tirsdag, mai 12, 2009

Dag 2


I dag tok jeg i bruk denne, og det satt langt inne - jeg har spart på den en stund. Og den kosta kanskje 40 kroner. Nokså ironisk, men allikevel: Når det er en duft man virkelig elsker, i dette tilfellet i form av en dusjsåpe, som går ut av produksjon... Da krever det litt ekstra mot å skulle bruke opp den siste flasken. Jeg har hatt den stående lenge, men nå fant jeg ut at jeg skulle benytte anledningen. Min ting i dag er altså en dusjsåpe fra Yves Rocher... Det er lov å le!

Denne gardenia-duften er den beste jeg noensinne har vært ute for, bedre enn Chanel Gardenia til og med. Og jeg har den jo i parfymeform også, så det er bare dumt å spare på såpen. Herved erklærer jeg den for å være i drift.


Flere rapporter?

34 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Jeg har en enkel liten sak i dag, min favoritt eyeliner med små glitterpartikler i. Egentlig for festligere anledninger, men ikke i dag :)

Hanne sa...

Jeg har tatt på meg en hvit omslagsbluse som er litt "priklete" å stryke. Dermed har jeg en tendens til å ville spare på den. Men det er jo heeelt meningsløst. Jeg liker jo til og med å stryke.
Yves Rocher er forresten flinke med duft, syns de har hatt mange veldig gode ;-)

Elin M. sa...

jeg drakk morgen-teen min fra yndlingsserviset mitt fra danske Lene Bjerre, ja, de er i sølv <3

hehe..

Fornuftig forsker sa...

Fant frm en parfymeprøve jeg har spart på, senza di tempo (eller noe slikt) fra Trussardi. Har en bitteliten prøve, og liker den veldig godt, men det blir for dumt å la være å bruke den.

koristen sa...

Ny, HVIT cardigan over svart-hvitt skjørt og svart topp. Jeg er berømt for å være verdensmester i søling, har derfor kviet meg for å ta den i bruk, men flekkfjerningsspray er jo funnet opp ;-)

Glamouradvokaten sa...

Okei da. Idag tar jeg Prada skoene jeg kjøpte på Bergdorf Goodmann i høst. Spart litt på de, mest fordi jeg har ventet på våren. Idag er det vår!

Glamouroversetteren sa...

Jeg åpnet en ny flaske av min absolutte favorittfuktighetslotion fra Kanebo i morges. Den koster en bondegård, men det unner jeg meg nesten uten å blunke, for den er drøy i bruk. Og fantastisk bra. Jeg tok et par ekstra splasher i hånden og smurte in halsen og "decolletaget" også. Bare for å markere.

Alt godt sa...

I dag har eg tatt på meg ei raus teskei av ei lita kremtube eg har ståande;Dolce & Gabbana The One. Den kom som ei gåve då eg kjøpte dufta i Kiel i fjor, og eg har spart og spart på den... Men ikkje i dag! :D

sol sa...

Jeg fortsatte med å bruke min lille flaske med (nesten) vintage Diorissimo - toppnotene blir jo også lett dårlige ved lagring, så det er ingen grunn til å spare, selv om den Diorissimo som nå er å få kjøpt har mistet "sjelen".

Glamourgrammatikeren sa...

Jeg har et armbånd i gull og emalje som er veeeeldig fint, og som jeg egentlig vil bruke oftere, men armbånd er rett og slett litt upraktisk når jobben består i pc-bruk. Men i dag!

Line V. sa...

I dag bruker jeg et nydelig sett med øredobber og halskjede jeg fikk av min kjære den første julen vi var sammen. Synes det egentlig er for fint til å bruke til hverdags, men sannelig var det ikke fint til enkel kardigan og jeans også!
Har også flottet meg med en liten parfymeprøve fra armani som jeg har spart altfor lenge på.

Frøkna sa...

Jeg har flottet meg ved å ta meg tid til å lage presskanne-kaffe (god fra Edvards kaffebar) to morgener på rad og tatt med i kopp til jobb :) Det er det lille ekstra for en som knapt rekker sluke frokost. I tillegg har jeg min fineste skjorte - som er helt hvit og krever stryking og derfor som regel blir brukt til litt finere jobbanledninger :)

Nina Refsnes sa...

Det nydelige treperlesmykke laget av Mari 9 år, som brukes altfor sjelden. Matchende knallrød strømpebuks fra wolford og mac´s ramblas red:)

Camilla Simone sa...

Her har jeg tatt fram mine ekte perleøredobler, som jeg bruker ca 1 gang i året, et silke tørkle og min mini diamant.

Du inspirerer stadig vekk du.

koldfru sa...

Jeg har skrubbet kroppen med en saltskrubb jeg har spaaaart på fordi den er så utrolig god-man får silkemyk hud og lukter nydelig.Etterpå pyntet jeg håret med et silkebånd med blomst på,og gikk langtur med hunden. Hurra!

Anonym sa...

Denne nye "leken" visste jeg ikke om, Italiafarer som jeg har vært de siste dagene. Da passet det likevel bra at jeg har på mine flerfargete sko i rips-stoff, og en dæsj "Dulcis in fundo" på pulspunktene. Jeg får gjort lite - bare sniffer og sniffer og sniffer :-D

Anonym sa...

For et fint påfunn med "bruk dine fine ting istedet for å la dem støve ned i skapet"-uke!

I går ble hele greia glemt bort, med maling av hyller på balkongen i stedet. I dag skal jeg kjøpe meg en fin is. En sånn god en og litt dyrere, med sjokoladebiter. Og til dessert skal jeg spise isen fra fin skål og med sølvskje!

Sølvet mitt er alt for lite i bruk, og mye av det har nesten bare ligget i eskene sine siden jeg fikk det i dåpspresanger for 24 år siden.

Så fint det blir å spise god is fra snirklete gammel sølvskje. Gleder meg :)

wine-fueled narcissism sa...

For et bra initiativ! Jeg har på knallrød lebestift, en farge fra Biotherm som begynner å bli tom, og er gått ut av produksjon. Men den kommer vel neppe tilbae ved at jeg sparer på restene heller! :) Dessuten frisker den fint opp tilværelsen på lesesalen.

Marits Hus sa...

Syns da ikke det er noe å le av at man bruker en dusjsåpe til 40 spenn...?! Må ikke koste 400 for at det kan være bra. Har forresten brukt dette merket mye for noen år tilbake. De har fantastiske kremer til en billig penge......

Glamourbibliotekaren sa...

Adama: Du misforstår fullstendig. Det har ingenting med kvalitet eller Yves Rocher som sådan å gjøre - saken er at jeg oppfordrer folk til å bruke ting de vanligvis synes er for fint til å brukes, og min ting i dag er en billig dusjsåpe. Ikke noe man vanligvis forbinder med "for fint til å brukes". Men denne har en affeksjonsverdi for meg som ikke er umiddelbart forståelig for andre. Skjønner? :) Jeg tror ikke akkurat jeg har formidlet her i bloggen at ting må være dyre for å være bra :)

Annikken sa...

Så bra tiltak:)
Her blir det å bruke litt ekstra tid ved smykkeskrinet, tror jeg.

Så et helt annet spørsmål jeg håper du rekker å svare på. Denne neglelakken du tidligere har reklamert for fra Essie - hvor får man kjøpt den?

Glamourbibliotekaren sa...

Ja det rekker jeg såvidt mellom møter :) De har Essie på Visage makeupstore i Torggata om jeg ikke tar feil, men man kan også bestille på nettet. eBay eller Head2toebeauty eller noe sånt; jeg har kjøpt mine i New York stort sett.

Ragnhild sa...

Eg støttar dette tiltaket, Glamourbibliotekaren! Livet er for kort til å ikkje ta i bruk dei tinga som skaper trivsel og velvære i kvardagen:-) Eg byrjar i morgon, og eg trur det blir noko glitrande til å ha i øyro ...

diktan sa...

Deter veldig frustrerende med disse produktene som gaar ut! Hvorfor maa det alltid vaere favorittene?

Glamourbibliotekaren sa...

Diktan: Nei, si det.. Yndlingsprodukter går ut, yndlingsband løses opp, yndlings-tv-serier legges ned... Vi får tenke at vi blir sterkere av slik motgang :D

Anonym sa...

I dag velger jeg å avlegge rapport som anonym fordi dagens "brukes-altfor-sjelden-ting" rett og slett er mannen min! Pga litt stor gravidemage og en del sykdom på rekke og rad har det blitt lite kos på oss i det siste, men i dag klarte vi altså å komme oss uforstyrret til sengs begge to. Stor glede!

glampl. sa...

Har funnet fram et langt perlesmykke arvet etter min mormor i dag med tilhørende armbånd til. Passer veldig godt til den sorte omslagskjolen min. Er invitert på kaffe til en venninne i dag så da må det pyntes litt.:)

Anonym sa...

I dag åpnet jeg en pose te, Singbulli flower, first flush!! Jeg drakk den av mine fine kopper som jeg har fått av farmor ; )Det var deilig. Julia

Fruen sa...

Anonym: haha, hurra for dere!

Glamourbibliotekaren: Jeg ler absolutt ikke: Jeg startet i går med å bruke den aller siste resten av "Lux Wash&Scrub" - ei lita flaske i reisestørrelse. Den kjøpte jeg i... 1995? 1996? Snakk om Ingerid Sletten! Et under at den fremdeles var brukbar. I morra tidlig akter jeg å bruke Dewberry dusjsåpe fra Body Shop *gisp*.

For øvrig brukte jeg i dag ring og ørepynt som var morgengave fra min mann. Bruker dem vanligvis bare til fest, men... :-) Veldig morsom ide dette, syns det er så hyggelig å lese om hva folk "skeier ut" og bruker - midt på blanke hverdagen!

Glamourfarmasøyten sa...

Jammen har festserviset vært i bruk her i dag også, denne gangen til te og muffins. Brukte også et av de fine kakefatene vi fikk til bryllupet vårt. Hipp hipp litt på forskudd! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rapporter, alle sammen!! Morsomt at dere henger dere på! :) Nå må vi tenke ut hva morgendagen bringer!

Kaisa sa...

Jeg brettet opp de nye jeansene og tok på litt parfyme. Pure White Linen. Det er ganske spenstig til å være meg, er ingen stor parfymebruker.
Kanskje jeg skal foreslå håndmalte tekopper som cappucino-kopper i morgen? (Spiste ikke frokost samtidig som min kjære i dag.)

Katrine sa...

Anonym: Ha ha, kostelig! Kjenner meg igjen i den (selv om magen ikke er SÅ stor ennå), og mer enn Ingerid Sletten eller "den som sparer hun noe har", er vel det kanskje et utslag av at man ofte ikke får gjort/brukt/besøkt de mest nærliggende ting. Vært turist i egen by, f.eks.

Hadde jeg bodd _litt_ lengre unna Botanisk hage, hadde jeg sikkert gjort et stort poeng av å komme meg dit til magnolia-blomstringen, men siden det bare er å rusle ned bakken for meg, har jeg gang på gang utsatt det...

Litt sent i kveld, men imorgen (!)kommer jeg forbi på vei hjem fra venninnetreff (også alt for sjeldent), og da skal jeg jammen gå innom. Og ta veien hjem gjennom Kjølberggata i rosa kirsebærtreblomstringsflor etterpå. Jepp!

Nanne sa...

God ide! Jeg har en tendens til å "spare" på klesplagg jeg synes er for fine til hverdagsbruk - det er jo egentlig synd å ikke bruke dem oftere! Men jeg er flink til å ta fram mitt arvede Porsgrund-service til store og små anledninger:)

Nelly.com har forresten Essie neglelakk!

Populære innlegg