tirsdag, oktober 28, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Glamourhjørne på badet


Endelig! Jeg har funnet en hylle til badet; i varm eik mot lyse, kalde og hvite veggfliser. Badet går i hvitt, og jeg vil gjerne ”varme” opp inntrykket litt. Og på denne lange, smale, enkle eikehylla skal det stå en fin rad med krukker og flasker – til badekarbruk for fruen i huset. Jeg ønsker meg noen glamorøse flasker som er vakre, gjerne i en gammeldags stil og har velduftende og avslappende innhold. Et lite arrangert stilleben på badet! Har du eller leserne dine noen tips til hva jeg MÅ ha?
Hilsen Jorunn


Hei!
Det første som slår meg, er Laura Merciers deilige badeprodukter. De er lekre å se på, men innholdet er det aller viktigste. Velduftende badekremer i honningkonsistens på krukke... Prisen er ikke fullt så festlig - de er dyre. Man kan nok få tak i dem billigere på nettet (her i landet er det vel bare Gimle som selger dem). Sjekk også ut om yndlingsparfymen din kan ha en badeolje e.l.

Ryktene sier at Lush får norsk nettbutikk snart, så da ville jeg hamstret badebomber hos dem. De er ganske lekre å se på også.

Duftlys og andre levende lys hører hjemme når man skal ta et avslappende bad. Og en liten stabel med myke håndklær klare til bruk, gjerne i økologisk ubleket bomull.

Også tror jeg jeg ville gå på en Helios og sjekke utvalget av økologiske badeoljer. Evt. bestille noe fra Lovelula.com, de har mange bra merker som f.eks. Erbaviva og LaVera.

Bare pass på at ting ikke står og samler støv! De må brukes.

mvh
Glamourbibliotekaren

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så kult! i Bursdagen eg var i i helga sto nettopp denne deilige krukka på gavebordet. Det gjeld å velge sine vennar med omhu... :D

Anonym sa...

Duftlysene fra den økologiske avdelingen hos gimle hadde nok jeg tatt en titt på hvis jeg var deg. De er superfine! Litt ekstra gøy er det også å vite at de også brukes hjemme av Kate Moss.. ;)

Synnøve sa...

Jeg synes Durance har de beste badeproduktene, og de ser svært fjonge og glamorøse ut!
http://www.durance.fr/catalog//index.php
De selger dem i naturhudpleie-avdelingen på Steen & Strøm, og her i Bergen fører en liten butikk i Skostredet som jeg ikke husker navnet på dette merket. Har ikke testet ut nettbutikken, men det ser ut som de er billigere der. Spesielt anbefalt er hånkrem og fotkrem i olivenserien og den blå kropsskrubben med salt i :)

Anonym sa...

Hei.
Molton Brown har også mye fint. Vet ikke om det finnes i Norge? Men de har lekre saker.
http://www.moltonbrown.co.uk/

Anonym sa...

Crabtree & Evelyn har fine flasker og såper i en romantisk, engelsk stil.

Anonym sa...

Badeanstalten.dk

Glamourbibliotekaren sa...

Innkjøpar: Mmm, så deilig å få en sånn i bursdagsgave..

Anonym: Ja, og duftlysene på Heaven Scent også - veldig fine. Og Durance sine er billigere, og noen av dem er riktig bra.

Pixelsynn: Absolutt. Jeg liker strykevannet med lavendel! Ikke akkurat et badeprodukt kanskje.. :)

Oversetter: Godt spørsmål, jeg føler jo jeg har sett dem overalt, men har jeg egentlig sett dem i Norge? Nå blir jeg usikker.

Anonym: Bra tips, de dufter jo så deilig også!

Anonym: Takk for tips!

Populære innlegg