fredag, oktober 24, 2008

Glamorøs fredag


God morgen!

Glamourbibliotekaren hilser eder på denne vakre dag. Jeg har glamorøs FRIdag, og det er herlig.
Dagen tilbringes i landlige omgivelser, langt vekk fra byens ståk og larm, i en sky av Woody Sandalwood.

Mange konserter i helgen, to Vonnegut-bøker å fullføre, og det oppsummerer vel igrunnen mine planer.

Ha en strålende dag alle sammen!

32 kommentarer:

elisabeth sa...

Ha en herlig frifredag!

Forrige uke ble fredagen avsluttet med overraskende gratisbillett da Filharmonien gjestet byen. Denne dagen blir nok ikke avrundet på like strålende vis (Martin Fröst!! What a man!!!), men vi gjør da vårt beste! Startet dagen med stearinlys, kaffe latte og siste US Vogue. Antrekk for dagen er superenkel Filippa K-kjole og lange krystalløredobber.

Småtullene ser ut som mini BI-studenter/bystyermedlemmer for Høyre i rosarutete vester til lyserosa cordfløyelsbukser og blondebodyer... Snart skal mor børste håret og spraye en splæsj med Chanel Chance, så tripper vi ned på kafé for skikkelig fredagslunsj.
God helg! :)

Anonym sa...

Godmorgen :)
Her er det glamorøs hjemmekontordag. Jeg tasser rundt i hjemmekontoroutfit-en, som er heller uglamorøs, men jeg tror jeg skal finne noe velduftende og ta på, har bare ikke helt bestemt meg for hva ennå.
Glamouren består for øyeblikket av sterk og god kaffe, samt deilig yoghurt med müsli, og utsikten til å få ferdig en rapport i dag. Long overdue...

I morra blir det dobbel spinningtime og et glass vin :-D

God helg, alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Elisabeth - sjekk musikkbloggen; skrev om Fröst og filharmonien i forrige uke! :)

Anonym sa...

Siste dagen i Oslo, etter ei herlig uke!

Sjekka ut av hotellet i morrest, dagen tilbringes på kurs. Når det endelig er over, så skal jeg rusle litt rundt på Majorstua, så ta en tur innom Pascal, før jeg til slutt vender nesa mot Flytoget og Gardermoen med destinasjon Tromsø.

Glamouren består i dag av en deilig Kaffe Mokka kjøpt på vei til t-banen, kreisi krøllete rart hår (hva er det Oslo-vannet gjør med håret mitt egentlig? :), knallrøde negler (Opi Red), dufter av Hermes Kelly Caleche og har et nyinnkjøpt skjerf rundt halsen, deilig mykt og varmt.

Selv om kvelden skal tilbringes på fly, så er det jo glamorøst allikevel.

Ha ei god helg!

Anonym sa...

Hurra glamorøs fredag...som startet heller uglamorøs med å vaske komfyren. Nå nydusjet, i kledd tunikakjole og tights og nesten usminket. Rundtstykker og grønn te til frokost før jeg må fortsette på hovedoppgaven. 13 dager til due-date. God helg til alle.

Anonym sa...

Det rare været i Oslo får skylden for at antrekket ikke er så glamorøst som jeg først tenkte på. Men Chanel-parfymen, den røde leppestiften er på plass sammen med arvet perlering og gull i ørene.

I kveld skal jeg ut med venninner, lørdag og søndag skal blant annet fylles med til sammen åtte timer korøvelse.

God helg til alle :-)

Anonym sa...

Oppsatt hår, grønnblå "knyttecardigan" til ellers helsort antrekk, lange øredobber i sølv og korall, og det som jeg kanskje må si har blitt signaturparfymen min (jeg har før ikke forstått helt det konseptet, men er nærmest blitt forelsket i denne): Mitsouko :)
Denne helgen er fullt og helt fylt med barnerelaterte ting og bøker/aviser/musikk/film/god mat, etter en veldig uvanlig kulturopplevelse i går kveld: var på fotballkampen mellom Rosenborg og Brügge!

God helg alle!

Lotte sa...

Wow, for en schtilig blogg! At jeg ikke har oppdaget dette før. Men det kan jo være litt av den glamourøse fredagen (som for øvrig er en kjempeide!)
Min dag skal starte med en times styrketrening på SiO, før jeg drar til en venninne og fikar litt. Etter det har jeg ingen planer, forhåpentligvis en god middag og koselig kveld med Samboer. Klær vet jeg ikke ennå, men det blir nok den klassiske Audrey-sminken og en dæsj Escada.

Også ser jeg at jeg burde vurdere et navnskifte ;) God helg!

Anonym sa...

For ein deilig dag! Eg sykla langs ring to med sola i ansiktet og det lukta vått lauv og eit snev av diesel. Det er slikt som byjenter set pris på!

Antrekket er ein svart tunika med beige broderi og svarte paljettar, samt beige bukser. Jorda har akkurat slutta å vogge etter VPL-seminar på Kielferja frå tirsdag til torsdag. På Karstadt i Kiel sto ein stakkars liten "Lovely" frå SJP, den var til halv pris, og måtte bli med heim saman med ei beskjeden (30 ml) flaske med D&G The One (med bodylotion på kjøpet).

Lovelyen er bak øyrene og på handledda, og er ganske god. Den gir begrepet unisex ei ny meining, eg kunne veldig gjerne tenke meg ein vakker mann dufte slik. Eg fekk også lukte på Kelly Kaleche, den er satt på lista!

Ettermiddagen i dag kjem til å gå med til baking, i og med at vi har ein tiåringsbursdag i huset på søndag. I morgon er det dugnad, samt 42-årsdag for ei kjær venninne på kvelden. God helg til alle!

Anonym sa...

Har inntrodusert glamorøs fredag for jentegjengen på jobben, og i dag er vi Pretty in pink. Alle varianter av lekre rosa topper, jakker, bukser, sko, vesker og tilbehør er i bruk. Gjett om vi synes i kantina på en forblåst høstdag!

Lille My

Anonym sa...

Nydelig høstvær i Stiftstaden; iallfall for oss som mener at "det finnes ikke dårlig vær". Dagen begynte med halvannen times løping, før deilig grønn ingefærte kjøpt etter Berlin maraton:) Joggesko er byttet ut med tweed-drakt, høyhelte støvletter, perler, Chanel rouge noir, Serge Lutens-favoritten og YSL-leppestift. Hmm, det høres tantete ut, men jeg går for betegnelsen klassisk istedenfor!

Helgen tilbringes delvis i marka, delvis på kafé, delvis hjemme og skal nyyytes med nye Korsakov-cder, Morgenbladet, Proust, te samt sjokoladekake, jfr. bakebildet av Audrey:-D God helg!

Anonym sa...

Endeleg glamorøs fredag!

Her starta dagen litt uglamorøst med inntak av knekkebrød-frukost på universitetet. Fekk i det minste tid til å sørge for at antrekket var casual-glam (som eg likar det). Resten av dagen går med til seminar og handling av vin og reisesjuketablettar! Skal ta Hurtigruta til Ålesund i kveld og det er meldt storm. Vinen er forøvrig til vertskapet i Ålesund og ikkje for å døyve eventuell sjøsjuke ;o) Satsar på å ta ein liten romantisk "stroll" rundt i byen med min kjære i ettermiddag.

Har forresten oppdaga ein ny Lancome-parfyme! Kjem ikkje på namnet her og no, men den er fantastisk god! Kanskje eg hugsar å nemne den neste fredag.

Fredagsklem frå austen

Anonym sa...

Slitenheten etter en lang uke kamufleres i dag av skjørt og genser innkjøpt i Paris. Er ikke så flink til å handle klær, men har begynt å pakke veldig lite når jeg skal på reise slik at jeg bare må ut og finne noe. Setter alltid ekstra stor pris på det jeg har kjøpt når jeg reiser, og det får en jo til å føle seg litt mer glamorøs.Dagens parfyme er Musc Bleu fra italienske Il Profumo, innkjøpt ved det lille parfymeriet ovenfor Pantheon i Roma.

Så; selv om jeg er sliten og kald etter hektisk start på dagen i hustrigt høstvær, så hjelper det på med noen små biter Paris og Roma.

Kvelden skal tilbringes i selskap med to venninner. Resten av helgen blir det ballett, bibliotek, trening og kafébesøk med mann og barn. Deilig!

Anonym sa...

Jobber hjemme idag. Startet dagen med koselig frokost med min kjære. Nyvasket hår, lett mineral-make up og lipgloss + White Linen Breeze bak ørene. Mørk blå skjorte i lin med svart enkel innsvingt bomullstunika over.Smale svarte bukser under.Langt svart enkelt "perlekjede" rundt halsen.
Gleder meg til lang tur i naturen i morgen formiddag med mann og hund.Har planer sammen med venner både lørdagskvelden og søndag formiddag.Drikker grønn te med sjasmin,og nyter at det er (Glamourøs)fredag.

Anonym sa...

Glamorøs fredag er nå innført! Flott tiltak. Jeg startet dessverre dagen med å forsove meg, hive innpå en bolle AllBran og løpe til t-banen som jeg selvfølgelig ikke rakk. "koste" meg på perrongen med å legge kjapp sminke og lese litteraturhistorie. Neste fredag blir forhåpentligvis bedre!

Anonym sa...

Glamourinnkjøparen: Nei og nei! Ikke si at det vogger på Kiel-ferga. Skal på min første Kiel-tur neste helg, og gruer meg som en hund. Har aldri vært på båttur før (bortsett fra en og anna robåt og kajakk da...), og er livredd for å bli sjøsyk. Tenk om jeg er ubrukelig på sjøen, blir ei hard helg da...

Anonym sa...

OK. Kan Terra Diva være glamorøs på hjemmejobb, så kan jammen jeg.
Nå er det: svarte bukser og svart, langermet trøye. Grå 'vest' over trøya. Grågrønne øyelokk og rød trut. Burberry på halsen. Juhu! Takk for inspirasjon :-)

Anonym sa...

God og varm glamour i dag, med beige figurnær strikkekjole i mohairull over grå sommerkjole. Grå strømper og høyhælte beige snørestøvletter fra Camper. Kan endelig begynne å bruke disse igjen, ser rare ut på sommeren. De er foret med burgunder, som synes når man bretter de ned, så matchet med burgunder skjerf, blir det ekstra fancy. ;) Gyllen øyenskygge og plommefarget kajal.
Det eneste som er litt lite glamorøst, er den litt innestengte duften av disse støvlettene. Noen som har lure tips for å få skinnstøvler med skinnfor til å slutte å lukte gummistøvel?

Plan for helgen: Slappe av, loppis på Grünerløkka, middag hos venner på søndag. Kanskje være flink og gå tur i det pene været, hvis det er like pent i morgen som i dag. (Lenger tur enn de 500 m til og fra Grünerløkka skole, altså.)

Bente sa...

Her er det glamour i form av et par mørke olabukser, en pent utringet grå genser, diamanter i ørene, Armanis Sensi på halsen og grå øyelokk med ny mascara til. Hm - må si meg godt fornøyd med dagens glamourinnsats! :)

Planene for helgen er ikke spesielt glamorøse; jeg skal skrive ferdig masteroppgaven min, med frist på mandag. Men en siste innsats blir jo så mye lettere med litt glamour added to it ;)

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Laber glamour i Göteborg i dag. Ufyselig vær og jobbdeadline som kryper nærmere og nærmere. Men litt leppestift frisker alltid opp, MACs Sophisto, grå topp, svart skjørt og strømper og Birkenstocks superdeilige "marsjstøvler", modell La Rochelle (Footprints), i svart og med snøring hele veien. Jeg så dem første gang i et moteblad, men de var ikke til å oppdrive i butikker hverken i Sverige eller Danmark ihvertfall. De ble ble bestilt på denne siden: www.footshopping.com og ble levert med imponerende hastighet og presisjon. De er simpelthen bare "underbara". Funker like bra til grove strikkeplagg som til tyllskjørt.
Trening på SATS i morgen formiddag, og så blir det nok litt jobb i helgen er jeg redd for.
God helg!

Anonym sa...

Hjemmekontor her også - på grunn av tett nese og litt lite energi, men likevel ikke helt nok til å være helt syk :)
Startet dagen med en god og varm dusj med italiensk rose-såpe, og har nå Ode à l'amour bak øret, myk sort bukse, grå bomullssinglet med blonder og sort strikkejakke. Sammen med chai-te med honning fra favoritt-tekoppen, levende lys på kjøkkenbordet, og deilige grove rundstykker er tilstrekkelig glamour på plass for å lytte meg gjennom dagens Stortingsdebatt på nett. Imorgen er det loppis på Løkka og hvis jeg slipper å jobbe i helgen blir det brødbaking og en tur ut hvis været holder. Frisk høstluft er bra for syke neser, så lenge man har klær nok! Og plenty tid til å lese mer på flere av bokprosjektene mine! God helg!

Anonym sa...

Glamouringeniøren: Neida, ikkje så ille, det var meir den spesielle kjensla ein får i store båtar, noko med mellomøyret, trur eg. Vi hadde stort sett flatt hav, og det einaste eg merka var litt ustødig dansing rundt kl. 02:45. Og då har jo alle fornuftige sjeler gått og lagt seg... ;-) Discoteket i 15. etasje var plassen å vere, sjølv om eg sleit litt med å godta røykinga inne.

Dropp show, det var søppel. Dårleg dansing, sur song og skodespelarar med innstråling.

Smilla sa...

Smilla kjører "frøkenstil" i dag (natulig nok). Knekort skjørt, bluse, cardigan og høye heler. Selvstrikket kort skjerf i halsen. Hva gjør vi med håret i en spareperiode dere?

Anonym sa...

Endelig (glamorøs) fredag! Jeg går helgen i møte iført sort "tailored" kjole , sorte strømpiser og lilla slangeskinnspumps kjøpt tidligere i høst i Edinburgh. Enkelt tilbehør, på fingrene har jeg forlovelsesring og arvestykke fra mor, i ørene dingler det lett. Diskret øyensminke og chanel på leppene, Hypnotic poison bak ørene og helg i blikket, jeg føler meg ikke så verst glamorøs :)

Har en rolig helg med mye soving foran meg.
I kveld skal jeg spise sushi og se på en gammel kjenning på Beat for Beat (for andre helgen på rad faktisk!), og i morgen til frisøren, det blir deilig. Holder været seg blir det tur, og kanskje (gisp!) til og med en joggetur, hvis jeg får ånden over meg :)

Riktig god helg alle sammen!

Anonym sa...

Dagen startet med tekniske problemer på hjemmekontoret og dertil hørende forsinkelse. Det passer til situasjonen for øvrig: Det regner, det blåser og det er vanvittig hektisk på jobb. Mens jeg løper for å rekke alt som egentlig skulle vært gjort i går, drømmer jeg om teater i neste uke, Paris neste helg og jul i neste måned (nesten i hvert fall!)

God helg til alle!

Anonym sa...

Hva man gjør med håret i en spareperiode? Jeg ble etterhvert ganske kreativ med spenner for å få variasjon. Evt hårbøyler eller bånd, i hvertfall til at det øverste håret begynte å bli langt nok til å kunne festes sammen med en strikk. Ellers kan det jo være interessant å bruke litt gele eller tilsvarende til å få håret vekk fra ansiktet?

Anonym sa...

Her er det litt forskjellige former for galmorøs fredag - den ene nyvasket og velduftende leilighet, med tilhørende skrubbet kjøkken og bad, den andre i form av olivengrønn omslagskjole, sorte mønstrede strømpebukser, grå tynne (men varme) strikkede "knestrømper" og halskjede i sølv med noen perler. I helgen venter, trening, lesing og søndagstur. God helg!

Anonym sa...

etter to dagers sykdom begynner kroppen endelig å våkne til liv igjen og jeg skal nå komme meg ut av den deilige rosa fleece(!)buksa mi og inn i noe mer glamourøst (og behagelig..) for å ta turen ned på butikken. heldigvis kikket jeg innom her før jeg dro, her er masse fin inspirasjon!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for hyggelige rapporter, alle sammen!! :)

Anonym sa...

Denne damas fredag starta saa tidlig at innlegget ikke var ute foer hun maatte dra hjemmefra - det har vaert kurs hele dagen! Til gjengjeld var det veldig bra og laererikt. Resten av kvelden skal tilbringes i uglamoroese men komfortable klaer, og innebaerer sannsynligvis en pedikyr og en kyllingrett med karrisaus og ris. God helg!

Anonym sa...

Äntligen fredag!

Regnigt och tråkigt i södra Sverige idag!
Klädde upp mig med Kiton-slips, gick till jobbet, direkt hem, sen soffa och film.

Kanske inte så glamouröst, men mysigt..

Anonym sa...

Jag firade glamourfredag genom att frossa i rapporterna från presstimmen/visningen av Ola Christ Superstar. ;) Nästa helg ska jag och mitt svaga sinne för ordvistar läsa recensioner och räkna dåliga präst-skämt i väntan på att det blir min tur att se föreställningen.

Populære innlegg