torsdag, oktober 23, 2008

Glamourkontoret

Jeg rydder mitt kontor. Denne collagen kan kanskje illustrere hva jeg streber etter... Men Panton-lampe og Mies van der Rohe-stol er ikke helt innenfor budsjettet, så jeg får heller gjøre det beste ut av hva jeg har her. Jeg tenker å flytte min gamle kortkatalog (arvet fra bibliotekskolen) hit - og platespiller har jeg jo naturligvis allerede. Grønne planter - check, bilde av Bach - check. Jeg grubler videre.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eg syns dette ser veldig fint ut. Utfordringa er alt papiret ein automatisk samlar på seg, det er vanskeleg å få systematisert det på ein estetisk måte. Ein må rydde kontinuerleg, skal kontoret bli triveleg. Lykke til med det heile!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! Altså... Det kommer på ingen måte til å se SÅNN ut; kanskje jeg formulerte meg litt vrient :) Men du har helt rett, kontinuerlig rydding må til.

Anonym sa...

Du får trøste deg med at lampen sikkert ikke gir noe bra arbeidslys, og at stolen nok ikke heller lemper seg for en lang arbeidsdag ved en skjerm - men fint er det ! Med din velutviklede sans for trivsel og stil blir det sikkert minst like fint, og enda mer personlig, med andre saker.

Populære innlegg