onsdag, september 17, 2008

Bibliotekaren minner om ordensreglene

Hei alle, jeg ber om at dere som har glamourspørsmål heller sender inn mail fremfor å legge dem igjen i kommentarfeltet til diverse poster. Husk: Dette er ikke et nettforum med tråder, medlemskap og moderatorer. Jeg klarer ikke alltid å fange opp de som kommer i kommentarfeltet, og ettersom det er en viss køordning på glamourspørsmål her, er det jo best om alle stiller likt.

Dessuten blir det veldig uoversiktlig med leserspørsmål og lesersvar i kommentarfeltet til poster som egentlig handler om noe annet - og ikke etter bibliotekarens prinsipper. Ordning og reda vil jeg ha! :)

Altså: Send dem på mail.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jeg tenkte mer at leserne som hadde vært mye i London kunne komme med noen tips ; ) var ikke meningen å snike i køen!! ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg skjønner - det kommer glamourspørsmål i kommentarfeltet rett som det er, så det ga meg en fin anledning til å minne om "reglene" her, ettersom dette ikke er et nettforum :) Hvis du trenger reisetips kjapt, kan jeg anbefale Lonelyplanet sitt thorntree-forum eller tripadvisor.com - masse gode tips der! God tur!

Anonym sa...

Det er mye morsommer å få tips fra noen personlig som nettopp har vært der, enn å lese på diverse nettsteder :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, men dette har med kapasitet å gjøre - jeg har ikke mulighet til å være moderator på samme måten som man er det i et nettforum. Derfor kan jeg ikke bare slippe løs spørsmål fra lesere til lesere i kommentarfeltet her. Gode søkemuligheter blir det heller ikke. Men Thorntree-forumet og Tripadvisor er jo forum bestående av reiseglade mennesker med masse og bred erfaring, gode råd og tips til hva man kan gjøre for å unngå de verste turistfellene i hvilken som helst by over hele verden - VIRKELIG bra, så gi det en sjans! :)

Populære innlegg