitteratur. Jeg tror en sommerkjole med "Shall I compare Thee to a Summer's day" ville vært kult. :)

Jenny B sa...

Jag tror att vi har sol här också! Ikväll skall jag träna Body Balance - skönt, mjukt och en jättebra inledning på helgen! Jag skall gå på teater och hoppas hinna läsa en massa, helst i parken, i solsken.

Anonym sa...

Nytt semester, ny giv: Jeg promenerer i ny skinnjakke, har levert klær til renseriet og meldt meg på fransk-kurs. Mål for helgen: 1) gjøre minst én ting i hjembyen vi aldri har gjort før (besøke et nytt museum, nytt fjell, ny kafé e.l.). 2) Planlegge semestrets første forelesning.

God helg til alle!

Anonym sa...

Sommervær igjen i dag, så jeg har lyse linbukser med litt gulltråd i, gullfargede ballerinas med hullmønster fra Maloix som er vanvittig komfortable og har vært sommerens favorittsko. Offwhite bluse, nye kremhvite "rose" studs fra Accessorize og arvet tre-raders tvunnet kulturperlekjede. Og ikke minst (lo and behold) BÅDE sminke parfyme idag; gullskimrende khakibeige Erika F på øyelokkene og Safran Troublant bak ørene. Til meg å være er jeg pyntet til trengsel i dag:-)
Skal på barneteater i Torshovparken i ettermiddag hvis været holder, og på IKEA i morgen, og søndag er siste dag før første skoledag. God helg!

Anonym sa...

I dag startet dagen med cappuchino og frokost på en fransk cafè. Etterpå ble det en liten shoppingtur. Klarte å få tak i Marc Jacobs t-shirt til 30%avslag, så er ganske fornøyd med det. Resten av helgen blir det jobbing og forhåpentligvis båttur i finværet.

Synnøve sa...

Austen: Make up store har de beste kajaler jeg har prøvd ( og det er ikke få). De er myke og holdbare og skinner fint! Og Mrs. Dalloway er mitt favoritt engelsk litteratur glamourikon!

Anonym sa...

Jeg skal jakte på mer blåbær....og pusse vinduer, tenne lys, bake hveteboller (eller kanelboller hvis jeg får mer lyst på det),kjøpe noen blomster og pynte i stua med, gå på oppdagelsesferd sammen med Nesedyret (hunden) og generelt bare leve i nuet. God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Resten: Takk for rapporter! Litt treg her nå :)

Populære innlegg