fredag, februar 06, 2009

Glamorøs fredag

God morgen! Helg!!!
Uplanlagt New York-tema her i dag, innså jeg akkurat - kasjmirskjerf fra Fossil, New York, stripete genser fra Sarah Jessica Parkers "Bitten"-kolleksjon fra New York, og dagens parfyme er "New York" fra Parfums de Nicolai - forøvrig en herreduft, men who cares.

Glamorøs fredag begynte i går med kino og fin konsert, og helgen byr på flere Oscarfilmer. Ingen tid å miste!

Ha en fin dag alle sammen!



61 kommentarer:

Anonym sa...

God ettermidag fra Australia. Her blir Glamorøs Fredag markert med silkeskjørt, Clinique Happy Summer Edition og Stila Convertible Color i Peony på lepper og kinn. Nå er det tid for rengjøring, avislesning (Guardian Weekly har nettopp annkommet) og kanskje noen salte fisk. Helgen står først og fremst i eksamenslesningen tegn (14 dager til jeg forhåpentligvis er ferdig MBA), men regner med at det blir tid til en tur på Farmers Market i morgen og St. Kilda Festival søndag. God helg!!

Anonym sa...

God morgen! New York høres ut som et flott tema for dagen! Selv skal jeg få med meg enten "Benjamin Button" eller "Nord" på kino i dag, og på europacup-kamp i håndball i morgen. Ellers tilbringes helgen med et glass vin og en god bok! Glamoureffektene i dag oppsummeres raskt i et stort, turkis emaljesmykke fra loppemarked i Clignancourt i Paris, omslagsgenser i svart ull, perleøredobber og godt humør. Litt mer laidback med jeans og joggesko på beina:)

Ha en fortreffelig helg, alle sammen!

Anonym sa...

God morgen!

Etter en relativt uglamorøs start på dagen hvor jeg våknet ukristelig tidlig, noe som resulterer i at jeg har vært på jobb i halvannen time allerede, prøver jeg nå å overbevise meg selv om at jeg ikke er trøtt ved å spise clementiner (siste sjanse frykter jeg), drikke te og omgi meg med telys.

Relativt casual glam i dag, sorte smale jeans, arvet dyprosa silkebluse og sort ullcardigan. Har yndlingsdingel i ørene, Shalimar i nakken og en god hårdag, så føler jeg går helgen i møte med den glamouren den fortjener.

Annet enn salgsinnspurt på Lille Vinkel har jeg ingen planer for helgen, det er deilig. Kanskje kino, kanskje skitur, kanskje ikke.

God helg alle!

Anonym sa...

God morgon! Dagen byrja med det vanlege morgonstyret, to barn ut av huset, den eine på skidag, med vedkubbar, varm saft, grillpølser og sprø løk i sekken. No er glamouren på plass, med svarte bukser og boots, svart singlet med blondekant og ein chiffon-bluse i svart og grå paisley.

Dagens duft er Chanel No. 5, Eau Premiere. Den luktar slik alle parfymeri luktar, og det er nok med ein liten spray. Eg har ein tester, og eg skal nok ikkje ha ei heil flaske, med mindre nokon gir meg den, sjølvsagt. Men den er lettare å gå med enn den opprinnelege No. 5, mindre aldehydar, trur eg.

Helga blir stille og roleg, middag med nokre vennar og elles prøve å få orden i huset etter ei veke som var så travel at eg har ikkje rukke å tenkt meg om. God helg til alle!

Anonym sa...

God morgen! Med dagens første, varmende tekopp i hånden er jeg klar for innsats - og helg! Ikke mye NY, men snarere Paris for meg; svart, skinny bukse, svart jakke med perleknapper, grå silketopp, Chanelstøvletter, Chanel på lepper og negler,perlesmykker og Serge Lutens-parfyme- innkjøpt i verdens vakreste by:-) Helgen skal benyttes til løping, skiturer, lesing av Thomas Mann, mens man nipper til te og lytter til Janacek. Dessuten blir det vel stor familiemiddag på lørdag. Mysigt!

Jeg ønsker alle en strålende helg!

Anonym sa...

Glamouren her bestaar akkurat nuh av Very Irresistible fra Givenchy paa halsen, MAC paa leppene og sneflakformede oeredobber. Litt utpaa dagen blir det aa nyte medbrakt, hjemmelaget fruktsalat til lunsj, tenker jeg, og aa avslutte kontorarbeidet litt tidlig foer helga og deretter nyyyte en kopp te med rose-lakris-peppermynte-blanding. Hoeres rart ut, kanskje, men dufter og smaker veldig deilig.

God helg, alle sammen!

Helene sa...

God morgen :)
I dag er det tid for kjole her på vestlandet. Grønn og hvit sådan i bomull, rett og slett behagelig! SJP Lovely bak ørene og perledobber på ørene.

Nå skal jeg ta meg tid til å lage dagens første kopp te.

Anonym sa...

Her er det uplanlagt sakral stemning: tresmykker og røkelsesparfyme! :)
I helgen blir det mye jobbing, og så konsert med strykeorkesteret vårt på søndagskvelden.
God helg alle sammen!

fru Storlien sa...

Her er det også New York-tema! Rødt Banana Republicskjørt og svart B.R.genser. Manikyr fra samme sted, Essie og jeg burde virkelig kjøpt en flaske av fargen... Mac gloss på lepper, og parfyme har jeg visst glemt.
Dagen skal brukes på syk sønn, håndsøm og husvask. Hvis sønnen blir frisk snart blir det skihelg, ellers blir det vel x antall Elvisfilmer på dvd!
God helg!

Anonym sa...

Ahh, endelig fredag - denne dagen har jeg gledet meg til lenge, for jeg har ikke sett Kjære på halvannen uke, og ikveld kommer han endelig!

Rocka glamour på kontoret i dag, med sorte jeans, myk sort bomullstrøye med sølvpynt, og casual hettejakke over. Neglene på både hender og føtter er røde, og kinn og munn er friskt bringebærfarget. Duften er Green Tea, og straks er det tid for å nyte bringebærscone innkjøpt på bakeriet på vei på jobb, og en god kopp kamillete.

Helgen tilbringes i kjærlighetens tegn, med vin, noen rusleturer i byen, kanskje kino på Ringen og litt lesing.

God helg, og takk til Glamourbibliotekaren for dette fantastiske konseptet glamorøs fredag!

Anonym sa...

God morgen!
Planen om å være tidlig på jobb skar seg da bussen ikke dukket opp. Neste gang jeg bytter jobb vil jeg ha gåavstand! I dag har jeg et gullhjerte jeg fikk i dåsgave i halsgropen, nye bukser og en gammel cardigan over hvit skjorte. I koppen har jeg grønn te med tranebær. Ikke så verst.
Glamour for meg denne fredagen er å være kvitt en innpåsliten hoste. Helgen blir nok rolig. Foreløpig ingen planer. Luksus!

Ha en strålende helg alle!

Anonym sa...

De glamorøse innleggene pleier å være positive og optimistiske, men her kommer en litt utenom det vanlige fra en frysen bibliotekar som finner det utrolig vanskelig å være glamorøs på en årstid der tette luer gir deg bad hair day hver dag, og bare klumpete dunjakker holder deg varm de 35 minuttene du trenger for å gå til jobb. Jeg har gjort et forsøk med sort tunikakjole med smale ACME jeans under, og venetiansk dingel glasspynt i ørene, men jeg fryser i skranken i dag, og vet jeg må hente både sjal og pulsvarmere... Kjære Glambibliotekar, flere bilder av blomstrende rosebusker og sommerkvelder på balkongen, takk! Vinteren er lite for denne norske dama!

Kathrine sa...

Denne fredagen er virkelig glamorøs: Jeg har helt fri! Har sovet til ni, svart på et par mailer, og nå skal morgenen nytes med en kopp te, litt frokost og Agatha Christie på sofaen, med beina opp. Nice! Ellers blir det nok litt research-jobbing likevel, men å lese teori om mote er jo ikke så aller verst. I kveld blir det kino med ei venninne, skal se Changeling. Tar nok på meg et vintage-outfit for å matche feelingen i filmen.. :)

Anonym sa...

Det er kaldt i nord, så jeg brukte litt tid på å finne fram til vinterlig og varm glamour i morgest. Endte opp med svarte skinny jeans fra Cheap Monday, og lag på lag med hvit ull, deilig! Sorte, dråpeformede perler i ørene, friskrosa makeup, et stooort hvitt ullskjerf og hvite ullvotter... Tror jeg overlever dagen tross 10-12 minus! Kanskje burde jeg gå i kantina i nabobygget å få meg en skikkelig latte også? God fredag!

Anonym sa...

God morgen!
Prøver å live opp en litt grå vintersnødag med litt farge, spencerkjole sydd av rutete gardiner i tilsammen 5 farger. For å ikke blende mine kolleger har jeg sort cardigan over og sorte strømper og over-knee-støvletter under. Katteøyne og rød leppestift får fram glamouren. :)
Planen for helgen er å feire en kompis sin bursdag og ellers bare slappe av.

Anonym sa...

God morgen. Typiskt Göteborgskt vinterväder idag. Dvs .+3 grader, rått og grått med småsludd. Som min gamle far sa; det er godt vær ute å være inne i. Dagens glamour: slitte jeans, gråbrun silketopp fra Style Butler og brun kasjmircardigan. Små grå perler i ørene og matchende langt kjede. Svart kaffe og Digestive-kjeks står klart ved Mac´en, så nå er det bare å sette igang med dagens jobbaktiviteter som i dag mest handler om innredning. Hmm.. kanskje jeg kan få noen idéer til eget bruk? Bursdagselskap hos gode venner ikveld. Nå setter jeg på Grieg-trio (takk for tipset, Glamourbibliotekaren :)) og går igang.
Ha en god helg alle sammen

Anonym sa...

Litt stressende start på dagen grunnet en syndig lang forsovelse på Oslopiken i dag, men heldigvis - det går mot lysere tider og tidligere morgener!
Fredagsantrekket er middels glamorøst, men jeg har faktisk matchende hårpynt og belte i gull (litt á la min farmor, som var besatt av både matching og gull-accessoirer).
I kveld blir det sushi og tv-mys, i helgen skal det sosialiseres ganske tett med storfamilien, er jeg heldig blir det noen time-outs med yoga og te innimellom.
God helg til alle!

Jenny B sa...

God morgon! Jag har ny, röd topp matchande läppstift och den fina parfymen Ecume de Rose. Efter ett efterlängtat pass Body Balance ikväll är det dags för veckans första hemmakväll. Skönt! I helgen skall jag nog hinna med någon Oscarsnominerad film till.

Anonym sa...

God morgen :) Hos Studenten er det nesen i bøkene som gjelder denne dagen, så glamouren blir foreløpig en brun supermyk topp med silkekant i utringningen, og en litt flagrete hvit cardigan over. Jeg har også nyryddet arbeidsplass, noe som hjelper på arbeidslysten, og har utsikt til stooore snøfiller som danser utenfor vinduet mitt (det snør altså litt til alle kanter, men jeg liker snø jeg).

Helgen blir rolig, med litt studier på planen, vask av leilighet, og kanskje et familiebesøk - koselig :) God helg!

Anonym sa...

God fredag!
Dagens glamour er en pen myk genser i lammeull, og Brit fra Burberry.
Det blir ikke mye mer glamour foreløbig, siden dagen tilbringes på lesesal og forelesninger.
Lørdagskvelden skal tilbringes i et selskap på kleskode galla, og det kommer til å bli mye glamour da.
Ha en glamourøs, fin helg!

Anonym sa...

God morgen fra London!
Jeg gikk 20 min til skolen bare for å oppdage at den er stengt i dag også (jeg trodde det skulle litt mer til enn 4 cm snø). Finner det helt latterlig hvordan engelskmennene reagerer på litt snø og slafs og jeg er hvertfall i kjempegodt humør! Nå er jeg tilbake i senga og skal se gamle svart-hvittfilmer og slappe av. I kveld er det fest (antrekket er et secondhandskjørt brukt som kjole med et belte i livet), hvis ikke den også er avlyst pga litt snø.
God helg!

Fornuftig forsker sa...

Langt paa dag her i Moskva og minus 8 og sur vind, sikkert minst frisk bris. Og masse snoe! Glamourfaktoren er hoeyere enn paa mange fredager, med blaatt silkeskjerf i halsen -- takket vaere diskusjon om knytting i halsen her ser det bra ut ogsaa paa meg. Ellers nypussede stoevletter og graablaa ullbukser. Idag en tur paa biblioteket, senere jobbmoete med en bekjent, og en helg paa museer og utstillinger. Og sikkert mange besoek paa kafe for aa varme seg. Altsaa svaert glamoroest, men savner mine kjaere hjemme, saa med litt trist bismak.

Lotte sa...

Jeg er ikke særlig glamourøs enda, til nå har jeg bare blitt hjemme fra den uutholdelige tidlige forelesningen, slik at jeg heller kan konsentrere meg om bacheloroppgaven.
Antrekk: joggedress.
Parfyme: Amor amor.
Planer for helgen: God lunsj, Benjamin Button i kveld og bare avslapning.

God helg! :)

Anonym sa...

Er det lov til å klage bittelitt og spørre om råd til tross for at det er Glamourøs Fredag? Eller, blir jeg rått og hensynsløst sendt over til kategori Glamourhjelpen? Glamouren uteblir nemlig helt når man våkner opp med røde, hovne og verkende øyne og ikke aner sin arme råd. Glam-faktoren ville stige betraktelig hvis Glamourbibliotekaren eller noen av dine lesere kunne hjelpe meg med å finne en mascara som egner seg for særdeles sarte øyne (og huden rundt). Etter å ha sverget til Kanebo 37¤ en stund ser det ut til at heller ikke den passer meg. Hjelp!

Anonym sa...

jeg blir så glad av å lese alles oppfatninger av hva glamour er. det skal ikke alltid så mye til!

idag er det røde kinn, fin utsikt fra kontorvinduet (det er helt hvitt!) og benjamin button på kino ikveld. nok til at jeg smiler :)

håper alle får ei fin helg!

Anonym sa...

ps: alter ego; hvor kjøper du den lakris-rose-peppermynteteen? og vet noen om ren lakris-te?

Mammadamen sa...

God morgen!

Dagen startet med et skumbad, i ti min før min lille baby våknet.

Huset er nyvasket og varmt, og vi koser oss inne i dag. På har jeg et grønt og blomstrende vårlig skjørt og bare legger:-)

God helg!

Carmelita sa...

Jeg håper det er glamorøst nok å være glad for premieren jeg var på i går kveld til filmen Nord. Rød løper og fantastisk bra film - det er glamour i vinterland :-)

Anonym sa...

Joggerinna er på lesesalen i dag og trassar bihulebetennelse. Legg likevel opp til eit roleg tempo og krydrar dagen med diverse koselege gjeremål i tillegg til tysk grammatikk.

Bursdagslunch for kamerat kl 12 på sushirestaurant. Etterpå blir det ein liten rundtur i byen for å blant anna kjøpe stoff til eit interiørprosjekt. Tulipanar skal kjøpast inn og ein stor pakke med framkalla bilete skal hentast på posten. Resten av helga går med til lesing,avslapping, yoga, kino og teselskap på søndag. Skal også bli kvitt bihulebetennelsen som tetter hovudet!

Ha ei fin helg alle saman!

Anonym sa...

Antrekk ennå ikke bestemt, men glamour blir det, med ny musikk på iPod, middag og hyggelig selskap ute, teater og spas og moro! Hurra!

Anonym sa...

Glamoren denne helgen blir mye samvær med gode venner, ost&vin, og en deilig fredagsstart med å sove to timer lengre enn vanlig...

Anonym sa...

Glamorøs fredag ble innledet med frokost på sengen før jeg, iført sort skjørt og genser + perler og kasjmir, entret kontoret klar til dyst. Helgen rommer bøker og kino, muffinsbakst og gode middager hjemme. Og vi teller ned til Paris! Jeg er også ajour i forhold til morsdagen: Mamma får blomster og sjokolade levert på døren i morgen (fine, fine Interflora).

Ønsker alle en riktig god helg!

Torill sa...

Ikke mye glamorøs fredag fra denne kanten foreløpig. Drikker sur traktekaffe på kontoret og skriver på masteroppgaven. I kveld skal imidlertid student-habitten byttes ut til fordel for den lille sorte, knallrød cardigan og negler, full sminke og forhåpentligvis en artig bursdagsfest med god oppgavesamvittighet!

Ragne Rognebær sa...

God morgen fra en slapsete Bergen by.
Lite glamour i et vær som dette, og med tom lommebok, men litt blir det kanskje. Tenkte å kle meg litt fint, ta på meg sminke, (det er litt godt å pynte seg litt av og til, da føler man seg med ett litt mer våken, og litt mer fredagsklar) og gå på kafé for å lese bok og skrive brev. Helgens duft er Hugo Deep Red. Kanskje jeg får med meg noen venner ut og spille biljard senere? Hvis ikke blir det hjemmekveld med film, strikking og kakao.

Anonym sa...

En svært uglamorøs helg er på vei hvor det meste av tiden skal tilbringes på jobb. Glamourbehovet var derfor stort i dag tidlig da jeg våknet. Kashmirstrømper, utslått hår og forklekjole utgjør glamourfaktoren utenpå. Jeg raste ut for å glamifisere leiligheten litt med blomster til helgen, nye lys og ny kaffe. Så nå føles alt så meget bedre. God helg til alle sammen!

Anonym sa...

Så fint at andre har glamorøse fredager når ens egen ikke blir helt som planlagt.

Full krise på jobb i går, fikk et par timers søvn rundt midnatt, that's it. Man skjønner at man har en anelse "viktig" jobb når tusenvis av mennesker sitter med foldede hender og venter på at jeg skal fikse problemet... Får angst av tanken :)

Jaja, nå er det i alle fall fikset, og jer tror rett og slett jeg skal ta en tidlig helg. Føler i alle fall at jeg har fortjent det...

Siden det ble dårlig med planlagt torsdagsvask, så tror jeg at jeg skrinlegger hele rydde til helga opplegget. Det får bli en annen gang!

Her skal det sees film og slækkes i sofaen. Stort mer har jeg ikke hjernekapasitet til å planlegge nå :)

Ha ei god helg alle sammen!

Anonym sa...

Kära Glamour Biblotikarie!
Fredagen så långt har tillbringats i soffan med macen på magen medans Jazzgossen är på övelse med Glamourgemålen.
Dagen började egentligen redan i går som jag har klarat att göra till veckans sista (100% på 4 dagar)och den blev avslutad med varmt skumbad. Sovmorgon i dag, kiwi, rågbröd och varm kakao till frukost.
Planlägger att göra lite jobb undan i loppet av eftermiddgaen oc så gå på yoga kl.17. Mysa hela kvällen hemma och se på Livvakterna. Bra fredag som ska njutas!!

fru winther sa...

Hallo i luken! Forkjølelsesglam med lysblå deilig trikotkjole,lilla cardigan og supervarme tøfler på føttene. Chanel no. 19 bak ørene og te i koppen. Skal bake litt i helga, og gå på besøk til svigermor og gi henne en bukett tulipaner- det er jo morsdag i helgen, må vite. Ellers ser jeg an hva formen tilsier. Jane Austen sørger for underholdning. God helg alle sammen!

Anonym sa...

God ettermiddag. Her startet dagen med en rolig frokost, deretter en spasertur i parken med hunden. Coco Chanel bak ørene, ellers er jeg foreløpig ganske casual.

I kveld skal jeg spise middag på fin resturang med venner fra jobben. Resten av helgen skal jeg være på landet. God helg

Anonym sa...

Her var mye NY! Ikke på meg dessverre, men de koselige jeansene er innkjøpt i billigsjappe i Dakota... Svart topp i økologisk bomull, lange og dinglende øredobber i rødt og sølv. Negler: katastrofale! Parfyme: glemt! Beste glamoureffekt: Stort smil pga god nyhet om helsa til noen jeg er glad i :-))) Helgen skal brukes til noe litt kjedelig, men i kveld skal jeg stelle negler, drikke rødvin og høre Magdalena Kozena synge Bach. Ha en strålende helg alle sammen!

Anonym sa...

@alter ego: Jeg ble også nysgjerrig på den teen! Hvilken type er det? Har du blandet den fram sjøl kanskje?

@lene: Prøv med fenikkelte, som du får kjøpt på helsekost. Ikke la den trekke for lenge, da blir det litt mye gress... Kanskje anis-te er bedre?

I helga blir jeg medlem av Gerhardsen-generasjonen! Hyttekos med flanell og lypsyl på skitur - og om kvelden forhåpentligvis stjernetitting med min kjære:-)

Christine sa...

Hjemmekontor føles alltid litt glamorøst og deilig. Morgenkåpe under jobbeøkten før lunsj er veldig fint!
Nå har jeg "stått opp", koser meg med nettsurfing og bok, og dagens jobbing er unnagjort.
Laidback-glamour hva gjelder påkledning - smale jeans, grå lang strikkegenser fra Sonia Rykiel, tykke strømper og tovede tøfler. Prøvd ut ny foundation fra Everyday minerals(perfekt) og en liten dash Rock'n rose fra Valentino bak øret.
Kjøpt inn sushi og en riesling til meg og mannen, pizza til ungene.
Har funnet chips med salt &vinegar for første gang i Norge. JIppi - det er det beste jeg vet!
Helgen blir fullkommen med snømåking, en tur på kino, skitur, VM på skøyter og kanskje en yogatime.
God helg!

Anonym sa...

Nok tid til å legge skikkelig make up med nye vinterting fra Chanel i dag morges. Coco bak ørene, interessant foredrag i dag, hvorpå har kjøpt og satt på bordet tulipaner og måket litt snø. Leste krim til 3 i natt, og er zzzøøøvnig!
God helg, alle glamorøse! her blir det stille og rolig med venner&Vvin, men først en lur på sofaen og herlig vektstangtrening.

Anonym sa...

Teen jeg nevnte har jeg kjoept paa en organisk butikk her i byen, men den kommer egentlig fra tehuset Whiattard of Chelsea i England. Det er en ayurvedisk te, staar det, og den er organisk og 'refreshing', som det heter. Jeg tror Whittard akkurat gikk konkurs (var visst eid av et islandsk konsortium), men det skulle vaere mulig aa faa tak i den andre steder kanskje...? Kommer i bokser med 20 teabags i hver og smaker like godt enten den er varm eller kald, hvilket passer fint naar jeg glemmer den fordi jeg blir engasjert av noe jeg holder paa med:)

Aasemor: Jeg har vaert veldig fornoeyd med Max Factor, og mine noget sensitive oeyne takler den en hel dag, i motsetning til flere andre. Haaper du finner noe som funker!

Anonym sa...

Åsemor: akkurat som Alter Ego har jeg også brukt Max Factor til mine ømfintlige øyne, og vært veldig fornøyd med den. Jeg har vært innom mange sorter, med vekslende hell, men MF går alltid bra, ihvertfall den varianten som heter Classic Look. Kanskje verdt et forsøk, om du ikke allerede har prøvet, altså.

Ida Aurora sa...

Min glamorøse fredag blir feiret for øyeblikket med nydelig organisk bringebær-te og en ny cardigan i en helt fantastisk rødfarge:D

Anonym sa...

snø, sol, nyvasket leilighet som nå lukter av gønnsåpe, tulipaner i Alto-vase, velfylt kjøleskap. Antrekk: fleece, sliten dongeri og ullsokker, lokker i håret. Frangipani bak øret. God helg til alle!

benedicte sa...

Jeg har fri i dag og slapper av i sort sekstitallskjole med hvite blonder, nylakkede negler, russisk te og Mad Men på internett. Det er så deilig å være litt selvisk i blandt, så kan man redde verden alle de dagene man ikke nyter en glamorøs fredag.

Anonym sa...

Litt sen rapport, men glamoroes fredag er fortsatt ikke over! Har for anledningen tatt bryet med aa legge full sminke paa morgenkvisten, dvs ny foundation fra Shu Uemura (anbefales!), mascara, rouge og roed lebestift (synes det begynner aa bli lov naar man naermer seg 25). Graatt ullskjort kombineres med hvit t-skjorte, blazer og sorte ankelstovletter - foler meg en smule fransk. Har kanskje sammenheng med at neste fredag tilbringes i Paris? I tillegg til planlegging av nevnte tur, vil helgen fylles med joggetur i regents park, lunsj paa tilsynelatende flott sted, kinotur og fotografering. Ogsaa en liten tur paa lesesalen...

A red lipstick: Hvor i London bor du hvor det fortsatt er stengte skoler?? Her i WC1 er det helt bart igjen, med regn :( Og skolen aapnet igjen onsdag..

Aasemor: Jeg mener aa huske at min venninde som sliter med det samme, har vaert fornoyd med Isadora og Clinique?

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Startet dagen kl 05.00 i dag. Med tur til sykehuset for å ta en undersøkelse. Så bare det å ta prøven var glamorøst nok for meg i dag. Hadde gruvd meg lenge....uten grunn vel og merke. Etter hjemkomst var det på med allure parfymen, min nye signaturduft og min nye neglelakk China Glaze"Magical". Nydelig farge. Et kaffebesøk hos min søster med kvæfjordkake. Nam, nam.
Og feiring av morsdagen på søndag med bløtkake og fine blomster fra sønnen. God helg til dere alle!

Anonym sa...

Åsemor: mitt mascaratips er Cliniques lash power mascara fungerer fint for meg, som ikke tåler øyemakeup-fjerner. Den går av med vann over 38 grader.
Jeg synes den er lett å ta på - med tykk nok konsistens til at jeg slipper å holde på i det uendelige, og forlenger bra nok for meg.
Alter Ego var misfornøyd med Clinique, sa hun et sted. Om det vr denne, og hva hun var misfornøyd med, vet jeg ikke.

Mari sa...

I helga er det NM for brassband i Bergen, men siden jeg er i Montreal får jeg ikke være med:( Følger spent med på nett-tv og andre steder da. Det er nå femte korps som er på scenen i elitedivisjonen. I dag er det pliktnummer, så morroa kommer jo egentlig ikke før selvvalgt i morgen. Er tredje/fjerde gang jeg hører Roccocco Variations nå...
Direktesending fra NM

Uansett, fredagen startet med nyvasket leilighet, skal etterhvert en tur i gymmen og deretter er det stort sett bare lesing som gjenstår resten av helgen.

Anonym sa...

Min misnoeye med Clinique handlet mer om at jeg ikke likte busta paa den; den passa paa et vis ikke sammen med vippene mine, saa det ble bare klumper og ujevn fargefordeling og ... no good. Smaavippene innerst/ytterst forble bleke, og det ble liksom ikke noe schwung over resten heller. Men den irriterte ikke.

Men det er igjen og igjen Max Factor jeg kommer tilbake til; den er mitt sikkerstikk. Legger fargen fint og jevnt, og irriterer ikke huden selv om jeg har den paa lenge. Pluss at den skiller vippene fint ogsaa, paa et vis. (Og kan ogsaa vaskes bort med hudtemperert vann paa en bomullsdott - de bare reklamerer ikke for det!)

Maria sa...

God kveld! Dagens glamour har vore blomstrete skjerf i halsen og husarbeid frå første stund. Jobb kulminerte i ein to timars lur før det bar heimover til planlegging av helgetur til Stockholm over ein tekopp. Gledar meg stort!

Anonym sa...

@alter ego: Jeg ble også nysgjerrig på den teen! Hvilken type er det? Har du blandet den fram sjøl kanskje?
- Blev också väldigt nyfiken på den blandningen!!

@lene: Prøv med fenikkelte, som du får kjøpt på helsekost. Ikke la den trekke for lenge, da blir det litt mye gress... Kanskje anis-te er bedre?

- Prova lakrisrot-te (Helioz).

Micha sa...

Om ikke det er så glamorøst, så er det hvertfall veldig koselig...Dagens høydepunkt var en helt fersk liten nevø og barselvisitt på riksen :-)
Og nå driver jeg og lager en egenkomponert neglelakk, som skal bli rød m innslag av plomme. En slags svak plomme m mye rødt. Har noen ebay-kjøp jeg ikke ble *helt* fornøyd med, så da lager jeg en egen variant istedet!

Anonym sa...

Jeg er veldig seint ute. Dagen min startet med kaos i trafikken, og jeg ble litt forsinket på jobb. Er ikke glad i vinter eller klærne som følger med. Jeg er nemlig en frysepinne! Jeg prøver så godt jeg kan å holde stilen. Glamorøseparfymer har jeg iallefall. I dag ble det Serge Lutens Arabie. Jeg har også New York fra Parfums de Nicolai. Bruker den ikke så ofte, men liker den godt.

Glamourbibliotekaren sa...

Hei alle sammen, takk for alle rapporter!! Når det gjelder mascara, tror jeg dette varierer veldig fra person til person, så jeg velger å ikke uttale meg i denne saken.

og dere som sier at dere ikke er glamorøse i dag - husk at det er ikke antrekket som gjør det, det er følelsen - og det er bare dere selv som kan definere hva som gir akkurat den følelsen :)

Sofia sa...

Helgen bjuder på privat filmfestival hemma i soffan, god mat och trevligt sällskap.

Anonym sa...

Jeg brukte min glamourøse fredag til å prøve mange brudekjoler med en venninde og til å spise hjemmelaget pizza med min hjertes utkårede! En nydelig dag!

Anonym sa...

Sent, men godt: Olivia, om teen - se svaret over her, registert kl 4.19 :)

Populære innlegg