torsdag, mars 12, 2009

12. mars


I dag er det den internasjonale aksjonsdagen for ytringsfrihet på nett. Amnesty kjører kampanje og her kan du se deres forslag til hva man kan gjøre for å markere dagen i dag. Signér underskriftskampanjen!

Jeg vil samtidig oppfordre alle lesere til å melde seg inn i Amnesty og regelmessig delta i underskriftskampanjer til verdens ledere som bryter menneskerettighetene, enten pr brev eller sms. Jeg har vært medlem så lenge jeg kan huske. Det er en bra ting å vise medmenneskelighet, uavhengig av religion og politisk overbevisning.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Godt tiltak, takk for påminnelsen!

Dessuten er Amnesty en av svært få organisasjoner som ikke får statsstøtte - og dermed desto mer avhengig av enkeltpersoners engasjement mot vold og for ytringsfrihet!

Anonym sa...

Nå fikk jeg flashback til mine år i lokal amnestygruppe i Finnmark for leeenge siden. Vi hadde stand i hovedgata i Kirkenes, og standen blåste stadig ned i hodet på folk. Livet er enklere på nettet. Jeg må skjerpe meg og bli mer aktiv igjen. Takk for påminnelsen :-)

Anonym sa...

Takk for påminnelsen! Er medlem og har vært det i mange år, men gjør nok ikke særlig mer enn å betale kontingent. Skjerpings!

Anonym sa...

Takk for at du minner oss om dette! Så enkelt for oss, og det kan bety alt for andre.

Anonym sa...

Takk for at du støtter oss og videreformidler informasjon om arbeidet vårt! Randi i Amnesty

Populære innlegg