torsdag, oktober 02, 2008

Dagens kjole

Brooklyn Industries, en av mine favorittbutikker i New York (tidligere bare i Brooklyn, men nå har de ekspandert til Manhattan og i dag åpner de ny butikk på Union Square), presenterer denne blå og grønne silkekjolen. Den skal være "loose" - men silke avslører jo stort sett den minste lille valk, så den er nok ikke helt enkel å bære. Pen å se på, i allefall. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg elsker bloggen din, den er helt fantastisk. Men det er en ting jeg stusser litt på, du er bibliotekar, men det er sjeldent du blogger om bøker...Hvorfor det?

Anonym sa...

Den var kjempefin! Ellers lurer jeg på om du kan hjelpe meg med å finne Fin, det øko-motemerket? Jeg trodde det skulle være en butikk i Oslo, men når jeg gikk til adressen jeg fant på nettet var det ikke noe der. De har kjempfine kjoler, så jeg har skikkelig lyst å få tak i en av dem..

Glamourbibliotekaren sa...

Ingrid: Jeg jobber ikke med bøker :) Jeg er musikkbibliotekar. Jeg skriver av og til om bøker jeg leser - under etiketten "glamourbibliotekaren leser", men det er en stund siden sist, det kan jeg være enig i.

Plingeling: Jeg aner faktisk ikke - kanskje du kan spørre på DiN-butikken på Steen&Strøm..?

Anonym sa...

Jeg hadde en slik loose i lignende avslørende materiale, og den var verdt en million dollar (den ga iallefall en slik look).

Glamourbibliotekaren sa...

Ragnhild2: Da er du heldig :)

Populære innlegg