søndag, februar 08, 2009

Saint Etienne


Saint Etienne rager høyt hos meg, spesielt deres plate "Good humor" fra 1998. I 2005 ga de ut "Tales from Turnpike House", en glimrende plate som ble soundtrack til min og Glamourgemalens telttur på vestlandet den sommeren. Når jeg hører på denne plata ser jeg for meg ferjeleier og landhandlerier og høye fjell og blågrønne fjorder og primus.

Å kjøpe hele plata på iTunes koster latterlige 48 kroner - selv om jeg naturligvis aller helst vil anbefale å kjøpe et fysisk eksemplar. Men notér for all del tittelen, denne er verdt å eie. Her: Side streets.

6 kommentarer:

Bente sa...

"Good humour" står høyt på lista her også :) Men det er faktisk den eneste Saint Etienne-plata jeg har plukket opp, så tak for anbefalingen! Skal absolutt gi det en sjanse.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Takkar for musikkanbefalinga.
Sangen var fengane, og nå vil eg gjerne høyre meir:)
Ha ei fin ny veke.
H

Glamourbibliotekaren sa...

Bra! Mitt kall her i livet er å spre god musikk til verden, og da blir jeg så glad når noen følger opp :)

Karen sa...

Takk for tips! 48 kroner er jo ingeting, og plata lastes ned nå!

Har bare hørt Side streets foreløpig, men i forhold til hva jeg hører kan jeg tenke meg at du ville likt Madeleine Peyroux til oppvasken. Sjekk det ut:)

Glamourbibliotekaren sa...

Supert at du kjøper den! :)
Jeg jobbet i platebutikk da Peyroux ga ut sin debutplate i 1996, og hun ble så voldsomt lansert som den nye Billie Holiday - men jeg foretrekker nok originalen :) Men takk for tanken allikevel!

Anonym sa...

Elsker denne typen musikk :) Tusen takk! Lurer på hva slags sjanger det er...

Populære innlegg