tirsdag, oktober 14, 2008

Det börja med att du bedrog mig med en annan...




...en som du sa var mycket finare än jag.

13 kommentarer:

Torunn sa...

Hei!
Så fin video, nydeilg sang. Også fin i Håkan Hellströms versjon.
Jeg har et lite spørsmål:
Hvordan får man posta video på bloggen?
Jeg har ikke fått det til på min egen, og må bare poste linken.

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, veldig fin låt. (Håkan har dessverre utelatt et par helt essensielle harmonier og forandret litt på melodien, så jeg ble litt skuffet over han der..)

Hvis du kopierer det som står i "Embed"-feltet istedet for URL-feltet i YouTube, så kan du lime det inn i html-kodinga til blogginnlegget ditt. Da kommer den opp! :)

Anonym sa...

Jeg synes Håkan Hellstrøms versjon er bedre enn originalen. Måten han tar helt av på er mer interessant, da får det heller være at han har gjort endringer.

Smilla sa...

Verdens flotteste kajalstrek det der...

Anonym sa...

Freddie Wadling, den gamle svenske punkeren, har en fantastisk og en smule brutal versjon av denne sangen på en hyllestplate til Olle Adolphson som heter Dubbel Trubbel. 10 min bruker han hvis ikke jeg husker feil. Anbefales!

Dahlia

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Hmm, originalen er jo veldig fin - han tar jo av ganske mye han også, den godeste Olle Adolphson - og ruller på r'ene! :) Men bevares, hver sin smak.

Smilla: Ja, hun var proff!

Dahlia: Det stemmer - 9 minutter rettere sagt - og på samme plate har han også gjort Adolphsons "Grön kväll i Margretelund" :) Morsomt.

Elisabeth sa...

Hva er "embed"feltet?? Jeg vil legge ut en video jeg også.

PS. Stor fan av bloggen din, mamma også :)

Elisabeth sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Jag har inte hört Zätas studioversion på länge, men vill minnas den som mer livfull än hennes tv-framträdande. Håkans version har min bekantskapskrets tyvärr spelat sönder.

Glamourbibliotekaren sa...

Yellowellie: Gå inn på Youtube på den videoen du vil legge ut og se der - det står en kode i et felt som heter "Embed", og det er den du skal kopiere og lime inn i bloggen din. Ikke URLen. Hyggelig at dere liker bloggen!

Sofia E: Ja, hun har vel gjort den flere ganger i studio også, tror jeg. Fiiin.. :)

Anonym sa...

Apropos "Dubbel Trubbel", hvordan er Nicolai Dungers versjon av av "Det gåtfulla folket"? Jeg hørte den første gang i den humanistiske navnefesten til datteren min, og syns det er en helt nydelig tekst. Dog har jeg ikke funnet den på mange cd-utgivelser, hvis man ser bort fra Carola (og jeg vil helst se bort fra Carola).

Elisabeth sa...

Tusen takk! Det var til mye hjelp !

Glamourbibliotekaren sa...

Katrine: Den er ganske koselig og fin egentlig! Fredrik Ljungkvist er med på tverrfløyte og klarinett. Olle Adolphsons egen innspilling kan jo også være noe å satse på - finnes på samleplaten "Diamanter 1961-66" som kom i 2004.

Yellowellie: No problem!

Populære innlegg