lørdag, januar 24, 2009

Dagens kjole


I dag skal vi i familiemiddag for å feire vår lille baby-niese. Antrekk: Denne blomstrete kjolen med knytebånd som jeg har arvet av mormor. Ikke en kjole man gjemmer seg bort i - men det er jo nå, midt på vinteren, at man trenger slike fargesprakende ting aller mest?! Glamourgemalen stiller i en dress han har arvet etter sin bestefar. Vi er The Vintage Couple. 

8 kommentarer:

fru winther sa...

Den kjolen var bare superfin. :-D

Anonym sa...

Hei kjære Glamourbibliotekaren. Du har motteke ein pris frå meg!

http://joggerinna.blogg.no/1232787776_hurra.html

Mammadamen sa...

Så gøy å være The vintage couple. Mannen min er den klassiske skjortemannen, uten særlige overraskelser, i klesveien. Men det betyr jo at han er lett å matche da, selv om vi ikke skiller oss så veldig ut:-) God helg!

Camilla Simone sa...

Nydelig kjole. Så heldig du er som har slik å arve. Kos deg i selskap, deilig med familieforøkelse.

Glamourbibliotekaren sa...

Koldfru: Takk! :)

Joggerinna: Oi, takk! Og se her :)

Mammadamen: Det morsomste er når han går i 70tallsdresser med vanvittig sleng i buksene :)

Frøken Fryd: Ja, jeg er veldig glad i den!

fru Storlien sa...

Så moro med en vinatge mann! Min er som mammadamens, ikke mye slinger i valsen. Det får jeg bare leve med, så lenge han lar meg svinse rundt i arvet og kjøpt vintage. I helgen har jeg forresten klipt tre kjoler etter gamle mønster, inspirert av innlegget ditt om klær fra femtitallet. Takk for tips / påminnelse.

Anonym sa...

Det er fantastisk deilig å ikle seg kjoler fra bestemødre. Idag har jeg trippet rundt i støvler og min farmors røde kjole med hvite prikker som jeg fant på loftet hennes. Syntetisk så det holder men knallkul som humørspreder på slapsete søndager.

Anonym sa...

Da var dere sikkert veldig fine :)

Populære innlegg