torsdag, november 13, 2008

Hva man kan gjøre en torsdagskveld

Husvask er i allefall konstruktivt, ettersom det blir så fint etterpå... også kan man høre på fin musikk mens man holder på.

Man kan feike en peis ved å henge lys på parafinovnen...
...tenne lykten ved siden av den ferskenfargede novemberkaktusen og Musikkens Verden på pianoet...


...tørke støv under bildene av de glade badende italienerne, Gregory Peck og meg selv som toåring i bunad...


... og som sagt, høre på fin musikk.

6 kommentarer:

kjerstif sa...

Nydelig post:-) på en torsdagskveld hvor jeg har jobba iherdig med oppgave og møtt en venn etterpå, trasket i regnet og tatt på litt Samsara for nytelsens skyld før jeg legger meg. Den lysovenen din er gjenkjennbar, bortsett fra at jeg ikke har en ovn bak lysorgelet, jeg bare later som ved å ha mange sånne lys og stearinlys=funker fint. Veldig glad for at du inspirerer stadig vekk.
Hvor får man tak i disco-kule forresten ?

Anonym sa...

Så nydelig blomstrende kaktus du har! Jeg har en slik jeg og. Den er en avlegger min mors som hun ga meg for to år siden. Hennes pleier å blomstre rundt juletider, men min nekter! I fjor fikk den to knopper i november, men de falt av i stedenfor å blomstre. I år har jeg ennå ikke sett tegn til knopper. Er litt lei meg for de blomstene er jo så nydelige. Har du noen tips for å gjøre kaktusen glad og blomstrete?

monica sa...

Det lysarrangementet på ovnen tror jeg at jeg må inspireres av - sto igår og så min gamle liknende ovn fra 50-tallet og funderte på evt. estetiske utrykk..men der kom jo du med en glimrende ide :)

Fairytale sa...

Hvilken bunad har du på? Romsdal??

Glamourbibliotekaren sa...

Kjerstif: Jeg tror de har en liten brukbar discokule på Clas Ohlson - jeg tenker i allefall å kjøpe den i julegave til mine nevøer på 4 og 5 :)

Rullerusk: Mine har stått i vinduet i oppgangen i hele år, og da får de MASSE knopper. Så kanskje de liker å ha det litt kjølig og ikke direkte sol? Men kaktuser skal jo egentlig tåle det meste, har jeg inntrykk av, så jeg vet ikke helt. Jeg har fire og de har blomstret helt nydelig nå, alle sammen.

Monica: Ja, det er slett ikke dumt! Bortsett fra at jeg må plukke dem vekk hver gang jeg skal tenne opp i ovnen da :)

Fairytale: Det er en slags barnebunad som mormor vevde til mamma under krigen, etter mønster fra Husfliden. Ikke noe Romsdalsrelatert såvidt jeg vet.

Kristina sa...

Kommenterer på eldgamle poster...Ser nå at vi har nesten helt lik kaminovn :) Vurerer å pynte med slike lys jeg og men min gemal er ikke helt enig.

Populære innlegg