torsdag, februar 05, 2009

CateVi fortsetter Oscar-racet med Benjamin Button.
13 Oscarnominasjoner er en sterk overdrivelse - dette var jo egentlig bare en remake av Forrest Gump. Sørstatsdialekt-voiceover med naive livsfilosofiske sitater i tre timer. Men Cate Blanchett reddet noe av det med sin skjønnhet, eleganse og sitt gode skuespill - som av en eller annen grunn ikke var blant nominasjonene.


(bilder:imdb)

5 kommentarer:

Ane sa...

Enig. Jeg syns det i og for seg var en fin film, men det gjelder jo så mange filmer. Tanken på Forrest Gump raste gjennom hodet mitt x antall ganger - og Forrest går nok Benjamin en høy gang. Nok et eksempel på filmselskapsstyrte Academy Awards-nominasjonene tenker jeg.

Anonym sa...

Interessant... Har hørt mange si det samme, men gleder meg likevel til å se den.

Anonym sa...

Skal prøve å se Benjamin Button i løpet av helgen. I går kveld så jeg forøvrig Changeling med Angelina Jolie. En fantastisk film bygget på en sann historie.

Unknown sa...

Men hva med Brad? Jeg må jo se den bare på grunn av han. Liker verken Forrest Gump eller Tom Hanks...

Glamourbibliotekaren sa...

Frk Detektiv: Absolutt - det funka for Forrest Gump, så de prøver en gang til med samme oppskrift.. til og med samme livsfilosofi, at man aldri vet hva som venter rundt hjørnet.

Sulvis: Det er mye estetisk fint å se på!

Randi E: Den skal jeg se snart!

Kitty: Jeg stiller meg i utgangspunket helt nøytral til Brad, men er ikke helt overbevist om at dette kvalifiserte til hovedrollenominasjon. Men andre er kanskje uenige.

Populære innlegg