mandag, desember 08, 2008

8. desember


Dagen i dag vil for alltid minne meg om den skjebnesvangre dagen i 1980. Jeg husker det såvidt, jeg var fem. Her er en hyllest til en av populærmusikkens største låtskrivere - en av hans beste låter som soloartist, "Woman". However distant don't keep us apart...

(bilde:ukjent)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det er lenge siden jeg har hørt "Woman", men den er fortsatt en av de vakreste sangene jeg vet! Jeg var tolv den gangen i 1980 og hadde vel ikke helt fått med meg noe særlig om hverken John, Paul eller the Beatles (det var the Kids som var det store da, grøss), men etter at Lennon ble skutt husker jeg at radioen var full av Woman, Starting Over, Imagine og andre Lennon-slagere i lange tider.
John Lennon er en jeg virkelig gjerne hadde hatt lyst til å møte - selv om det vel har kommet frem senere at han kanskje var en noget vanskelig og ikke alltid like elskelig personlighet. Men hvem er nå det, forsåvidt.

Anonym sa...

Woman er så fiiiin!
Visste ikke at han ble skutt 8. desember, men det går nok ikke i glemmeboka nå. Farfar døde i går, så nå kommer John Lennon og farfar til å være linket på en måte heretter.

Glamourbibliotekaren sa...

Hege: Ja, den er veldig fin. Just like starting over også!

Kaisa: åå, så trist.. :(
kondolerer!

Populære innlegg