onsdag, januar 21, 2009

Glimt fra mitt kontor

By popular demand etter forrige ukes rydding:

En majestetisk og morsk Beethoven mykner opp litt med en orkidé ved sin side.


Endelig litt ordning & reda i hylla med ukatalogiserte plater...



... og i te-hylla.


Gardeniaene blomstrer snart!


Og her er min fine platespiller, juvelen i samlingen av mine nødvendigheter.


Planen er også å ramme inn disse moteplansjene jeg kjøpte på loppemarked i Roma i sommer, og henge dem opp.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Å så fint! Inspirasjon til jeg får eget kontor om noen mnd. Foreløpig sitter jeg i et "mini-kontorlandskap" som jeg deler med 3 andre - litt trangt og ikke så mye rom for personlig "styling":)

wine-fueled narcissism sa...

Det ser koselig ut. Jeg burde også hatt en liten makeover på mitt lille kontor. Den Beethoven-bysten ser jo aldeles illsint ut. :) Han hadde kanskje mye innestengt sinne som tårnet seg opp når han skulle foreviges.

Anonym sa...

Så fint og inspirerende! Jeg får lyst til å rydde kontoret mitt, det ligner et dårlig systematisert boklager. Men jeg har Johnny Depp på veggen ved pc'en og Arild Nyquist og Nemi på oppslagstavla, det hjelper :-)

Anonym sa...

Nice! Hvor er Audrey?

Alt godt sa...

Akkurat no, då eg såg alle dei cd-ane kjente eg at eg veldig gjerne kunne tenke meg din jobb. Du er heldig!

Anonym sa...

Aaa, for en nydelig blogg! Jeg ble helt totalt glad i magen! Drømmer på ny om loftsleilighet i Paris med utsikt til Eiffeltårnet og flotte skjørt og kjoler og sko. Make my day :D Herlege!

Glamourbibliotekaren sa...

Nanne: Så bra at du får eget kontor - jeg har inntrykk av at det blir mer og mer landskap selv der de ikke ønsker det..

Wine-fueled: Ja, han er rasende. Nesten litt skremmende i blant...

Koristen: haha, hvilken forsamling! :-D

Anonym: Hun er vel fraværende tror jeg? Eller, jeg har et lite bilde av henne og Gregory Peck på scooter på oppslagstavla.

Alt godt: I know! Musikk er livet mitt.

Regina Paulina: Takk! :)

Anonym sa...

Takk for inspirasjon, jeg har nå sett meg rundt på mitt eget kontor, og funnet ut en hel del enkle triks for å få det triveligere. Her skal det ryddes!

Anonym sa...

Fint! Apropos Ludwig: Du kunne hatt en bitteliten versjon av den andre Ludvig'en stående ved siden av surpompen. Ludvig ville nok syns at Ludwig var fa'li!

Min største kattepine nå er gardiner på kontoret. På en måte vil jeg ikke ha dem - det blir masse lys og lite støv uten. Men på den andre siden blir det litt goldt og fargeløst... Utsikten er heller ikke noe å skryte av, jeg ser rett inn i diverse fabrikkpiper. (Riktig nok er noen av dem tilhørende sjokoladefabrikken, mmmm...)

Tynne, lyse som slipper inn mye lys, eller fargesterke, tunge som kan heises opp/skyves til side? Har noen sett noen fine gardinløsninger på nettet?

Glamourbibliotekaren sa...

HildeSofie: Bare hyggelig! Sett i gang!

Fruen: Det kommer vel litt an på hvilken lengde du trenger også. Glem Ikea hvis du vil ha noe kortere enn 2 meter... been there, done that :) Har Ei Saa Peittää-problematikk hjemme og kan ikke ha slike gulvslepere. Håper du finner noe!

Gryda sa...

Haha, Ei Saa Peittää er jo en slager. Men hvordan i all verden uttaler man det egentlig? Dette er jo en setning jeg aldri har hørt sagt, men lest tusen ganger. Og kanskje særlig på do, det er påfallende mange som har en varmeovn i leseavstand fra dosetet. Og da leser man jo.

Men du, et konkret spørsmål - med ref til din ypperlige tesamling. Vet du om Mariage Frères er å få kjøpt i Oslo? Det er en obligatorisk stopp i Paris, og etter min oppfatning hakket bedre enn teen fra Palais du The - men jeg har altså ikke funnet noen lokale leverandører.

Glamourbibliotekaren sa...

Gryda: Har aldri sett det i Norge, så jeg tviler på at man får kjøpt det her.

Populære innlegg