fredag, mars 13, 2009

Pene og velduftende



Disse såpene så jeg første gang på et bittelite apotek i Lucca. Jeg hadde lyst til å kjøpe noen, men de er tunge, og kofferten var allerede fullpakket og man får jo grå hår av å være engstelig for overvekt på flyet. Men de finnes jo forlengst i Norge, og i dag så jeg et mye større utvalg enn jeg har sett tidligere - de er så fine!! Og dufter så godt!! Et luksusproblem dog: Skal man bruke dem, må man jo nødvendigvis ta av det fine papiret. Skal man *ikke* bruke dem, blir de jo liggende og støve ned - og det å ha pyntesåper føles litt sånn nipsdame fra 80tallet. Så jeg tok bilde istedet. (Hva nå det skulle være godt for.)

10 kommentarer:

Anonym sa...

men de er altså så fine å bruke også! lukter nydelig og tørker ikke ut hendene:) ikke bare fryd for øynene med andre ord...

Glamourbibliotekaren sa...

I know :) Jeg har jo kjøpt noen i blant og brukt dem. Men jeg vil ha både i pose og sekk!

Britt Åse sa...

Jeg går også og sikler på de der. Den "gammeldagse" innpakningen appellerer veldig til meg :-)

Anonym sa...

Haha, når noen sa ordet "pyntesåper" kom jeg på noe som var utrolig populært i Nord-Norge på seint 80/tidlig 90tall: Såper pyntet med silkebånd og silkeblomster og annet kvaps!Man stakk inn knappenåler nå hver side av såpen, og dekket sidene med silkebånd ved å snurre båndet opp og ned, og så var det en "dekorajon" i midten. Jeg tilstår å ha laget opptil flere, tror faktisk jeg ga dem bort også. Akk o ve.

Alt godt sa...

Kva det skulle vere godt for? Å gje oss lesarane dine ei deilig, velduftande kjensle innabords som minner om Italia, sommar, blomar og gras mellom tærne? Ja takk! :D

Anonym sa...

de kan puttes i undertøyskuffen eller sokkeskuffen og lage veldig god lukt..og de er helt supre til å brukes som såper også! jeg er stor fan:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Hanne: Ja, det er nettopp det jeg bruker dem til. Når jeg åpner skapdøren, kommer det en WOOOSSSJ! av deilig duft ut. Og skjerfene mine dufter gardenia og sitron og vanilje..

Glamourbibliotekaren sa...

Hagenpåhytta: Ja, papiret og de fine tegningene..

Koldfru: Det var viktig at det var Lux sepe, for de var myke! Palmolive funket ikke til å lage stygge knappenålsilkebåndkurver med. Altfor harde.

Alt godt: Aha, sånn var det ja :)

Anonym sa...

Det er da ikke noe problem - en i dusjen, og et par i undertøyskuffen - vinn-vinn! :-)

Anonym sa...

Hvor i Oslo selges disse? Trenger et par til undertøysskuffen sporensstreks!

Populære innlegg