onsdag, januar 21, 2009

Gårsdagens kjole


Det var vel ikke så mye tvil - kjolen fra nattens ball må med. Designer: 26 år gamle Jason Wu, en av favorittene fra fjorårets New York Fashion Week her i bloggen. Michelle Obama har fått sjansen til å freshe opp First Lady-stilen nå, og det tror jeg hun kommer til å gjøre.
(Jeg vil forresten tilføye at en soul-glad president som regner Stevie Wonder som sitt største musikalske idol, rager høyt hos meg!)

(bilde:yahoo)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Den kjolen var berre fantastisk. Eg syns drakta ho hadde på dagen var nydeleg og, ein lekker farge som ikkje så mange kler, og i praksisk ull.

Anonym sa...

Eventyrkjole og ja, jeg hørte noen snakke om Michelle Obama på tv igår, at hun kan bli et stil-ikon på linje med Jackie Kennedy. At hun er velutdannet og smart i tillegg gjør henne til en topp rollemodell. Jippi for henne også :-)

Anonym sa...

Fantastisk kjole! Fantastisk med ny president og - frue!

Anonym sa...

En vakker kjole, som kledde henne veldig godt. Jeg synes hun har vært velkledd og hatt sin egen stil gjennom hele valgkampen, og tror absolutt at hun kan bli et nytt stilikon. Jeg skal i alle fall la meg inspirere. :)

Anonym sa...

Jeg syns også hun var veldig fin - men jeg må si jeg er glad for at vi i Norge har mye mindre fokus på ektefellen/partneren til våre politikere enn de har i USA (og andre republikker?). Det er jo virkelig totalt irrelevant! Når hun først har den rollen hun har, håper jeg hun markerer seg (også) på andre måter enn med utseendet sitt. Og det tror jeg forøvrig hun vil!

Populære innlegg