fredag, mars 13, 2009

Glamorøs fredag

God morgen! Nå går dagene fort, jeg synes det var fredag for to-tre dager siden. Det er jo sannelig bare tre uker igjen til påske!

Glamourbibliotekaren jobber halv dag i dag og det er fint! Tiffany's i ører og rundt hals, og dagens duft er T by Takashimaya. Tekanna er full og platespilleren snurrer ivrig. Rote Lippen (signert Helena Rubinstein) og Rote Rosen (AV.76, signert Richard Strauss).

En effektiv arbeidsdag settes herved i gang... nuh. So long, my darlings!

44 kommentarer:

Alt godt sa...

Det må eg seie, tidleg! :D Her består glamouren i raud singlet og strikkejakke, jeans og boots, og Narciso Rodriguez EdT på halsen og eitt par plassar til. Den er ein confidence booster, spennande og elegant på same tid.

Helga blir ganske roleg, i morgon skal gemalen spele huskonsert saman med ein pianist og eitt par til, og mitt oppdrag er å bidra til ein buffé som skal serverast etterpå. Kapteinsreker (hakket før scampi) med thaimarinade, aioli, hummus og ein eller annan brødvariant blir mitt bidrag. Forøvrig blir helga til mens vi går.

God helg til alle som passerer, og til glamourbibliotekaren i sær!

Anonym sa...

Fredagen har glamouren godt "nedpå" - jeans og lave sko, dressjakken gir meg 80 talls feeling! Silver Rain og Kiss Kiss gir litt confidence, herlig uttrykk Alt Godt! Fristørtime i morgen tidlig 09.00 - fulgt av en skitur og middag med kjæresten og gode venner. Kan man bedre ha det?

Anonym sa...

God morgen!
Forholdsvis tidlig oppe i dag på tross av tyvstart på helgen i går med sen kveld med gamle venner. Morgenkaffen er allerede drukket og nå er det en stor kopp te på gang.

Det er først og fremst arvegods som gjelder i dag. Arvet strikkegenser og arvede smykker, både perler og emalje. Vesken derimot, er ny og sort. Har sett på den lenge og endelig er den min.

Har foreløpig ingen planer for helgen, men ser behovet for en aldri så liten ryddesjau når jeg kommer hjem. Ellers håper jeg på en tur på kino. Det er altfor mange filmer jeg ennå ikke har sett.

God helg!

Anonym sa...

Sorte skinny jeans, sort høyhalset genser, sorte boots, perleøredobber, Dolce Gabbana Light blue parfyme. Snart er det trilletur med prinsen og tulipanene står i butikken og venter. Ikveld er det jentekveld hvor det blir servert kremet brokkolisuppe, lakse- og spekebord. Første "frikveld" på leeeeeenge og den skal nytes! Takker Glamourbibliotekaren for fantastisk fin blogg og alle de hyggelige leserene for fine innlegg. God helg alle sammen! Amateurmamma.

Anonym sa...

God morgen, vakre mennesker! Passelig glamorøs hjemmefredag i dag, med baking og rydding før storslagen fest i morgen til ære for gemalen som har bursdag. Høye hæler er upraktisk på kjøkkenet, men med Glamourbibliotekarens spilleliste og god fredagsfølelse blir det glamorøst nok likevel.

God helg til alle sammen!

Anonym sa...

Helsort fredag i strålende vintervårvær for Juristen! Sort, nesten uanstendig kort skjørt, sort topp i silke, ditto strømper og mine kjære, elegante Chanelstøvletter! Perler, diamanter, Chanel rouge noir bryter det sorte, og jeg har gjenoppdaget en tidligere Serge Lutens-favoritt:-)

Nok en helg preget av intens løping (ny PR min./km i går- hurra!), skiturer og lesing av Væren og intet som en lettvekterpause ift. Thomas Mann. Forhåpentligvis venter en ny Busoni-cd på meg, som skal nytes mellom opptil flere kafébesøk og sushimiddager!

Nyt livet, alle sammen:-)

cosmopolitine sa...

Hjemmekontor og behagelig, men glamorøs fredag... hvite, myke klær - den behagelige stemmen til Stacey Kent til frokosten - myke, men glitrende Champaca fra Ormonde Jayne bak ørene og mitt nye fine, glitrende smykke med lykkelapp inni rundt halsen... God fredag til alle dere som er stolte av seg selv og greie mot de andre :-) Takk også for en kjempefin blogg som alltid er et lyspunkt i hverdagen!

Jenny B sa...

Idag har jag nya mörkblå jeans, en ljusgrön ribbad polotröja, pigg hästsvans, rosa läppar och den otroligt goda doften Keiko Mecheri Jasmine. Fredagkvällen blir stillsam, men lördagen blir intensiv med stråkkvartett, teater OCH bio. Och så litet solljus!

Anonym sa...

Her drikkes det kaffe hjemme i godstolen, i min store Starbucks kopp, jeg har nemlig fri i dag :)

Som det A-menneske jeg er har jeg vært våken i flere timer, rydda litt, vaska litt klær. Spist en deilig frokost og nå lyttes det på radioen, leses litt og drikkes kaffe.

Etterpå blir det tur med hunden, hjem for en rask dusj og så frisørtime! Det skal bli fantastisk deilig og for en måte å starte helga på!

Planlegger et casual-chic antrekk med brune riding boots, mørke jeans, ullgenser, silkeskjerf i halsen og en blå ulljakke utenpå der. Skinnhandsker, et stooort skjerf og Bayswater gjør også susen i dag! Har fått et lite rykk og tatt frem Bronze Goddess parfymen, passer fint midt på vinteren også :)

Ha ei fantastisk god helg alle sammen!

Anonym sa...

Fredagsfølelsen kom snikende i går etter en særs hyggelig date... Følger opp med vintage fra Screaming Mimi's, en passe dæsj Carolina Herrera og en sjokoladebit til morgenteen (anbefales!). I helga skal jeg på hyttetur med noen av yndlingsjentene mine, men akkurat nå skal jeg prøve å jobbe litt. God helg alle!

Kathrine sa...

Stor, myk og komfortabel aprikosfarget strikkejakke, perleøredobber, en dusj marc jacobs, huset er ryddig, jeg skal klapre på tastaturet og lese teori hele dagen, men før det: croissanter, frukt, kaffe og d2 til frokost. Ben oui!

Anonym sa...

Det er vår i mine omgivelser, -det er helgeglamouren :-)
Her er det håret til alle kanter, men "Y" bak øret (jeg likte også "confidence booster" - det er nøyaktig slik det er)+ en make up i naturtoner jeg er svært fornøyd med retter litt på det hele.
Ellers er det lette, svarte sko, dongeri, en svart,liten singlet med blondekant under en litt snuppete men likevel kledd, svart cardigan. Dongeriblå/svarte jukseperlekladaser to ganger rundt halsen kompletterer det hele.
God helg, alle!

Anonym sa...

Londonsfararen kjører store kontraster i dag, med sort Rykiel fløyelsskjørt mot sort "rocka" t-skjorte og lys, litt romantisk sminke.

Våren har kommet til byen, og jeg vurderer sterkt å bytte ut vinterkåpen med skinnjakke - det må jo kalles glamour! For øvrig tilbringes helgen med mor og mormor, som kommer på besøk, og jeg aner god mat, gode opplevelser og trasking i handlegater.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Oslo-fredag på meg og helt fri - herlig! Både sol og snø er ganske fint syns jeg, dagens antrekk blir grå ullkjole, vann&sklisikre sorte støvler og Chloe (den originale) er dagens parfyme. Helgen skal tilbringes med div venner :-) god helg alle!

Fornuftig forsker sa...

Enkel glamour her på forskerkontoret med Premier Figuier fra l'Artisan Parfumeurs bak øret, favoritt-casual turkis ullgenser og ny dress-aktig bukse fra Next. Nye øredobber i porselen - tror jeg - fra Kastrup (flyplassen, altså ikke et nytt og spennende merke). Forskerkontoret er oppgradert med nye plakater og en ny bokhylle, så kaoset er litt lenger unna enn vanlig. Det føles veldig glamorøst!

Anonym sa...

God morgen!
Nydelig vær her i Nord-Trøndelag på morgenkvisten. 16 grader i solveggen. JIPPI!
Det blr nok en laang gåtur i dag.

Foreløbig ikke så glamorøst antrukket, men det skal dusjes og vaskes hår til selskapet i kveld.
Da blir det sort bukse, bluse og topp i lyngfarge og smykke, øredobber og ring i strass.
CK Euphoria i nakken.

Morsomt å se at det er flere som er født i værens tegn her:)

Ha en fin helg alle sammen!

Anonym sa...

God fredag!
I dag er det striper som gjelder, med sort og gråstripete topp, sort pencilskirt i sateng (som gjør at jeg nesten sklir av stolen), og strømper med diskret stripemønster, i tillegg til sorte støvletter og cardigan. For å friske opp litt har jeg rødrutete skjerf i halsen og smalt rødt belte rundt livet. Og rød leppestift. :)
Helgen vil forhåpentligvis ikke inneholde jobbing... Vurderer å gå på en av Ladyfest 2009 sine workshops: "Poledance – introduksjonskurs og samtale om poledance i et feministisk perspektiv" på lørdag.

Anonym sa...

God morgen!

Endelig fredag igjen, lengter etter late helgemorgener og vekkerklokke-fri. Moderat fredagsglamour for undertegnede, men det å passe perfekt inn i jeans som har vært litt trange en stund, gir instant glamourfeeling. Har Shalimar i nakken og røde lepper, det er hjelper alltid på glamourfølelsen.

Helgen ble i grunn innledet på brudeshow med både forlovere og min tilkommende på Glasmagasinet i går kveld (jeg vant bolle fra Hadeland! Yay!), bryllupspusling er skikkelig glamourøst. Skal treffe gamle venner jeg ikke har sett på årevis lørdag formiddag, det blir veldig hyggelig! I tillegg er jeg invitert i 30-årsdag på kvelden, så lørdagen er fullbooket. Av den grunn skal jeg gjøre minst mulig resten av helgen, kanskje en tur på kino men ikke mye mer.

Ønsker alle en riktig god helg!

Anonym sa...

God morgen.
Fantastisk mars-vårvær utenfor vinduet ;) 10 cm nysnø og jevnt grå himmel.
Varmt og tørt inne derimot.
Sitter foran Mac´en med en rykende kopp Earl Grey og venter på inspirasjon.
Klesglamour i to lag tynn, svart ull fra Day og mørkeblå jeans med lange nok ben fra Oasis. Bling i form av langt sølvkjede og min initial i sølv, håndlaget til meg av en god venninne som er sølvsmed. Ellers er det mye duft her: selv har jeg L. Merciers Marrons glacés i nakken, og rommet for øvrig dufter av kanelfläta. Det blir nemlig fredagsfika senere.
Familien har bestilt ovnsstekt kylling, hjemmelaget potetsalat og hvitløksbrød til i kveld. Selv har jeg bestilt en god rød vin til.
Hvis snøen forsvinner, og det håper jeg at den gjør, skal jeg ut og krafse litt i hagen.
Ha en skön helg!

Anonym sa...

God formiddag :)

Sort og lys rosa antrekk i dag, med høye støvletter for å unngå slapset i Oslo... med stive og støle muskler etter trening og en lang dag på jobb foran meg ser jeg frem til frisørtime og venninnnebursdag i morgen, samt mye bøker og film resten av helga :) God helg!

Anonym sa...

Dette er min første glamorøse fredag på jobb etter nesten et års mammapermisjon. Deilig å kunne ha på seg klær som ikke nødvendigvis er praktiske og lett å fjerne flekker fra ;-) Er kledd i sort kjole med rosa blomster, støvletter og parfyme som jeg ikke husker navnet på :-P
God helg alle sammen!

Anonym sa...

"Ny" garderobe denne uken; senest forrige fredag tenkte jeg at mine stretch-jenas med høyt liv ville holde noen uker til, men allerede mandag var de blitt for trange pga. gravid-magen som plutselig spratt ut over helgen. Så nå har jeg funnet fren omstendighets-bukser fra 2001, mammatruser og mamma-tights. Den visuelle undertøysglamouren lider litt under dette, men comfort-glamouren steg mange hakk!

God helg, alle!

Anonym sa...

Småslapp glamorøs morgen etter konsert i går kveld. Lang dusj, etterfulgt av Karma Kream over hele kroppen før jeg tok på lyseblå kjole.Snøen deiser ned, men nå er det vår, det har jeg bestemt, nemlig! Ikke noe parfyme i dag, den kremen dufter deilig nok alene, men gulløreringer i ørene og "Barcelona Red" på leppene. Ingen spesielle planer for helgen, og det er ganske deilig. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Vårværet er ikke lenger strålende i Trondheim, nå snør det vått og tungt. Min antrekk i dag går mot det maskuline: svart trang bukse, svart dressjakke med lilla topp under. Duften er også maskulin/unisex: Annick Goutals Les Nuits d'Hadrien, en raffinert sitrus-semi orientalsk parfyme, som harmoniserer fint med den noe "strenge" stilen. Skal rett fra jobb til innvielsesfest for de nye lokalene til min manns arbeidsplass, og det blir en ganske formelle "greie". Ellers skal helgen brukes til forelesningsforberedelser, familie, og en liten fest også på lørdag.
Ha en fin helg alle sammen, og til "verten" vår, glambibliotekaren især! :)

Anonym sa...

Helgen skal nytes sammen med Helten, med lange rusleturer og kos. Akkurat nå burde jeg heller gjøre unna kontorarbeidet før helgen, for dagen avsluttes tidlig for å rekke en kiropraktortime som skal få orden på ryggen min. Litt vondt, men mest godt.
Antrekket sliter jeg litt med, men en dæsj av Chloé hjelper på! Har behov for elegante jobbantrekk som skjuler en begynnende gravid-mage, og foreløpig er garderoben min ikke helt tilpasset slike nye tilstander... Vil helst holde på nyheten for meg selv ennå en stund, i forhold til kollegene. At sjefen kommer til å være på mamma-perm i 6 måneder, er noe jeg vil vente med å fortelle til jeg er helt sikker på at den lille har det bra der inne.

Miss Bennet sa...

Ja dette er jammen en glamorøs fredag! Frøkna stiller i svart tunika, grå strømper, svarte støvler og knallrøde lepper. I går ble Toscana-billetter bestilt, og i dag blir det lønnings-kaffe med jentene. Ha en god dag alle sammen!

Anonym sa...

Lite glamour her,gitt. Syk i dag, og med oppgavefrist hengende over meg. Sånn passe glamourpysjamas og kokos/jordbær-te i koppen får holde for denne gang. Får ta meg en oppshining til kvelden med dusj og en skvett salvador dali. kommer sterkere tilbake neste fredag, og da lover jeg at glamouren skal stå i høysete :)

Anonym sa...

Dagen startet med Yoga og en god følelse fordi det er helg rett og slett.

Antrekket idag er svart bukse med ceriserosa høyhalset genser, med naglebelte i bukselinningen og et lite silkeskjerf i oransje og ceriserosa fra Rykiel. Vi skal på premieren på "Menn som hater kvinner" ikveld og så rett på fransk brasseri med noen frankofile venner. Så jeg har sørget for at antrekket har litt fransk tøch, samtidig som det fungerer for kontorsyslene mine. Parfymen er Eau de Lune fra Mercier, og makeupen går i rosa og bruntoner.
Jeg gleder meg til en rolig helg.

Anonym sa...

Endelig helg! I dag er jeg glamourøs i en enkel kjole, medperleøredobber og Lancômes Miracle bak ørene. De røde leppene er det BeneFits Benetint som står bak, akkurat passelig roseaktigfarge for en leppestiftpyse som meg. Helgen skal brukes på oppgaveskriving og på å feire ettårsdag sammen med kjæresten. Da blir det god middag, og ost og vin til dessert (kjenner jeg gleder meg til pestoost allerede - anbefales!). God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Fantastisk lesing! Jeg sitter og jobber i sofaen: er i pysjen, uten sminke, med håret i en tjafs og bøker og papirer spredt overalt. Nå skal jeg jammen glamourifisere meg selv og dagen min ordentlig før jeg jobber videre!

Micha sa...

Jeg har også halv dag i dag, og har brukt formiddagen til å bake sjokoladekake til den lille snuppa mi, som fyller fem år i morgen. Handlet bursdagsgaver har jeg også gjort. Nå sitter jeg på jobb og prøver å konsentrere meg :-)
Tok på meg noen dæsjer Arden Beauty i morges, men de har visst forduftet allerede. Ellers enkel olabukse-glamour.
Og i kveld blir det definitivt sjokolade-møvenpick!
God helg!

Anonym sa...

Ah, fredag! Frokost i pysj, morgentime i lesekroken, lunch med gamle og kjære kollegaer - og nå skal det skrives doktoravhandling. Helgen byr på mer bøker, musikk og frisk luft. Det skal vårrengjøres litt, og vi teller ned til Roma.

Ønsker alle en riktig god helg! I går så jeg for første gang krokus: Våren er på vei!

Anonym sa...

Her er det vårlig glamorfredag med blomstrete sommerkjole og lyseblå, lang cardigan.
I ørene har jeg perler og bak ørene har jeg Fendi Palazzo.

Etter jobb drar jeg ut på landet. Har planer om å drikke te og slappe av hele helgen.

God helg

Anonym sa...

G'formiddag! Her er det ogsaa en lang og travel dag som started tidlig - men til gjengjeld fikk jeg frisk luft i 30 min mens jeg gikk til jobb:) Glamouren er relativt begrenset akkurat nuh; Chanel Chance paa halsen og Max Factor paa vippene, MAC paa leppene og that's it. Men i kveld er det ikke-utdrikningslags-middag for/med ei venninne som gifter seg om et par-tre uker, og da blir det glamour - nytt skjoert, nye sko og litt bling. Gleder meg! Travel jobbehelg staar for doera, to-do-lista er full, tekoppen nyvaska og forhaapentligvis kan jeg slappe av soendag ettermiddag en gang...

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Studenten kjører casual glam denne fredagen også, med pudderosa topp, og lys grå flagrete cardigan over - begge supermyke og behagelige, det passer seg best når man tilbringer dagen foran pc'en. Kvelden blir bare kos og avslapping med mannen, og resten av helgen det samme, men med litt trening og kanskje en ørliten shoppingtur i morgen.

God helg!

fru Storlien sa...

Var innom tidligere i dag, men da var jeg så ustelt etter husvask at jeg skyndet meg fra pc til bad...Har nå stelt meg, og føler meg like ren som huset. Tweedskjørt, hvit ullgenser, røde negler, røde lepper,perler her og der og klar for fart!Og lukter litt Stella McCartney peony, tror jeg, men jeg er tett i nesa. Men dagens mest glamorøse blir sønnen når han endelig får av tannreguleringen! God helg!

Anonym sa...

Litt fredagsglamour med et belte med tøff spenne som har vært for trangt i noen år, men som nå passer fint! :-)Noen møter som gjenstår før det endelig er helg. Det blir familien i fokus i helga, men håper vi får barnevakt slik at mannen og jeg kan gå på kino søndag kveld.

Anonym sa...

Endelig hjemme etter en halvproduktiv dag på kontoret. Glamouren har bestått i kort grå ullkjole som har plass til magen, brune behagelige støvletter og lilla skjeft med sikk-sakk mønster fra Missoni. Crystal bright fra versage på halsen.
Helgen skal tilbringes i hjembyen, lenge siden sist. Gleder meg til en bytur med søster i morgen.

God helg:)

Anonym sa...

Jeg var ute i god tid til jobb i dag (det er ganske glamorøst til meg å være) Har på mitt favorittantrekk, kjøpt i London. Dagens duft er den gamle slageren Madame Rochas. God helg :)

Anonym sa...

God dag kjære alle sammen!
Dette har for min del vært en fantastisk dag, første fridag etter en ganske slitsom eksamensperiode som ble belønnet med svært god tilbakemelding=)

Dessuten har det vært solskinn fra nesten skyfri himmel, og jeg har fått gå tur i dette deilige vårværet. Antrekket for dagen er behagelige nike tursko, nyvaska hår og antydning til røde kinn.

Ellers blir det Festligheter på min samboer og meg som skal være vertskap for vennegjengen imorgen kveld, det blir stas det!

En strålende helg til alle sammen!

Mari sa...

Dagen startet så fint, om enn litt sent, med nyvasket leilighet, dusj, kjole og frokost, men så ble jeg innhentet av fredag den 13. gitt. Ledningen til pc'en min tok fyr og lagde et fint og kortvarig lite bål til frokosten. Så nå er det bare å jakte på en ny en. Tenkte jeg skulle sette en rundstykkedeig først, så blir det litt kos til tross for intens lesedag.

Helgen går nok mest med til lesing, me på søndag blir det lunsj med venner som vi ikke har sett på lenge. I tillegg begynner temperaturen å nærme seg null, så nå begynner jo vårstemningen å kommer her og. Hurra!

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Nok en travel arbeidsfredag - men deilig når roen senker seg! Har ikke rukket mange tekoppene før nå, så nå skal den endelig nytes, med fredagsaviser og utsiktene til en ganske så rolig helg. I kveld er det innflyttingsfest hos venninne, og i morgen planlegger jeg å så vidt plukke frem esken merket "Sommertøy"... litt tidlig kanskje, men akk så fristende! Og så skal jeg ta igjen alle yogaøktene jeg ikke har rukket i løpet av uken. Og kanskje se en film. Og ellers nyte at det går mot vår!
God helg, alle!

Ragnhild sa...

Dei glamorøse innslaga kom seint, men godt, i dag. Det har vore ein trasig dag på jobb pga gryande sjukdom og ubalanse i kroppen, og det var vikar på treninga som var alt for blid, men NO, etter å ha teke 4 gram glamorøs c-vitamin og sove, er det tid for å kosa seg med ekstremt mykje større harddisk og ein heilt ny og mykje betre versjon av iPhoto på macen. Tekopp og mac er kos! God helg!

Ragnhild sa...

Dei glamorøse innslaga kom seint, men godt, i dag. Det har vore ein trasig dag på jobb pga gryande sjukdom og ubalanse i kroppen, og det var vikar på treninga som var alt for blid, men NO, etter å ha teke 4 gram glamorøs c-vitamin og sove, er det tid for å kosa seg med ekstremt mykje større harddisk og ein heilt ny og mykje betre versjon av iPhoto på macen. Tekopp og mac er kos! God helg!

Populære innlegg