onsdag, oktober 15, 2008

Glamourbibliotekarens mixtape X


Nittitallsspesial i dag:

*Hooverphonic: "2 wicky"
*Manic Street Preachers: "The everlasting"
*Cocteau Twins: "Alice"
*Supergrass: "Moving"
*Groove Armada: "At the river"
*Kings of Convenience: "Toxic girl"
*Mono: "Life in mono"

(Utgangspunktet for nittitallsspesialen var Frosts "Clouds across the moon", som jeg ikke kunne finne på YouTube. Kjøp den på iTunes istedet.)

9 kommentarer:

Polkadotdays sa...

Hei! Jeg bor i London, og her er det denne uken 'Chocolate week', med masse forskjellige events rundt omkring med temaet sjokolade. Tenkte bare jeg ville dele dette med mine medsøstre hjemme i Norge; dette er uken til å unne seg litt ekstra på sjokolade-fronten! Mmmmm....

Ragna sa...

"Clouds across the moon" er en av mine definitive favoritter :-)

Anonym sa...

Aah, Moving er en verdens beste låter! Gleder meg allerede til neste mixtape:)

Anaruh sa...

Jøss, your read my mind - jeg har tenkt mye på "clouds across the moon" i det siste, men aner ikke hvorfor jeg kom på den. Har den blitt frontet i det siste? Jeg skal lete den opp i iTunes så snart jeg har tid. Frost gjør den vakket, men det er ikke de som har originalen, er det vel?

Glamourbibliotekaren sa...

AnneLise: Ellers takk, jeg har vondt i magen fremdeles etter kladdkaken i helgen :)

Ragna: Ja, den er knallfin. Frosts versjon er veldig fin og stemningsfull.

Miss Moneypenny: Moving er strålende; definitivt noe av det beste britpopen bød på (i tillegg fra Manic Street Preachers).

Anaruh: Jeg har ikke hørt den på radio i det siste, men den kom jo ut for nøyaktig ti år siden - høsten 1998 - så kanskje du har vært i en timewarp? :) Det var The Rah Band som hadde originalen i ca 1985 - fin den også, men helt annerledes.

Anonym sa...

Jeg lastet ned Clouds Across The Moon for et par uker siden da jeg ikke fant den gamle CD-singelen jeg hadde en gang i tiden. Det kan vel ikke være tilfeldig. Tror jeg hørte den i en eller annen reklame, men kan ikke huske hvem det var.

Anaruh sa...

Timewrap - der sa du det. Har vært veldig nostalgisk i det siste, og tenkt mye på ungdomstiden min (1994-2000), så det er vel der det kommer fra. Det kan ikke ha vært en reklame for min del, for jeg har ikke sett TV på jeg-vet-ikke-hvor-lenge.

Glamourbibliotekaren sa...

Malou: Ikke vet jeg :) Jeg har hørt jevnt og trutt på den i alle ti åra, så sånn sett er det i allefall ingen "ytre" påvirkning som gjorde at den kom med her :-D

Anaruh: iPoden min lever sitt eget liv, så kanskje den er en del av en sammensvergelse som forsøker å gi låta en renessanse :-D

Anaruh sa...

;) Nå er i alle fall Clouds across the moon på min iPod også, så sammensvergelsen gir resultater. Cash i kassa til Frost!

Populære innlegg